Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor palen van schutting vervangen en aanstorten:

Palen van schutting vervangen en aanstorten

Ik wil drie schutting palen vervangen. Deze staan nu in punt paalhouders met een steunpaal. De nieuwe palen moeten in de no mix geplaatst worden. Graag een vrijblijvende offerte gewenst.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor palen van schutting vervangen en aanstorten uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.

Plaatsen van drie hardhouten schuttingdelen

Onze oude schutting bestaat uit 3 schuttingdelen waarvan er een is ingekort met 2 schutting palen. Aan de zijkanten staan deze vast aan de andere schutting van de buren. Wij kunnen deze oude delen zelf verwijderen. De klant wil zo snel mogelijk 3 nieuwe hardhouten schuttingpanelen laten installeren. ( 1 paneel is omgewaaid) en wij willen een betonnen rand laten zetten.

Houten schutting plaatsen met betonnen onderdelen

Wij willen een schutting laten plaatsen. We willen houten schuttingdelen maar om rotten te voorkomen graag betonnen palen en betonnen onderkanten. De tuin is 10 meter lang en dan moet het hoekje om nog 2 meter schutting geplaatst worden. Op de lange zijde willen we ook een deur. Graag willen wij een offerte van de plaatsing ervan. De oude schutting verwijder ik zelf.

Schutting met betonnen palen installeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een schutting ter grootte van 8.90 meter. We willen houten schuttingen met betonnen palen en betonnen onderranden.

Schutting vervangen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en er daarna een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 855 cm tussen 2 muren. We hebben bij Gamma 6 palen en 5 tuinschermen van 180 x 180 cm gekocht en die worden hier volgende week bezorgd. We ontvangen graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting recht zetten en eventueel aanstorten

Door wind is een vrij nieuwe schutting, scheef gaan staan. De schutting lijkt goed veranderd in de grond maar moet recht worden gezet. Daarnaast zouden de palen wellicht moeten worden aangestort met snelcement. Het gaat om 3 palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting met antraciet palen plaatsen

Er dient een schutting van 14 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten moeten van beton zijn en de schuttingsdelen met 21 planks hout. Er is geen erfafscheiding aanwezig.

Gezamenlijke schutting plaatsen

Graag zouden wij gezamenlijk met de buren een schutting willen plaatsen. De schutting zal over een lengte van ongeveer 22 meter moeten komen. Met aan zowel de straatzijde als aan de bosrand een voor beide huizen een poort, 4 in totaal. Waarvan aan de straatzijde van huisnummer 84 een lage poort moet komen en de overige 3 hoog. De schutting komt dus in een soort van H vorm. De schutting welke wij op het oog hebben is een ‘hout/beton’ schutting. Met rots motief in de klaar antraciet. De palen mogen een vlakke kop hebben.

Groene composiet tuinschutting plaatsen

Kan je wat foto's laten zien want kan geen schutting vinden van composiet in de kleur groen en er staat dat het er wel is. Wil ook weten wat het kost het zou gaan om 16 meter schutting en een poortdeur. En alles wat er bij hoort palen en ophang beugels.

Partners

Partners van Casius