Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Voortuin aanleggen

Woon hier 2 maanden en voortuin moet nog gedaan worden. Nu lelijk tegelparadijs van 3,8 x 4,3. Wil combi van zitten (max 2 pers) en groen met bloemen. Wil graag hergebruik van de tegels ( rode zijn best mooi en met een mooi herleggen vind ik het zonde om nieuw te kopen). Benieuwd wat tuin aanleggen kost. Voortuin is 3,8 x 4,3. Tegels liggen er schots en scheef (helft grijs helft rood, 30 x 30) en geen ruimte voor planten. Zelfde tegels herleggen (rood en grijs om en om recht) en ruimte voor planten maken. Strook van 4 tegels breed over de volle breedte. Bij voorkeur op korte termijn.

Tuin afgraven

Wij zijn een blok van 7 nieuwbouwwoningen die een offerte aanvragen voor het afgraven van de tuinen en het leveren van nieuw zand willen. De tuinen zijn verschillend van grootte. Indien wij een korting kunnen bedingen omdat we met meerdere huizen zijn dan dit graag per woning in de offerte opnemen. Wij zijn onderdeel van een project van 36 huizen. Uw offerte zal ook met de andere 4 blokken gedeeld worden. Woningen staan in Naaldwijk. Oplevering oktober 2019. Ik voeg de tekening bij.

Een tuin afgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die een deel van onze achtertuin kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Het betreft 20 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuin is bereikbaar via de woning. Het gaat ongeveer om 5 m2 aarde en 15 m2 zand. Eventueel gaat het ook om het egaliseren hiervan.

grote boom rooien (12m)

Ik wil graag een grote hoge boom rooien van ongeveer 12 meter. De vakman kan de boom afvoeren, het is ook goed bereikbaar.

Kunstgras plaatsen

Ik wil graag mij oude gazon laten verwijderen en afvoeren, het gaat om 15 m2. Ter vervanging wil ik een nieuw kunstgras plaatsen.

Tuin renoveren

Mijn tuin is 70 m2 Mijn hele tuin wil ik opnieuw gedaan hebben inclusief schuurdak en schutting er omheen. Er liggen nu tegels maar die wil ik vervangen met nieuwe tegels, schutting is half af die wil ik helemaal door u laten doen, er moet sowieso tegels besteld worden.

Bielzen 18 meter verwijderen en afvoeren

Uit de achtertuin wil ik ongeveer 18 meter bielzen later verwijderen en afvoeren. Ze zijn niet ingegraven en liggen als het ware klaar. De tuin is achterom bereikbaar.

Boom verwijderen

Ten eerste een beoordeling over het moeten verwijderen ja/nee. Hij staat echt tegen de aanbouw van de buren en er zitten nu al scheuren in deze muren. Ook gaan de wortels helemaal tot onder onze eigen aanbouw en komen ze in de tuin omhoog waardoor een tuin aanleggen erg lastig is. Boom verwijderen, afvoeren en wortels verwijderen. Kapvergunning is nog niet aangevraagd. Tuin is bereikbaar via het huis

Opnieuw bestraten tuin, schuurdak vervangen en schutting plaatsen

Ik wil mijn tuin van 66 m2 opnieuw laten betegelen. De huidige tegels wil ik laten verwijderen door de vakman en hij verzorgt de nieuwe tegels. Hierbij is ook zand en al het andere materiaal afkomstig van de vakman. Ik wil ook het huidige schuurdak vervangen. Er zitten namelijk meerdere gaten in de golfplaten. Ik wens een duurzamere variant. Daarnaast dient de huidige schutting afgemaakt te worden. Een deel is gedaan door een vakman maar die is inmiddels overleden. Ik kan niet goed beoordelen of er voldoende materiaal is om deze schutting af te maken.

Aanleg kunstgras, oud gazon verwijderen

Ik wil mijn huidige gazon laten verwijderen en laten vervangen door kunstgras. Dus 5 centimeter ongeveer afgraven, zandplaatsen en daaroverheen kunstgras. Het gaat om een stuk van 5,5 bij 4,5 meter. Graag zou ik ook de grond en de oude grasmat laten afvoeren. Ik heb een hoekhuis, naast het huis zit een brede poort waar een auto door kan, als dat niet breed genoeg is kan ik ook een schuttingpaneel los maken.

Haag uitgraven, afvoeren en een nieuwe plaatsen

Graag zou ik mijn huidige haag willen laten uitgraven en afvoeren. Deze is 1,30 meter x 0,60 meter. Voor deze zou ik een nieuwe willen laten plaatsen. Het liefst iets met bloemen, zoals bijvoorbeeld de Chinese zuurbes (Berberis Julianae). Graag ontvang ik een offerte inclusief de kosten voor het afvoeren van de huidige haag en het plaatsen en kopen van de nieuwe haag.

Dubbelstaafmat hek

Wij willen een Dubbelstaafmat hek laten plaatsen van 30 meter lang en 1.2 meter hoog.

Composiet planken en onderbalken leggen op balkon

Wij willen graag composiet planken laten leggen. Het is een balkon van ongeveer 9 a 10 m2 (ca. 4,5 a 5 meter lang en 2 meter breed. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Wij wonen in Den Haag. Periode: 1 tot 2 maanden, maar in overleg kan dit afwijken door bouwvak etc.

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin (240 m2) renoveren: deel oude terras eruit, huidig gras eruit, nieuw gras erin en een nieuw terras aanleggen. Dit is te complex om hier te beschrijven. Daarom vragen wij of jullie in Den Haag ook werken en of jullie kunnen langskomen om e.e.a. te bekijken.

Tuin afgraven, egaliseren en opnieuw bestraten

Ik wil graag het gras en tegels laten weghalen/afgraven en geheel opnieuw laten betegelen. Het totale oppervlak van de tuin is circa 40 meter. Nieuwe tegels ga ik zelf aanschaffen.

Kappen en afvoeren boom in achtertuin

Het betreft een conifeerachtige boom van 10-13 m hoog en een stamomtrek van 127 cm. De totale boom inclusief stronk die verwijderd en afgevoerd te worden. De boom staat in de achtertuin. Zie foto.

Boomstronk verwijderen

Graag zouden we hulp willen bij het verwijderen van een boomrestant. In de bijgaande foto ziet u om wat voor stronk het precies gaat. De boom is raar gegroeid en wat u op de foto ziet zijn eigenlijk de wortels. De wortels zijn 30 cm dik. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Een schutting inclusief poort plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. Het gaat in totaal om 10 strekkende meter. De schutting moet 180 cm hoog worden en ik zie graag betonnen palen terug in de schutting.

Een achtertuin in zijn geheel renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. De tuin is 11 bij 8 meter. Verzakt terras van 2,5 bij 8 meter uitbreiden, ophogen, egaliseren en opnieuw bestraten. De tuin bereikbaar via de woning. Daarnaast moet er nieuw gras gerealiseerd worden en nog wat kleine werkzaamheden

De gehele tuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn gehele achtertuin. - grootte van de tuin is ongeveer 125 m2 - 2 maal boomstammen voorzijde verwijderen, 1 maal zijkant kleine boom, 1 maal zijkant boomstam aan tuinhek - Afgraven tuin en verwijderen pad(en), terras. - Ophogen met zand. (na afgraven, 25cm zand) - Omsluitbanden (120 stuks) en pad(en), terras(achterzijde opnieuw bestraten (met huidige tegels). - Plantenbak afbakening (omsluitband) (voorzijde/achterzijde huis) - Grind bakken, met worteldoek (indien nodig) Yellosun stenen - Extra terras voorzijde huis - tuin aarde in plantenbak - afvoeren en aanleveren zand - Kunstgras veld aanleggen - Vlonder terras (bestaand terras terug plaatsen) De tuin is goed bereikbaar.

Onkruiden verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voortuin regelmatig kan komen onderhouden. Dus onkruid vrij maken etc. Het gaat om een voortuin van 35 m2. Graag een offerte.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput voor mij kan slaan en die eventueel aansluitend ook een irrigatiesysteem aan kan leggen. De tuin is 350 m2.

Het renoveren van een tuin en terras

Ik zoek een hovenier die mijn terras van 11 bij 5 meter kan vervangen. Het terras bevindt zich in mijn achtertuin. Er moet even een vakman bekijken wat er exact moet gebeuren. Daarnaast moet er ook nog wat werkzaamheden gebeuren in de achtertuin.

Tuin renovatie inclusief herinrichten

Ik wil graag een boomstronk en wortelen laten rooien en afvoeren. daarna de boel egaliseren en tegels terugplaatsen. In overleg met de vakman de tuin opnieuw herinrichten verwijderen, egaliseren en tegels terugplaatsen. Ik wil daarnaast ook graag m’n tuin op het zuiden opnieuw laten ontwerpen. Tuin is 9 bij 7 meter.

Plaatsen damwand en opvullen talud

Onze hoektuin grenst aan een sloot. De huidige afscheiding onderaan het talud met de sloot verzakt en er vloeit aarde weg. We willen het talud behouden, maar iets minder steil maken door iets op te hogen, en een damwand plaatsen die maximaal 50 cm boven het water uitsteekt. Dit over een breedte van 20 tot 25 meter.