Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, beschoeiing en terrasvlonder aanleggen, complete tuinaanleg, grondwerk bij meerdere woningen, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Schutting, trellis en palen monteren

Ik heb 1 schutting, aantal trellis en houten tuinpalen besteld en die zijn al bij mij thuis bezorgd. Graag wil ik weten wat de klussenservice mij gaat kosten. NB Ik ben doof en u kunt mij dus niet bellen. Zou u mij willen benaderen via email alstublieft?

Tuinonderhoud en -renovatie van de voortuin

Het voortuintje van 1 tegel van 40 bij 40 cm breed en 6 meter lang, willen wij opnieuw laten aanleggen en beplanten. Er zal daar ook een flinke struik verwijderd moeten worden. De achtertuin heeft een oppervlakte van 8 x 8 meter. Hier gaat het om het snoeien van beplanting, verwijderen van enige struiken en in overleg nieuwe planten plaatsen. In het midden van de tuin is bestrating, het gaat om de randen van de tuin. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Leveren en plaatsen van schuttingen

Ik wil graag een klus laten uitvoeren, namelijk het aanleggen van schuttingen in mijn tuin. De omtrek van mijn tuin is: 10,65 meter bij 8 meter bij 3,45 meter (de 3,45 meter is inclusief een deur van 90 cm). Wil wel een schutting in de prijsklasse: 35 - 50 euro en geen schutting die over de 50 euro per schutting uitkomt, dit vanwege mijn budget. Heb geen materialen ter beschikking dus wil graag een offerte van het totale kostenplaatje inclusief kosten van de klusjesman. Zo snel mogelijk want ik zit momenteel zonder schutting.

Schutting vervangen met behoud van begroeiing

Aan een zijde is de huidige schutting verrot. Deze is 12,5 meter lang en bevat een schuttingdeel met draadraster waartegen klimplanten en klimop groeit. Deze schutting moet worden vervangen en geplaatst en de oude worden afgebroken.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 stuks van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.

Compleet tuinonderhoud

Voor onze tuin zoek ik iemand die de komende weken 2 a 3 dagen tijd heeft om de tuin zomer klaar te maken. Op tijdbasis en niet op resultaatbasis. Werkzaamheden: - Opruimen terrassen (blad etc.) - Schoonspuiten terrassen - Onkruid / borders netjes maken - Heg snoeien - Eventueel nieuwe plantjes planten. Het liefst regelen we een periodiek onderhoudt. Gaat om ongeveer 120 vierkante meter tuin, betreft een goed toegankelijke hoekwoning.

Schuttingen met de buren laten plaatsen

Mijn buren (totaal 9) en ik willen schuttingen bestellen + plaatsing daarvan laten doen door een vakman. De lengte van de schuttingen zou moeten zijn 8.80 m per tuin. Materiaal is 'Schutting Exclusive hardhout 180 x 180 cm' van (met een antraciet betonnen onderplaat van 60 cm hoog, als dit past). Ook zouden wij, bij de uitgang van de tuin, naast de deur met betonnen schutting dichtmaken (ongeveer 1 m x 9). Geen voorwerk nodig.

Vijverfolie vervangen

Mijn vijver is 4 bij 4 m en iets meer dan een een meter diep. Wat zijn de kosten daarvan

Houten terras bouwen

Ik wil een offerte voor het aanleggen van een houten terras met aan de zijkant een langwerpige bloembak. Deze wil ik graag ondiep maar bovenop de breedte om erop te zitten. Breedte van het terras moet 5,5 meter worden en de lengte 4 meter. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

Onze tuin is al betegeld, maar helaas is een gedeelte zand weggespoeld en weggezakt. Er moet opnieuw een beetje zand erbij en opnieuw geëgaliseerd worden. En alle tegels moeten opnieuw betegeld worden. Verder wil ik graag de tuin goed en strak gemaakt worden.

Stronk van boom verwijderen

Ik wil een boom stronk verwijderen van een diameter van 40 cm. De stronk voer ik zelf af.

Schutting en bestrating aanbrengen

Ik wil mijn tuin opnieuw betegelen zand ophogen en tuinschutting met deur en slot plaatsen. Tuin is 16m2.

Garden pruning

We would like to prune/trim the overgrown green fence between us and our neighbours ( 5 m long/3 m high) and to do some selective trimming in the garden. Graag wil in de groene heg van 5 meter lang en 3 meter hoog snoeien. Daarnaast willen wij de vakman dan gelijk het andere groen laten snoeien daar waar nodig is. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 8 meter lang

Hout beton schutting laten plaatsen

Wij willen graag een prijsopgave van een houtbeton schutting van 2 meter hoog, bij 8,6 meter, 10,6 meter en 11,4 meter lang.

Voortuin inrichten

Ik wil een vakman vragen om mijn voortuin in te richten. Ik heb hiervoor mijn idee op papier gezet: zie bijlage. Als toegangspad tot de voordeur heb ik gekozen voor grote grijze tegels van 100 x 100 cm met verankerde zuilen aan beide zijden. Aan de straatkant een tuinhek die vanzelf dicht valt. Aansluitend aan de grijze tegels wil ik lichte tegels van 50 x 50 cm. Aan de buitenkant denk ik om dit op te vullen met cacaodoppen. Ik heb begrepen dat dit goed werkt tegen onkruid en ongedierte, maar goed is voor de bodem van de bestaande beukenhaag. Graag wil ik de voortuin voor 1 mei ingericht hebben. Goed toegankelijke tuin. Vakman mag het materiaal halen bij de Gamma.

Schutting op de erfafscheiding plaatsen

Graag een nieuwe schutting van ongeveer 11 strekkende meter als erfafscheiding. Graag offerte voor een houten schutting met opties voor houten of betonnen palen. Is het mogelijk naast 1.80 x 1.80 meter delen ook 2 x 2 meter delen te plaatsen?

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe schutting en het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. Ik heb 13 schermen nodig van 180 bij 180 cm.

Stenen plantenbakken maken in tuin

Ik wil graag 2 plantenbakken gemaakt van stenen voor in mijn tuin. Gaat om twee even grote bakken: maten ongeveer: 5.6 m lang, 1 m breed en 30 cm hoog. Hoor graag wat de kosten zijn om deze te maken. En hoor ook graag of ik zelf voor de materialen moet zorgen of niet. Als voorbeeld heb ik een foto van het soort stenen die ik wens.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil graag 3 tuinschermen plaatsen. De tuinschermen zijn 180 bij 180 cm. Ik heb een pad naar de achtertuin toe.

Schuttingschermen plaatsen

Ik wil graag 6 schuttingschermen laten plaatsen + palen + montagemateriaal en montageservice. Denk aan schuttingen van ongeveer 30-35 euro per stuk. Kunt u inschatting geven van totale prijs?

Tuinschermen en extra balken plaatsen

Ik wil 3 tuinschermen plaatsen + 3 balken plaatsen(bijbehorend) I. Vm. Mijn verzekering heb ik een offerte nodig vandaar nu de offerte aanvraag

Tuin afgraven en zand aanbrengen

Wij willen onze tuin bestraten en gras aanleggen. Het gaat om een voor- en achtertuin totaal m2 is ongeveer 120 m2. Wij willen als eerste onze tuin afgraven en daarna zand aanbrengen.

Snoeien, bestraten, beplanten

Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Snoeien van 3 coniferen, 6-7 meter hoog 2. Bestraten van de achterste tuinborder, 8 meter breed, 15 cm diep. Tuintegels hebben we al, na de verbouwing hebben we een stuk tuin opgegeven voor woonruimte en met deze tuintegels willen we graag de achterste border betegelen. De sluitband zal naar achter verplaatst moeten worden zodat het regenwater goed kan weglopen, dat is nu niet het geval. Er is ook 2 m2 tuin verzakt wat we weer opgehoogd willen hebben. 3. Beplanten: Voor een hele smalle border, 4 meter breed, 10 cm diep, zoeken we een schaduwplant die ongeveer 50 cm hoog is en wintergroen blijft.

Canadese conifeer omhakken

Ik wil een Canadese conifeer omhakken van circa 30 meter hoog. Geen mogelijkheid om achterom in de tuin te komen. Ik ben nu bezig met de vergunning. Ik wil dat de vakman het puin afvoert.

Nieuwe tegels en kunstgras op dakterras leggen

Ik zou graag een deel van tegels op mijn dakterras vervangen. Circa 50 m2. Daarnaast nog een stukje kunstgras leggen van 16 m2. En een deel van het terras met een Douglashout bedekken ca 30 m2. Wat kunt u mij bieden?