Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schuttingen plaatsen:

Composiet schuttingen plaatsen

Ik huur een woonwagen met rondom een betegeld terrein. Ik wil daar een L-vormige composietschutting laten plaatsen van 27 meter lang en 180 cm hoog. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schuttingen plaatsen uit heel Nederland:

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Composiet schutting met deur maken

8 schuttingen van composiet en een tuin deur

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).

Schuttingen plaatsen bij vier tuinen

Ik wil vier schuttingen geplaatst hebben in 4 tuinen van ongeveer 10 bij 8 meter per tuin. Sommige schuttingen meten met composiet en anderen met hout, dat ligt aan de bewoner.

Composiet schutting plaatsen op erfgrens

Wij willen op de erfgrens met onze buren graag een nieuwe composiet schutting laten plaatsen. Er zijn 6 schuttingdelen nodig, 4 schermen van 180 cm hoog en 2 van 120 cm hoog. Er staan nu een houten schutting en wat planten op de erfgrens. Dat moet allemaal verwijderd worden. Desgewenst kunnen we zelf een container huren. De schuttingen die we mooi vinden zijn die van WoodComposiet, maar een eigen merk mag in overleg ook worden geleverd. De buren gaan overigens akkoord met deze plaatsing. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen in de tuin van ons nieuwbouwhuis aan 2 zijden schuttingen / draadschermen plaatsen. Beide kanten zijn circa 6 meter lang. Aan 1 zijde is het de bedoeling dat het eerste deel (van 1,80 meter lang) 1,80 meter hoog wordt. Het tweede stuk van 1,80 meter lang wordt 1,65 meter hoog en het derde deel van 2,40 meter wordt 1,30 meter hoog. De eerste 2 delen bestaan uit composiet materiaal en het 3e deel uit draadhek. Aan de andere zijde worden de schuttingen 1,80 hoog. De eerste 1,80 meter composiet, vervolgens 2,40 meter draadhek en de laatste 1,80 meter weer composiet schutting. We willen de palen in beton gestort hebben. Zou u antwoord kunnen geven op onderstaande vragen? Hoeveel palen hebben we nodig en van welke lengte? Kunt u een prijsopgaaf per zijde afgeven (in verband met verrekening met 2 verschillende buren). Kunt u een prijs afgeven inclusief materiaal en deze kosten apart specificeren?

Plaatsen van composiet schuttingen

15 schuttingen en 1 deur inclusief palen plaatsen. We willen schuttingen van 180 x 180 cm in de kleur bruin.

Composiet schuttingen leveren en plaatsen

We wonen met een blok van 4 huizen in een nieuwbouwwijk. Het zou fijn zijn als u een offerte zou kunnen komen maken en meten. We willen graag composiet schuttingen, inclusief poorten. Offerte per huis, zou dit kunnen?

Partners

Partners van Casius