Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schuttingen plaatsen:

Composiet schuttingen plaatsen

Ik huur een woonwagen met rondom een betegeld terrein. Ik wil daar een L-vormige composietschutting laten plaatsen van 27 meter lang en 180 cm hoog. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schuttingen plaatsen uit heel Nederland:

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Erfafscheiding van composiet materiaal

Wij zijn ons aan het oriënteren voor nieuwe schuttingen samen met onze buren. We hebben een tuin van ongeveer 9 meter lang en zouden aan de linker- en rechterkant grijze composiet schuttingen geplaatst willen hebben. Dit zal dus ongeveer 2 x 9 meter zijn. De schuttingen zullen in aarde geplaatst worden. De schuttingen die wij willen zullen 180 x 180 cm zijn en willen het liefst composiet of betonnen palen. Geen voorwerk nodig.

Schutting met deur en een aparte deur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 4 composiet schuttingen over een rechte lijn van 7 meter en haaks daarop 1 verkort schuttingsdeel met een deur. Bevestigd aan betonnen palen. Verder bij de buren een aparte composiet deur met complete ombouw. Kunt u hierbij aangeven wanneer plaatsing mogelijk is? Ik doe dit samen met mijn buurvrouw. Er zijn wel al twee palen afgeknapt.

Plaatsen van schuttingen

Ik zou graag willen weten wat het kost om in totaal 11 m schutting te laten plaatsen. Aan 1ka t is het 5 m en de andere kant 6 m. Ik zou graag de prijs willen weten van een composiet schutting met betonpalen en van een hardhouten schutting met betonpalen. B.v.d. met vriendelijke groet

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Composiet schutting met deur maken

8 schuttingen van composiet en een tuin deur

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).

Schuttingen plaatsen bij vier tuinen

Ik wil vier schuttingen geplaatst hebben in 4 tuinen van ongeveer 10 bij 8 meter per tuin. Sommige schuttingen meten met composiet en anderen met hout, dat ligt aan de bewoner.

Partners

Partners van Casius