Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren, verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin

Onze tuin is ongeveer 16 meter diep en 5 meter breed. Deze is nu geheel bestraat met kunstgras. Dit alles moet er uit. Tuin moet opgehoogd, met nieuwe stenen bestraten, echt gras erin en bakken met beplanting. En een nieuwe schutting aan 1 kant. Bijgevoegd foto van de huidige situatie.

Rooien van berk en snoeien van esdoorn

Ik ben op zoek naar iemand voor het rooien van een berk van 9 meter hoog en snoeien van esdoorn (14 meter hoog, moet 1/3 van af). De berk kan niet vallen. De tuin is wel makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand

Ik wil graag ongeveer 150 m2 tuin afgraven. Dit betreft achter-, voor- en zijtuin. Graag offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand.

Ophogen gehele tuin

Onze tuin moet plaatselijk wel 25 cm omhoog. Het oude gras moet er uit, egaliseren en nieuw gras zonder onkruid. Er staan 7 fruitbomen in het gras die moeten ook gesnoeid met verstand! Het gras is ongeveer 50 x 8 meter. De moestuin moet omgespit waar het kan ivm fruitbomen 5 en aalbesstruien en dan gemeste aarde erop 8 x 8 meter.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen om wegzakkende aarde te voorkomen

Voor ons nieuw te bouwen huis is er aan de tuinzijde een gedeelte waar grond gestort zal worden voor de aanleg van een terras. We laten een kelder graven, dit materiaal wordt in de tuin gestort. Samen met onze buren willen we dit deel via een damwand laten afschermen om te voorkomen dat de grond wegzakt in het lager deel, zie de situatieschets. Zie ook in detail het niveau verschil dat hier is ingetekend. Het terras zal moeten aansluiten op het huis niveau. De oppervlakte van het terras is per huis 6,30 m breed en 4 meter diep. Primair gaat het om de beschoeiing/ damwand, maar in overleg kan het terras mogelijk ook worden aangelegd. Het stuk loopt af van 2,50 meter naar 1,10 meter. We willen alles op 2,50 meter hebben. Het materiaal maakt ons niet veel uit, mag van hout of beton, we willen er niet te veel geld aan besteden. Klimop zal ertegenaan komen. De beschoeiing zal 6,30 x 4 meter worden bij ons, en bij de buren ook. Het moet van ons doorlopen naar de buren. De afmeting zal dus keer twee moeten. Als er een andere oplossing is die net zo goed werkt, horen wij het graag. Graag ontvangen wij een offerte.

Bomen verwijderen

Ik wil graag in mijn voor- en achtertuin 4 bomen, inclusief stronk laten weghalen. De vergunning wordt al aangevraagd. Ook graag afvoeren. Achtertuin is niet goed bereikbaar.

Voortuin leeghalen en compleet renoveren

Ik ben benieuwd of u een indicatie kunt geven over de te verwachten kosten op basis van onderstaande gegevens. Onze voortuin is ca. 6.5 x 6 m (39 m2) met een vierkant stuk van 13 m2 met gras voor de konijnen en een grote L-vormige houten plantenbak van ca 12 m2 met 3 stronken van dakplaten (ca 10-20 cm doorsnede) de stammen zijn reeds verwijderd. Onder het looppad ligt beton met een heel dun laagje grind erop. Er zijn verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: - De houten plantenbak inclusief beplanting verwijderen. - Beton verwijderen. Bij elkaar ca. 12 m2 van ca. 10 cm dik. En daarna bestraten met waalformaat klinkers (ca. 26 m2). - Tevens aan de zijkant van het huis een houten plantenbak met bamboe verwijderen ca 1,5 m2 en daar een afdak voor fietsen maken van 4 x 2.20 m. (Palen met balken, gordingen en golfplaat als dak) - Snoeien van beukenhaag ca 9 m lang - Snoeien hederahaag van 2 m hoog ca 10 m lang Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Snoeiwerk tuin

Onze tuin moet een keer goed gesnoeid worden. Twee dak planten, een beukenhaag ca 12 m, klimop beide kanten, pruimenboom, en een conifeer snoeien aub.

Kersen Boom snoeien

Ik heb een kersenboom en ik wil deze graag laten snoeien (boom was 2 jaar geleden verhuisd en is een beetje zwaar). De boom is ongeveer 5 meter hoog. Er is makkelijk bij te komen, er zit wel gras omheen en ik wil dat dit onbeschadigd blijft. Afvoer kosten graag apart op de offerte vermelden.

Bestaande tegels verwijderen, egaliseren en tegels leggen

ik wil graag mijn tuin renoveren. De bestaande tegels er uit - liggen op 60 cm zand - egaliseren en nieuwe tegels er in. De tuin is ongeveer 16 m2, oude tegels graag afvoeren. Nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Uitgraven, afvoeren en schoon zand storten

We zijn met 12 buren die de voor- en achtertuin willen laten uitgraven, afvoeren en schoon zand. Wat zijn de kosten? Exacte m2 hebben we niet maar wel een tekening, ik denk dat het voor mijn tuin ongeveer 50 m2 zal zijn. De tuinen verschillen wel van elkaar. Er zijn al beukenhagen geplaatst en een deel van de tuin is al uitgegraven omdat dit een ecologische deel is. We willen het allemaal laten betegelen, dit laten we door iemand anders doen. Het is een nieuwbouw woning. De prijs van het zand graag apart benoemd op de offerte.

Boom kappen in de achtertuin om storm schade te voorkomen

Ik ben opzoek naar iemand die de grote conifeer kan kappen in de achtertuin. Deels op verzoek van de buren en deels, omdat de boom scheef begint te staan. Om storm schade te voorkomen moet hij gekapt. Een vergunning is niet nodig dacht ik. De boom zou afgevoerd moeten worden. Er is helaas geen achterom aanwezig, alles zou door het huis moeten. Graag ontvang ik een offerte.

Dakterras aanleggen (met composiet planken)

Graag willen wij ons dakterras opnieuw laten aanleggen met lichtgrijze composietplanken. Het betreft een oppervlakte van 16,5 m2 op de 1e etage. Bij voorbaat dank voor de offerte!

2 boomstronken verwijderen

Een conifeer stronk en bolcaralpa stronk verwijderen. Achtertuin. Toegang door poort met grootte van reguliere deur. Grootste doorsnede stronk is 11 cm. Conifeer is reeds gedeeltelijk uitgegraven.

Schutting en bestraten

Ik wil een schutting plaatsen van ongeveer 3 meter de helft 180 hoog en de helft 1 meter hoog. In de voortuin wil ik mijn huidige bestrating weg laten halen en een nieuwe bestrating van ongeveer 12,5 vierkante meter realiseren. Daarvoor zal eerst een en andere moeten worden afgevoerd. Is het dan ook mogelijk bij jullie de schutting en stenen te kopen?

Tuin afgraven en ophogen met zand en egaliseren

Mijn nieuwbouwhuis wordt begin oktober opgeleverd. Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven van mijn tuin en ophogen met zand. Het zand zou geëgaliseerd moeten worden. De voor- en achtertuin zijn samen circa 70 m2 groot. Hoeveel er afgegraven moet worden, durf ik niet te zeggen. Er is vrij makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe schuttingen en tuin ophogen

Het gaat om: 1. Verwijderen en afvoeren van schuttingen en palen. 2. 11,5 meter nieuwe schutting + een extra paal + 2 betonnen inklemband om twee palen te borgen tegen schuin staan, met op de kopse kant van deze schutting: twee deuren en één schuttingdeel. 3. 8 meter nieuwe schutting + extra paal + 1 betonnen inklemband om een paal te borgen tegen schuin staan + bevestiging op de houten schuur 4. Ophogen tegels voor- en achtertuin: totaal 56 vierkante meter 5. Ophogen tegels achtertuin: totaal 50 vierkante meter De buren en wij hebben de volgende nieuwe schutting uitgekozen: Jumbotoogscherm van Hillhout. Hillhout palen in dezelfde kleur. Hillhout deuren in dezelfde kleur. Kunt u in uw offerte voor alle 5 punten apart de prijs noemen?

Denneboom van 15-20 meter hoog kappen

Ik wil mijn Denneboom van ongeveer 15-20 meter die in mijn achtertuin staat, laten kappen. Op dit moment ben ik bezig met een kapvergunning. Het is een tuin die achterom niet bereikbaar is, dit zal dus of via een kraan of via mijn huis moeten worden afgevoerd. De stronk mag blijven staan. Boom kappen.

Aanbrengen drainage over 30 m2 en eventueel vervangen kunstgras

Onze opdracht bestaat uit 3 onderdelen: 1) Weghalen / verwijdering kunstgras (~4m x 4m- en 3m x 3m). Een meter brede vlonder die tussen de 2 stukken gras ligt haal ik zelf weg. 2) aanleggen van drainage in kleingrond. Probleem is dat bij zware regen het water van ons terras ~30 m2 richting het grasveld loopt. Hierdoor ontstaan plassen op het gras die bij aanhoudende regen ook niet wegtrekken. We hebben geen vijver of aansluiting op een sloot o.i.d. om het water makkelijk af te kunnen voeren. 3) plaatsen van nieuw kunstgras ~8 meter breed. Over 5 meter breedte is de lengte 4 meter, en over de overige 3 meter is de lengte 3 meter. Voor het kunstgras snap ik dat de kwaliteit van het kunstgras leidend zijn voor de kosten. Graag zou ik hier alleen een prijsindicatie krijgen van de loonkosten. Het eventueel bestellen en laten bezorgen van het kunstgras kan ik zelf verzorgen. Per onderdeel graag een aparte offerte.

Tuin onderhouden

De tuin heeft onderhoud nodig. Er moeten wat planten gesnoeid worden (eentje in een vorm) en tegels moeten schoongespoten worden. Daarnaast hebben we nog andere klussen in de voor- en achtertuin. We zijn opzoek naar iemand die langs komt, zodat we het kunnen laten zien en uitleggen. Er hoeft niets gedaan te worden qua tegelwerk of iets soortgelijks. Het gaat echt om onderhoud.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen van 13 meter in de kleur beton antraciet. Het materiaal moet door het huis, er is geen poort. Palen in beton storten. 23 planks.

Planten en tegels verwijderen uit tuin en opnieuw betegelen

Ik wil graag alle planten uit de tuin laten halen. De tuin is achterom bereikbaar. Ook zouden de planten afgevoerd moeten worden. Dan kijken we naar de mogelijkheid om ook de tegels eruit te laten halen en de gehele tuin opnieuw te laten betegelen. De gehele tuin is 32 m2 en het extra stuk waar de planten staan is ongeveer 25 m2. Voor dat stuk zouden wij graag door de vakman nieuwe tegels laten regelen. Is het mogelijk om beide opties apart te vermelden op de offerte?

Schuttingen zetten

Bij ons huurhuis hebben we een schutting gekregen die bijna omver ligt. Die moet vervangen worden. Links gaat het om een recht stuk van ongeveer 8 meter (5 palen, 4 panelen), hiervan zullen wij de kosten delen met de buren, dus mijn vraag is of de kosten hiervan apart op de offerte benoemd kan worden. Achter gaat het om een recht stuk van ongeveer 3 meter (3 palen, 1 paneel, 1 poort). Wij kunnen zelf de schutting eruit halen.

Waterput slaan en irrigatiesysteem aanleggen

Ik zoek een hovenier die een automatisch irrigatiesysteem voor de tuin rondom onze woning kan realiseren. De tuin is ongeveer 400 m2 (19 bij 30 meter min bouwoppervlakte van de woning) laten maken. Hiervoor moet er waarschijnlijk ook een waterput geslagen worden inclusief pomp.

Tuin leeghalen en klaar maken voor beplanting

Graag zou ik in de tuin het grind, de vijver en het houten huisje laten verwijderen. Alles moet eruit. Er is een pad achterom (30 m tot de straat) met een doorgang van 80 cm. De tegels worden weggehaald, dus deze hoeven niet verwijderd te worden. De afmeting van de tuin is 7 bij 14 m.