Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten terras bij de voordeur maken:

Houten terras bij de voordeur maken

Ik wil graag een houten terras bij de voordeur dus aan de voorzijde van mijn huis tegen het huis aan. De lengte is circa 5 meter, de breedte zal ongeveer anderhalve meter moeten zijn. Ik zou graag geadviseerd willen worden in wat het beste zou zijn voor mijn idee. Ik zou het liefst willen mailen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras bij de voordeur maken uit heel Nederland:

Vlonderplanken op balkon leggen

Ik wil graag houten planken op mijn balkon. Mijn terras heeft echter een speciaal formaat met diepe, niet haakse hoeken. Het is een soort driehoekvorm. Nu ben ik benieuwd hoeveel de kosten bij jullie zijn voor deze klus? Het balkon schat ik zo rond de 3 a 4 m2.

Tuinterras van hout maken

Ik wil een houten terras aan laten leggen van circa 5 meter lang en circa 1.. 30 diep/breed. Dit moet aan de voorzijde van mijn huis komen - tegen het huis aan. Bij de voordeur. Ik wil dit als opstap gebruiken.

Terras maken in tuin

In de achtertuin, die lager ligt dan de woning, wil ik graag een terras laten plaatsen met houten planken. Het terras zal tegen de woning aangebouwd moeten worden en zal ongeveer 5 meter breed zijn en 3 meter diep. De tuin heeft geen achterom dus het materiaal zal door de woning moeten.

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.

Houten of kunststof terras aanleggen

Wij hebben een tuinhuis gesloopt en willen op die plek graag een kunststof of houten terras op balken laten aanleggen van ongeveer 450 x 280 cm. Er is op die plek nu een 8 tot 12 cm diepe kuil die is opgevuld met grote grindtegels en langs de randen is voorzien van stoepranden. We willen dat als ondergrond voor de balken laten liggen. We ontvangen voor beide opties graag uw offerte.

Houten vlonder voor chalet timmeren

Ik wil een houten terras laten plaatsen rond een chalet. Circa 50 vierkante meter.

Houten terras leggen

Het stenen terras wil ik graag laten vervangen voor een terras met teakhouten planken. Deze planken mogen over het huidige terras heen gelegd worden. De afmeting is ongeveer 6 meter bij 2,5 meter.

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Fundering voor de aanbouw en garage maken

- aanbouw op zanderige grond. 6 x 4.25 x 2.70 meter. De aanbouw betreft een houten constructie. Er moet ook een grondplaat gestort. - aansluitend een garage 3.50 x 6.60 m x 2.70 m eveneens een houten constructie. Ook hier fundering+ grondplaat. - voor het huis een terras van beton 10 x 3 meter

VVE onderhoudsplan trappenhuis

Voor de VVE zijn we opzoek naar een betrouwbaar bedrijf wie onderstaande klussen op zich kan nemen. Het gaat om een woonhuis met 6 lagen. Planning is begin 2018. Hopelijk kunnen jullie er iets mee?! - Trappenhuis is z’n geheel kan een opknapbeurt gebruiken houten trede incl. balustrade leuning schilderen, wanden/plafond verven, nieuwe vloerbedekking op hal en tredes. Het gaat om 5 trappen. 1 van deze trappen is momenteel bekleed met zeil. We zouden graag het hout weer zichtbaar laten zijn. - Terras dakrand. Op de topverdieping hebben we een loggia. De dagkant van de logia is gemaakt van hout en heeft z’n beste tijd gehad. De rest van het dakterras is nog in goede staat. - Metselwerk portiek is niet een goede staat. Door vocht zijn de vo

Partners

Partners van Casius