Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schuttingen plaatsen:

Composiet schuttingen plaatsen

Ik huur een woonwagen met rondom een betegeld terrein. Ik wil daar een L-vormige composietschutting laten plaatsen van 27 meter lang en 180 cm hoog. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schuttingen plaatsen uit heel Nederland:

Composiet deur en schutting leveren en plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is ca. 6 meter en de hoogte is 1. 80 meter

Schuttingen en poort leveren en plaatsen

Materiaal incl. tuinschermen, palen, grondpennen, cement, poort, hang- en sluitwerk etc. Totale lengte 18m, hoogte 2m. Ivm iets aflopend grondniveau bijvoorbeeld door schermen van 1. 80x1. 80 met een losse plank eronder. In antraciet of donkergroen, hout (grenen, 17-19 planken) of composiet, afhankelijk van de prijs. Poort van 1.80m (of 2m) x 90cm met (deel van) een scherm ernaast voor totale breedt van 2.40m. Inclusief hang- en sluitwerk (graag met codeslot). Het betreft een schutting aan de zijkant van een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Terras uitbreiden

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 50 en 100 m². Uitbreiden van een bestaand hard houten terras of geheel vervangen en vergroten door een composiet terras. Het uit te breiden terras is nu gras dus heeft geen constructie voor de planken, dit is ongeveer 24 m2. Het bestaande terras is nu bankirai planken van ongeveer 45 m2, deze zouden we idealiter iets ophogen en de planken dichter bij elkaar plaatsen. Indien we het huidige hout hergebruiken dan moeten er ongeveer 7 planken vervangen worden. Afhankelijk van de kosten willen we alles opnieuw in composiet, anders bankirai houden en terras alleen uitbreiden. Ophogen en herplanten grasveld van ongeveer 24 m2. Plaatsen van 2 hardhouten horizontale schuttingen met verspringende hoogte, beide kanten van de tuin moet een schutting krijgen van 3 meter breed op hoogte 1,80 m met aansluitend 3 meter breed op 1,45 m hoog. Aanleggen van verlichting. Volledige tuin is 15 bij 6, waarvan 15 de breedte is. We zouden de werkzaamheden graag zo snel mogelijk willen doen. Bij voorkeur bestellen we het benodigde hout of composiet bij een vriend van ons. Aanleg en inschatting van benodigd hout of composiet horen we graag van u. Tevens graag een inschatting van de benodigde tijd. Er is een achterom. Graag op korte termijn uitvoeren als dat kan.

Schutting plaatsen

7 hele schuttingen 2 x halve delen en van een schutting poort maken ongeveer 115 cm breed. Schutting + bevestigingsmateriaal is er van praxis. Merk elapant/composiet (9 in totaal). Oude schutting is weg

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Erfafscheiding van composiet materiaal

Wij zijn ons aan het oriënteren voor nieuwe schuttingen samen met onze buren. We hebben een tuin van ongeveer 9 meter lang en zouden aan de linker- en rechterkant grijze composiet schuttingen geplaatst willen hebben. Dit zal dus ongeveer 2 x 9 meter zijn. De schuttingen zullen in aarde geplaatst worden. De schuttingen die wij willen zullen 180 x 180 cm zijn en willen het liefst composiet of betonnen palen. Geen voorwerk nodig.

Schutting met deur en een aparte deur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 4 composiet schuttingen over een rechte lijn van 7 meter en haaks daarop 1 verkort schuttingsdeel met een deur. Bevestigd aan betonnen palen. Verder bij de buren een aparte composiet deur met complete ombouw. Kunt u hierbij aangeven wanneer plaatsing mogelijk is? Ik doe dit samen met mijn buurvrouw. Er zijn wel al twee palen afgeknapt.

Plaatsen van schuttingen

Ik zou graag willen weten wat het kost om in totaal 11 m schutting te laten plaatsen. Aan 1ka t is het 5 m en de andere kant 6 m. Ik zou graag de prijs willen weten van een composiet schutting met betonpalen en van een hardhouten schutting met betonpalen. B.v.d. met vriendelijke groet

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Composiet schutting met deur maken

8 schuttingen van composiet en een tuin deur

Partners

Partners van Casius