Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Houten schutting plaatsen en oude verwijderen

Wij willen een houten schutting laten plaatsen tussen 2 tuinen. De oude schutting graag verwijderen en afvoeren, als het mogelijk is deze posten graag apart op de offerte plaatsen. We hebben geen achterom. Lengte is 8 mtr. Bij een gedeelte staat in beide tuinen beplanting.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Composiet vlonders laten leggen

Ik wil composiet vlonderplanken laten leggen in mijn achtertuin tegen de achtergevel aan. De afmetingen zijn 4,5 meter bij 3,5 meter.

Waterput met slaan of boren

Voor de voor - achtertuin zou ik graag een waterput laten slaan/boren. Het oppervlakte van de tuin is ongeveer 800m2.

Tuindeur laten plaatsen

Schuttingdeur laten plaatsen Ik wil een schuttingdeur laten plaatsen, in een bestaande schutting. De deur moet een slot hebben. De deur is 1 bij 180 meter. Materiaal in overleg. Woon in Den Haag, zou graag willen weten wat de kosten zijn.

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Waterput slaan (diepte 1,5 meter= bij buurman. 20 meter van ons)

De buurman heeft een waterput geslagen.die 1,5 meter diep is. Machine kunnen direct van openbare weg in tuin. 2meter van openbare weg. Graag in offerte ook pomp opnemen

Schutting plaatsen in de tuin

Ik heb beton/hout tuin schutting te plaatsen. Ik wil graag een offerte wat het mij per meter gaat kosten om deze te laten plaatsen. Het is bij elkaar meer dan 50 meter aan schutting. De oude verwijderen we zelf. We hebben een achterom. Rond juli zouden we graag beginnen.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een geheel nieuwe tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis. De tuin is 5x10m en er staat al een berging in van 2x3m. Wij willen graag veel gras, een terras (van steen of van hout) een overkapping voor een eettafel en evt een stukje groen van planten.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput slaan voor beregening tuin met grondwater ipv leidingwater.

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Tuin opnieuw bestraten en overkapping realiseren

We willen onze tuin opnieuw inrichten. De tuin is 6.85 X 5.73 m. Op dit moment liggen er kleine tegels, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Vervolgens willen wij hier grote of, 50 x 50 of 60 x 60 gecoate tegels laten leggen. Wij willen ook een vrijstaande overkapping realiseren, als u hiervoor een optie kan meenemen graag. Wij nodigen u ook graag ter plekke uit om te kijken naar een tuininrichting.

Dakterras schutting plaatsen

Ik heb een dakterras van 27 m2 met 2 stenen muren en een lage muur. Ik zou hier graag een kunststof/composiet schutting voor willen laten plaatsen en plantenbakken aan de muren ophangen. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Voortuin bestraten

wij willen de huidige voortuin leeghalen en opnieuw laten bestraten wat geschikt is voor een parkeerplaats. ca 25 m2

Terras en grasperk aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bij mij een terras (33 m²) kan aanleggen en het gras in de tuin (25 m²) kan vervangen. Terras dient aangelegd te worden met Toscaanse Abbeystones, de grond is hier al voor klaargemaakt. Het oude gras dient wel nog door de hovenier verwijderd te worden alvorens het nieuwe gras aanleggen.

Schutting plaatsen

Het opnieuw plaatsen van 3 rechte schuttingen 8mtr 10 mtr 8mtr en een deur met frame. Douglas-houten schuttingpanelen met palen en onderrand van beton. Misschien ook tuin ophogen en betontegels 60x60 leggen 45m2

Tuinonderhoud

Graag de tuin weer opknappen door planten , onkruid weg te halen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15/20 m2. Ik hoor graag wat de prijs hiervoor is. Dank

Bestraten en kunstgras aanleggen

We willen onze tuin laten bestraten en een deel met kunstgras. Afmeting 6x10,8 meter. We hebben 2 vaste tuinbakken.

Tuin aanleggen op basis van bijgevoegde tekening

De tuin aanleggen op basis van bijgevoegde tekening, betreft ongeveer 80 m2. De werkzaamheden bestaan uit: Bestraten, overige ruimte graszoden, struiken snoeien en brede paal plaatsen voor wandhangtuinhaspel.

Tegels verwijderen en graszoden leggen

Ik wil graag 12 m2 cobblestones verwijderen en graszoden leggen. Ik ben opzoek naar een partij die alles ook kan afvoeren en de graszoden ook kan leveren.

Beschoeiing vervangen

Ik wil de houten beschoeiing langs de waterkant laten vervangen. Het gaat om het gedeelte wat de gemeente heeft geplaatst. Ongeveer 30 tot 40 cm boven het water oppervlak moet vervangen worden. In totaal gaat het om ongeveer 10 m. De waterkant is vanaf mijn achtertuin te bereiken. De achtertuin is op haar beurt te bereiken via een achterom.

Garden renovation

Hi may I know how much will it cost to replace the tile in our garden it is 45m2. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Schutting op dakterras plaatsen

Ik heb een dakterras van 9m x 8m. Zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde staan ook terrassen. Ik wil graag een schutting hebben om een beetje de zaak privé te houden. Iedereen staat te staren naar ons daar. De situatie irriteert ons en veroorzaakt stres. Op het dak zitten tegels van denk ik 40 x 15 cm. Ik heb geen idee hoe de palen vast worden gemaakt. Onder zit een autoparkeergarage van de buren. Het waait ook erg hard in de winter daar op het terras, maar ik merk op dat wat zwaar is, niet door de wind wordt weggewaaid, b.v grote bloempotten. Maar een schutting van 9 m lang links en 8 m lang rechts, dat weet ik niet. De schutting moet 1.80 m hoog zijn. Aan de voorzijde is een stuk van 6.70 dat ook tot 1.80 m hoog geplaatst moet worden. Linkerkant zijn de buren, die gaan waarschijnlijk ook meedoen. Ik wil graag de goedkoopste schutting, want ik heb een huurhuis. Vergunning is denk ik nodig, deze ga ik regelen. Graag heb ik iemand die even de situatie komt kijken.

Tuin renoveren

Ik wil de achtertuin tegels verwijderen en ophogen met zand en daarna nieuwe tegels plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 50 vierkante meter.

Vervangen schutting

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om van 7 tuinen de schuttingen te vervangen. Het idee is om hardhout schuttingen te plaatsen met betonnen palen, ook de onderkant van beton. Scherm is 180 bij 180, past dit in een betonnen sleuf? Als ik naar mijn tuin kijk: de ene kant is 14m, de andere kant 9m. Dan heb ik nog de gangpad, die is 6m, maar hier hoort ook een deur in. Als ik obv van deze gegevens een prijsindicatie kan ontvangen, dan kan ik dit met de buren overleggen. Ik heb nl een vd grootste tuinen. Ook een andere vraag: wat is kwalitatief beter: hardhout of composiet? En wat zou kosten zijn, indien ik voor composiet zou gaan? Ik hoor graag van u. Materiaal graag door jullie, en het weghalen en afvoeren van de huidige schuttingen ook door jullie graag.