Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Tuin afgraven en ophogen met zand en egaliseren

Mijn nieuwbouwhuis wordt begin oktober opgeleverd. Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven van mijn tuin en ophogen met zand. Het zand zou geëgaliseerd moeten worden. De voor- en achtertuin zijn samen circa 70 m2 groot. Hoeveel er afgegraven moet worden, durf ik niet te zeggen. Er is vrij makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe schuttingen en tuin ophogen

Het gaat om: 1. Verwijderen en afvoeren van schuttingen en palen. 2. 11,5 meter nieuwe schutting + een extra paal + 2 betonnen inklemband om twee palen te borgen tegen schuin staan, met op de kopse kant van deze schutting: twee deuren en één schuttingdeel. 3. 8 meter nieuwe schutting + extra paal + 1 betonnen inklemband om een paal te borgen tegen schuin staan + bevestiging op de houten schuur 4. Ophogen tegels voor- en achtertuin: totaal 56 vierkante meter 5. Ophogen tegels achtertuin: totaal 50 vierkante meter De buren en wij hebben de volgende nieuwe schutting uitgekozen: Jumbotoogscherm van Hillhout. Hillhout palen in dezelfde kleur. Hillhout deuren in dezelfde kleur. Kunt u in uw offerte voor alle 5 punten apart de prijs noemen?

Denneboom van 15-20 meter hoog kappen

Ik wil mijn Denneboom van ongeveer 15-20 meter die in mijn achtertuin staat, laten kappen. Op dit moment ben ik bezig met een kapvergunning. Het is een tuin die achterom niet bereikbaar is, dit zal dus of via een kraan of via mijn huis moeten worden afgevoerd. De stronk mag blijven staan. Boom kappen.

Aanbrengen drainage over 30 m2 en eventueel vervangen kunstgras

Onze opdracht bestaat uit 3 onderdelen: 1) Weghalen / verwijdering kunstgras (~4m x 4m- en 3m x 3m). Een meter brede vlonder die tussen de 2 stukken gras ligt haal ik zelf weg. 2) aanleggen van drainage in kleingrond. Probleem is dat bij zware regen het water van ons terras ~30 m2 richting het grasveld loopt. Hierdoor ontstaan plassen op het gras die bij aanhoudende regen ook niet wegtrekken. We hebben geen vijver of aansluiting op een sloot o.i.d. om het water makkelijk af te kunnen voeren. 3) plaatsen van nieuw kunstgras ~8 meter breed. Over 5 meter breedte is de lengte 4 meter, en over de overige 3 meter is de lengte 3 meter. Voor het kunstgras snap ik dat de kwaliteit van het kunstgras leidend zijn voor de kosten. Graag zou ik hier alleen een prijsindicatie krijgen van de loonkosten. Het eventueel bestellen en laten bezorgen van het kunstgras kan ik zelf verzorgen. Per onderdeel graag een aparte offerte.

Tuin onderhouden

De tuin heeft onderhoud nodig. Er moeten wat planten gesnoeid worden (eentje in een vorm) en tegels moeten schoongespoten worden. Daarnaast hebben we nog andere klussen in de voor- en achtertuin. We zijn opzoek naar iemand die langs komt, zodat we het kunnen laten zien en uitleggen. Er hoeft niets gedaan te worden qua tegelwerk of iets soortgelijks. Het gaat echt om onderhoud.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen van 13 meter in de kleur beton antraciet. Het materiaal moet door het huis, er is geen poort. Palen in beton storten. 23 planks.

Planten en tegels verwijderen uit tuin en opnieuw betegelen

Ik wil graag alle planten uit de tuin laten halen. De tuin is achterom bereikbaar. Ook zouden de planten afgevoerd moeten worden. Dan kijken we naar de mogelijkheid om ook de tegels eruit te laten halen en de gehele tuin opnieuw te laten betegelen. De gehele tuin is 32 m2 en het extra stuk waar de planten staan is ongeveer 25 m2. Voor dat stuk zouden wij graag door de vakman nieuwe tegels laten regelen. Is het mogelijk om beide opties apart te vermelden op de offerte?

Schuttingen zetten

Bij ons huurhuis hebben we een schutting gekregen die bijna omver ligt. Die moet vervangen worden. Links gaat het om een recht stuk van ongeveer 8 meter (5 palen, 4 panelen), hiervan zullen wij de kosten delen met de buren, dus mijn vraag is of de kosten hiervan apart op de offerte benoemd kan worden. Achter gaat het om een recht stuk van ongeveer 3 meter (3 palen, 1 paneel, 1 poort). Wij kunnen zelf de schutting eruit halen.

Waterput slaan en irrigatiesysteem aanleggen

Ik zoek een hovenier die een automatisch irrigatiesysteem voor de tuin rondom onze woning kan realiseren. De tuin is ongeveer 400 m2 (19 bij 30 meter min bouwoppervlakte van de woning) laten maken. Hiervoor moet er waarschijnlijk ook een waterput geslagen worden inclusief pomp.

Tuin leeghalen en klaar maken voor beplanting

Graag zou ik in de tuin het grind, de vijver en het houten huisje laten verwijderen. Alles moet eruit. Er is een pad achterom (30 m tot de straat) met een doorgang van 80 cm. De tegels worden weggehaald, dus deze hoeven niet verwijderd te worden. De afmeting van de tuin is 7 bij 14 m.

Tuin opnieuw betegelen

Onze tuin is 5 x 6 meter, de ligging is aan een sloot dus alles moet door het huis. Graag willen we dat de tegels weer mooi strak liggen. De tuin is in de afgelopen 10 jaar redelijk verzakt. Ik kan helaas maar 1 foto uploaden, als u meer foto's wilt ontvangen hoor ik het graag.

Groot onderhoud, snoeien en groen afvoeren

We willen de tuin een grote beurt geven, snoeien en groen afwerken. Ons huis wordt verhuurd maar helaas hebben de vorige huurders heel weinig gedaan aan de tuin. We zouden het graag Aan het einde van de week van 19-24 augustus willen laten doen. Het liefst ontvang ik gewoon een prijsopgave voor 2-3 vakmensen die gaan klussen en de kosten per uur hiervoor

Kappen Krulwilg

We willen graag onze boom laten kappen in de voortuin. Het betreft een krulwilg van ongeveer 5 meter hoog met een omtrek van 150 cm (vanaf de grond op 130 cm gemeten). De overgebleven stronk hoeft niet worden te verwijderd, maar willen we wel graag ingezaagd zodat deze vanzelf wegrot.

Heel grote boom in tuin kappen

De boom in de tuin rooien. Het gaat om een naaldboom, de tuin is via de achterkant goed bereikbaar. Het is een boom van 3 etages hoog, waarschijnlijk hoger dan 10 meter

Tuin egaliseren en vlonderplanken

Opdracht: Het egaliseren van grond en het plaatsen van +/- 36 m2 composiet vlonderplanken. Graag offerte met 2 prijzen: inclusief materiaal, vlonderplanken en afwerking. En de prijs exclusief materialen.

Drain aanleggen in tuinterras

We hebben terras aangelegd alleen wil ik graag een drain vlak voor mijn huis over de breedte van de tuin 6,60 meter aan laten leggen en aansluiten op hwa om extreme regen te kunnen afvoeren. Verder wil ik het terras wijzigen qua motief met de huidige tegels nl 4 x grijze tegels in vierkant met rand van klinkers.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting rondom mijn tuin kan plaatsen. Het gaat om 13 strekkende meter. Ik zou graag een schutting met zo min mogelijk onderhoud willen hebben (bankirai of composiet). De schutting moet ongeveer 180 cm hoog zijn.

Tuin aanleggen

Voor onze tuin willen we graag alles laten egaliseren en de huidige tegels terugplaatsen (voor de helft), en voor de andere helft kunstgras aanleggen. De tuin is 8,5m bij 8,5 m en heeft een zij ingang. Daarnaast wil ik ook een hout/beton schutting van 14 meter laten plaatsen. IK ontvang graag een offerte.

Grondwaterput slaan

Wil voor beregening van mijn tuintje (ca 400 m2) een grondwaterput slaan. Mijn huis staat op zand. Het grondwaterpeil is momenteel 2,5 meter onder maaiveld. De tuin is makkelijk te bereiken.

Verwijderen van onkruid op bedrijfsparkeerplaats

Ons bedrijf wil graag het onkruid tussen de tegels van onze parkeerplaats laten verwijderen. Hebben jullie hier op korte termijn tijd voor en zo ja, willen jullie ons een offerte toesturen svp? Bij voorkeur vroeg in de ochtend (voor 08.00 uur) want dan is de parkeerplaats nog zo goed als leeg). Parkeerplaats is ongeveer 15 x 7 meter breed en daarbij nog een poort van 3 x 7 (even grof geschat).

Voortuin aanleggen

Woon hier 2 maanden en voortuin moet nog gedaan worden. Nu lelijk tegelparadijs van 3,8 x 4,3. Wil combi van zitten (max 2 pers) en groen met bloemen. Wil graag hergebruik van de tegels (want de rode zijn best mooi en met een mooi herleggen vind ik het zonde om nieuw te kopen). Benieuwd wat tuin aanleggen kost. Voortuin is 3,8 x 4,3 meter. Tegels liggen er schots en scheef (helft grijs helft rood, 30 x 30) en geen ruimte voor planten. Zelfde tegels herleggen (rood en grijs om en om recht) en ruimte voor planten maken. Strook van 4 tegels breed over de volle breedte. Bij voorkeur op korte termijn.

Tuin afgraven

Wij zijn een blok van 7 nieuwbouwwoningen die een offerte aanvragen voor het afgraven van de tuinen en het leveren van nieuw zand willen. De tuinen zijn verschillend van grootte. Indien wij een korting kunnen bedingen omdat we met meerdere huizen zijn dan dit graag per woning in de offerte opnemen. Wij zijn onderdeel van een project van 36 huizen. Uw offerte zal ook met de andere 4 blokken gedeeld worden. Woningen staan in Naaldwijk. Oplevering oktober 2019. Ik voeg de tekening bij.

Een tuin afgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die een deel van onze achtertuin kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Het betreft 20 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuin is bereikbaar via de woning. Het gaat ongeveer om 5 m2 aarde en 15 m2 zand. Eventueel gaat het ook om het egaliseren hiervan.

grote boom rooien (12m)

Ik wil graag een grote hoge boom rooien van ongeveer 12 meter. De vakman kan de boom afvoeren, het is ook goed bereikbaar.

Kunstgras plaatsen

Ik wil graag mij oude gazon laten verwijderen en afvoeren, het gaat om 15 m2. Ter vervanging wil ik een nieuw kunstgras plaatsen.