Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor klimop verwijderen:

Klimop verwijderen

Wij hebben een klimop groeien in de achtertuin deze groeit tegen de kozijnen en is erg hardnekkig. Graag wil ik een afspraak om deze te laten verwijderen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop verwijderen uit heel Nederland:

Klimop van gevel verwijderen

Ik wil de klimop van gevel in de achtertuin laten verwijderen. Plant is groot en oud en bedekt hele muur. Ik schat zo'n 10 x 12 meter. Kan iets minder of meer zijn maar geeft een goede indicatie van de grootte van de plant. Er is geen haast bij. Afbeelding bijgevoegd. Alleen eerste afbeelding van grootte klimop van belang. Probleem bij raam reeds opgelost.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

De oude schutting van 40 meter met klimop dient verwijderd en afgevoerd te worden in verband met stormschade. Vervolgens moet er een nieuwe schutting geplaatst worden van ongeveer 30 meter. Met luxe hout en beton. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren en eventueel bestraten

Wij willen onze tuin laten egaliseren om vervolgens te bestraten. Over de bestrating hebben we nog geen ideeën. We willen wel alvast de beplanting laten verwijderen zodat we tijdig zijn in verband met het voorjaar. Het gaat om 10 soorten struiken, waaronder een paar rododendrons, een klimop, een bamboeplant, een hortensia en wat andersoortige struiken, daarnaast hebben we één berkenboompje van circa 6-7 meter die er ook uit moet. Graag een offerte van het verwijderen van deze boom en struiken, inclusief wortels en afvoeren etc.

Klimop van de gevel verwijderen

Aan onze gevel hangt nog een oude klimop, die inmiddels dood is. De gevel is 15 meter hoog en de klimop is rond een regenpijp gewikkeld. Ik ben benieuwd naar een prijsopgaaf om de klimop te verwijderen. Het pand staat in de Jordaan in Amsterdam. In verband met werk in buitenland, graag per email contact opnemen.

Klimop van de achtergevel verwijderen

Het gaat om een geschakeld appartementenhuis, VvE, met 4 verdiepingen. De klimop aan de achtergevel, hij is tot en met de derde verdieping gegroeid, houdt regenwater vast en kan op de lange duur voor schade aan de achtergevel zorgen.

Onderhoud aan de tuin

Graag zou ik een offerte aanvragen voor tuinonderhoud. De tuin is 6 meter lang en 5 meter breed. Het gaat om: - snoeien van klimop aan een zijde van de schutting; - verwijderen van onkruid tussen de tegels; - oudere bladeren opruimen die nog aanwezig zijn op het terras.

Verwaarloosde tuin renoveren

De tuin van mijn dochter is verwaarloosd en daardoor heeft de klimop vrij spel gekregen. De tuin is 20 x 5 meter en er staat een houten schutting omheen. Er is geen achterom, maar er kan tijdens de klus een schuttingdeel los geschroefd worden. We willen alle klimop laten verwijderen, ook de klimop die tegen de gevel groeit. Verder willen we struiken en borders laten verwijderen langs de zijkanten van de tuin. We weten nog niet hoe de tuin daarna onderhoudsvrij moet worden aangelegd. Daarover krijgen wij graag uw advies tijdens een bezoek. We ontvangen graag uw offerte voor het leegruimen van de tuin.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout inclusief palen plus eventueel bijkomende materiaal. Tevens het verwijderen en afvoeren van de huidige schutting. Totale lengte is 13 meter, in een rechte lijn. Op de schutting zitten nog resten van een klimop. Graag ontvang ik een offerte.

Boom verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zullen zijn voor het verwijderen van de grote boom op de foto (paastakje 30 jaar geleden). De stam is bedekt met een klimop en is wel te zien op de foto. De boom is te bereiken aan de zijkant, in de tuin en vanaf de andere kant van de sloot. Klant regelt zelf een eventuele vergunning.

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).

Partners

Partners van Casius