Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten terras bij de voordeur maken:

Houten terras bij de voordeur maken

Ik wil graag een houten terras bij de voordeur dus aan de voorzijde van mijn huis tegen het huis aan. De lengte is circa 5 meter, de breedte zal ongeveer anderhalve meter moeten zijn. Ik zou graag geadviseerd willen worden in wat het beste zou zijn voor mijn idee. Ik zou het liefst willen mailen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras bij de voordeur maken uit heel Nederland:

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vlinder op piketpalen + afwerking, +/- 7 m2

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een ruimte vrij waar voorheen een trampoline stond. Deze willen we graag als terras gaan gebruiken. Voorkeur heeft hout wat min. 10 jaar meegaat. Het betreft een rechthoek van 3 X 5 meter

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huidige dakterras van zon 20m2 is voorzien van een oude vergane vlondervloer welke vervangen moet worden.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Op mijn dakterras van 30m2 wil ik een nieuwe vloer laten aanleggen, evt met enkele plantenbakken

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik woon in Amsterdam Oost en mijn woning heeft op de 4e verdieping een dakterras. Het terras is 15 jaar geleden aangelegd en inmiddels aan vervanging toe. Afmetingen zijn 6,50 x 5,80. De toegang tot het dakterras (via koepel) werkt overigens nog prima. Graag ontvang ik een prijsopgave van u.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken er liggen al gewoon betontegels

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er lig nu grind op wat wij er af gaan halen. Het dakterras zit boven een winkel en wij willen weten of het dak stevig genoeg is om er wat moois van te maken. Het is in 1970 gebouwd.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vlonder is 6. 8 mtr lang en 2. 7 mtr breed. Op een stuk (lengte 1. 00 mtr) is de vlonder 4. 3 mtr breed. Dus eigenlijk 5. 8x2. 7 en 1. 0x4. 3 = ca 20 m2.

Houten terras met hekwerk aanleggen

Dakterras op ongeveer 17 meter hoogte. 75-80 m2 vlonder planken / 30-35 strekkende meter hekwerk. Dak toegang middels een luik.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 10.5 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere, bestaande terras uitbreken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er ligt nu een stenen terras van 10,5 m2. Lager dan mijn woning. Ik zou graag het terras willen verhogen zodat ik vanuit mijn woonkamer mijn terras op het zelfde niveau op kan lopen :-) Verlengd stuk woonkamer naar buiten dus. En aan de andere kant vervolgens een trapje naar beneden richting het gras.

Partners

Partners van Casius