Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinterras van hout maken:

Tuinterras van hout maken

Ik wil een houten terras aan laten leggen van circa 5 meter lang en circa 1.. 30 diep/breed. Dit moet aan de voorzijde van mijn huis komen - tegen het huis aan. Bij de voordeur. Ik wil dit als opstap gebruiken.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinterras van hout maken uit heel Nederland:

PVC tuinterras om zwembad aanbrengen

Tuinterras om zwembad van pvc opnieuw op en afbreken. Terras opnieuw worden gelegd, dit is ongeveer 70 vierkante meter. Dit moet PVC-hout terras. In les issambre zuidfrankrijk. Slaapvoorziening is aanwezig.

Houten tuinterras plaatsen

Rechthoekig terras van geimpregneerde ribbelplanken plaatsen over oude stoeptegels en grind heen, indien mogelijk. Huurhuis met binnenplaats. Afmeting 5 x 4,50 meter. Het hout te leveren door vakman indien mogelijk.

ik heb een klein balkon (ca. 1,5 bij 6 ...

ik heb een klein balkon (ca. 1,5 bij 6 meter). het balkon rust nu op een deel van het onderhuis. onder/naast dit balkon staat een oude serre aan het huis vast die ik wil verwijderen. het balkon wil ik met ca. 2,5 meter uitbreiden (in de diepte). de oude serre moet worden afgebroken en afgevoerd, en er moet een constructie worden gemaakt op (houten?) palen, zodat die palen steunen op het lager gelegen tuinterras, zodat het balkon wordt vergoot. Ik wil het voorzover mogelijk van hout, ballustrade, en houten flonders en palen. een vergunning is volgens mij niet nodig, er bestaat een vergunning voor de serre en het gaat nu om hetzelfde oppervlak.