Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor klimop verwijderen:

Klimop verwijderen

Wij hebben een klimop groeien in de achtertuin deze groeit tegen de kozijnen en is erg hardnekkig. Graag wil ik een afspraak om deze te laten verwijderen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop verwijderen uit heel Nederland:

Klimop van de gevel verwijderen

Aan onze gevel hangt nog een oude klimop, die inmiddels dood is. De gevel is 15 meter hoog en de klimop is rond een regenpijp gewikkeld. Ik ben benieuwd naar een prijsopgaaf om de klimop te verwijderen. Het pand staat in de Jordaan in Amsterdam. In verband met werk in buitenland, graag per email contact opnemen.

Klimop van de achtergevel verwijderen

Het gaat om een geschakeld appartementenhuis, VvE, met 4 verdiepingen. De klimop aan de achtergevel, hij is tot en met de derde verdieping gegroeid, houdt regenwater vast en kan op de lange duur voor schade aan de achtergevel zorgen.

Onderhoud aan de tuin

Graag zou ik een offerte aanvragen voor tuinonderhoud. De tuin is 6 meter lang en 5 meter breed. Het gaat om: - snoeien van klimop aan een zijde van de schutting; - verwijderen van onkruid tussen de tegels; - oudere bladeren opruimen die nog aanwezig zijn op het terras.

Verwaarloosde tuin renoveren

De tuin van mijn dochter is verwaarloosd en daardoor heeft de klimop vrij spel gekregen. De tuin is 20 x 5 meter en er staat een houten schutting omheen. Er is geen achterom, maar er kan tijdens de klus een schuttingdeel los geschroefd worden. We willen alle klimop laten verwijderen, ook de klimop die tegen de gevel groeit. Verder willen we struiken en borders laten verwijderen langs de zijkanten van de tuin. We weten nog niet hoe de tuin daarna onderhoudsvrij moet worden aangelegd. Daarover krijgen wij graag uw advies tijdens een bezoek. We ontvangen graag uw offerte voor het leegruimen van de tuin.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout inclusief palen plus eventueel bijkomende materiaal. Tevens het verwijderen en afvoeren van de huidige schutting. Totale lengte is 13 meter, in een rechte lijn. Op de schutting zitten nog resten van een klimop. Graag ontvang ik een offerte.

Boom verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zullen zijn voor het verwijderen van de grote boom op de foto (paastakje 30 jaar geleden). De stam is bedekt met een klimop en is wel te zien op de foto. De boom is te bereiken aan de zijkant, in de tuin en vanaf de andere kant van de sloot. Klant regelt zelf een eventuele vergunning.

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).

Tuin leeghalen, composietterras en tegelwerk aanleggen

Onze achtertuin is 12 meter diep en 5 meter breed. Wij willen de huidige tuinbeplanting laten verwijderen en afvoeren, met uitzondering van de klimop-schuttingen en leibomen. Ook willen we de tegels van 60 x 60 cm laten verwijderen. Daarna laten we de ondergrond graag egaliseren en er een terras van composietplanken in houtkleur maken vanaf de schuifpui. Aansluitend laten we de rest van de tuin dan weer bestraten met de bestaande tegels. We willen een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen en de klus in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met de klus. De tuin is via een achterom bereikbaar, maar er zijn wel een paar traptreden op die plek.

Zand afgraven en coniferen stronken verwijderen

Ik heb enige tijd geleden wat coniferen afgezaagd en nu ligt alles open, zoals u kunt zien op de foto's. Nu wil ik mijn huurhuis gaan verlaten en moet ik dit gaan fatsoeneren. Ik zou graag willen weten wat het mij ongeveer gaat kosten als ik de coniferen stammen wil laten verwijderen en het zand wat in het rechter stuk ligt, laten afgraven en afvoeren. Dit stuk is ongeveer 5 m. lang en 1 1/2 a 2 m. breed. De stukjes waar zand ligt rondom de coniferen stammetjes ligt op 40 cm. De rest ligt een stuk lager zoals u kunt zien. U kunt er ook makkelijk bij met een graaf machinetje, want het gaat om de straatkant, ik woon in een hoekwoning. Ook zou ik graag willen weten, verwijderen jullie ook klimop van de zijkant van woningen? Ik heb namelijk een gedeelte klimop vanaf 1.80 m. hoogte tot aan het dak zitten. Ik heb het beneden al enige tijd geleden afgezaagd, zodat het niet verder groeit, maar kan op die hoogte de klimop niet verwijderd krijgen.

Bamboe en dode boom verwijderen

De bamboe betreft 2.50 x 1.50 meter. De boom is ongeveer 3 meter hoog en heeft, omdat hij niet meer groeit, nauwelijks takken. De boom is in zijn geheel begroeid met klimop. De tuin is bereikbaar via een schuurtje met 2 deuren van 80 cm.

Partners

Partners van Casius