Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg van bestrating, grind en gras:

Aanleg van bestrating, grind en gras

Aanleg van oprit met grind voor auto 75 m2. Ondergrond klaar maken. Grindmatten aanleggen. Grind storten. Zijkanten voorzien van opsluitbanden. Terras voorzijde 20 m2 bestraten (steen = 20 x 5.) 2x Terras achterzijde 20 m2 + 15 m2 (steen = 20 x 5). Grasleggen 40 m2 en ingraven trampoline.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van bestrating, grind en gras uit heel Nederland:

Tuin laten renoveren

De huidige tuinbeplanting/ bomen/bestrating/schuttingen verwijderen. Aanleg nieuwe bestrating/beplanting/schuttingen. Afmeting tuin is 8 x 8 meter.

Aanleg folievijver

Ik heb voor een klant een tuinontwerp gemaakt voor een kleine tuin van 5,8 x 11 meter. De bestrating ligt er al in en nu wil de klant nog beplanting en een vijver. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een folievijver (EPDM) voor goudvissen. De afmeting moet 350 x 100 cm en ongeveer 75 cm diep worden. De vijver ligt geheel in de grond en wordt afgewerkt met een stenen vijverrand van natuursteen, hardsteen gezoet van 20 x 100 cm met hoekstukken. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de vijver zijn inclusief filter e.d. en de kosten voor de aanleg (manuren). Dit zelfde zou ik willen weten voor een hoekvijver van 1,5 meter breed en de buitenwerkse maten 3,5 en 5 meter en 75 cm diep. Graag prijzen van beide vijvers apart vermelden, we zitten nog te twijfelen welke vorm we nemen.

Aanleg terrassen en pad ertussen

Wij willen de paden en terrassen in de tuin laten aanleggen. In totaal circa 25 m2 straatwerk. Antracietkleurige, rechte betontegels van 60 x 60 cm. Twee terrassen die met een paadje verbonden worden. Er ligt nu ook bestrating. Dat moet eruit gehaald worden, graag als optie mee aanbieden. De boel egaliseren en bestrating leggen. Tevens de tegels als optie aanbieden. Mogelijk ook een deel van de beplanting.

Complete tuin aanleggen bij nieuwbouw huis

Voor en achtertuin grondwerkzaamheden 450 m2. Spit-level niveau aanbrengen 225 m2. Extra grond. Bestrating en graszoden aanleg. Pad rondom huis aanbrengen. Beukenheg rondom plaatsen en grond verrijken met aarde. Hardhout terras van 30 m2 funderen en plaatsen. Onder terras een opslag voor haardhout maken 20 m2. 2 Bomen snoeien. Borders aanleggen. Reinigen van slootkant 70 strekkende meter.

Tuin bestraten en schutting met tuindeur plaatsen

Het gaat om aanleg patio tuin van ongeveer 15 m2. Deze dient opgehoogd te worden met wit zand, volledige bestrating met bijvoorbeeld waaltjes en opsluitband. Daarnaast plaatsing hek van ongeveer 3 meter. Tevens bestrating van een pad van ongeveer 10 m2. Eveneens ophoging, waaltjes en opsluitband. Tenslotte Tuindeur van ongeveer 1,5 meter.

Stadstuin opknappen

Kleine binnentuin van 4 x 3 meter en 1.50 x 5.50 meter. - Bestrating (tegels aanwezig); - 2 Muurtjes metselen en stucadoren met aanleg van een geïntegreerde haard; - Wand schuurtje met hardhout bekleden; - Plantenbakken/perkje aanleggen. Tuin is niet goed bereikbaar.

Bestrating achtertuin aanleggen

In de achtertuin moet bestrating worden aangelegd van ongeveer 24 m2 in Vietnamees hardsteen (50 x 50 x 2,5). Oppervlak wat bestraat moet worden is leeg, maar grond is nog niet vlak gemaakt. Oude stenen kunnen gebruikt worden als opsluitrand. Mogelijk gelijk aanleg van verhoogde rand als afscheiding van de borders. Tuin is gesitueerd aan einde van een steeg, waar een afvoerput voor regenwater zit. Zie fotos voor tekening eigen idee en indruk van de tuin. Uitvoerdatum en de levering van de tegels is afhankelijk van elkaar, maar week 27 (9 juli) is mogelijk. Overig materiaal zoals zand, cement etc in overleg.

Aanleg van terras achter woning

Betreft het leggen van een terras van circa 6 x 4,8 meter en aansluitend een pad van 2.70 x 1.60 meter. Te verwerken tegels zijn 60 x 60 x 5 cm groot. Aanwezige objecten waar omheen gewerkt moet worden zijn straat put 35 x 35 cm, HWA buis 4 cm en trap afgang 66 x 122 cm. De huidige bestrating (Waaltjes) verwijder ik zelf, vervolgens 5 a 6 cm ophogen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grondwerk en eventueel bestraten

Grondwerk, inclusief het leveren en aanbrengen van een gebroken puinlaan ter behoeve van een stabiele oprit en het leveren en verwerken van voldoende ophoogzand en tuingrond Werkzaamheden: - Het afgraven van de tuin (exclusief oprit) op minimaal 25 centimeter van de dorpel over circa 70 vierkante meter - Het afgraven van de oprit (circa 30 vierkante meter) tot minimaal 40 cm - Zandpakket leveren en aanbrengen van circa 200 millimeter, verdichten met zware trilplaat (schatting circa 18 kubieke meter zand) Stelpost: Vrijgekomen grond afvoeren (circa 26 kubieke meter) Stelpost: Bij oprit 20 cm gebroken puin aanbrengen (Repac) Mogelijk is er al een puinlaag aanwezig. Stelpost: Aanleg elektra voor 6 lichtpunten, een stopcontact en een aansluiting voor een vijver met waterpomp en verlichting Indien u deze diensten ook aanbied: - Het leveren en aanbrengen van 75 vierkante meter bestrating bestaande uit circa 36 vierkante meter klinkers en 39 vierkante meter oud Hollandse tegel (Schellevis 60 bij 60 bij 5), 40 opsluitbanden antraciet (5 bij 15 bij 100) en 12 opritbanden antraciet (10 bij 20 bij 100) - Het leveren en aanbrengen van voldoende gezeefde tuingrond ter behoeve van bomen, hagen en opvullen van plantenbakken, oppervlakte circa 25 vierkante meter

Terras aanleggen in de achtertuin

De klus betreft het aanleggen van een terras van 80 m2 in de achtertuin. Wij verwijderen zelf de huidige bestrating en beplanting. Graag laten wij een deel van de oude grond afgraven, daarna ophogen, egaliseren, worteldoek plaatsen en tegels leggen. I.v.m. afloop van de grond zal de grond dieper de tuin in steeds meer opgehoogd moeten worden. Grens van terras ligt dus hoger dan de rest van de tuin. Insluiting door bijv. L-profielen. Tevens aanleggen tuinverlichting. Transformator plus ondergrondse buitenkabels richting circa 8 lichtpunten en op 2 plaatsen stopcontacten. Voor type betegeling zie bijlage als voorbeeld. Betreft een motief waarbij vier betontegels van (onder voorbehoud) 50 x 50 cm in een vierkant gelegd worden en worden omringd door twee rijen klinkers van 20 x 5 cm. Zie tevens bijlage met globale schets van vorm van het terras. L-vorm door bijkeuken, met één vlak van 10 x 6 meter en één vlak van 5 x 4 meter (totaal 80 m2). Loopt tot aan stippellijn bij notenboom. Vrijstaande tuinhuis op tekening zal na aanleg terras door onszelf worden geplaatst. Dient uiterlijk in de derde week van juni uitgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius