Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Vlonder maken met trappetje naar tuin

Wij hebben een nieuwbouwwoning aan het water waar we een vlonder willen laten plaatsen. De vlonder moet 2,5 meter diep zijn en 9,5 meter breed en komt aan het eind van de tuin aan, dus niet boven het water, op een verlaagd stuk en dan willen we een trappetje omhoog waar weer een terrasvlonder komt van 4 meter diep en 6.5 meter lang. Ik zoek een partij die dit voor mij kan maken.

Kunstgras laten plaatsen

Wij hebben onlangs kunstgras aangeschaft voor onze tuin. 4 verschillende kleuren in banen van 4 bij 1 meter. Inclusief benodigdheden Het moet gelegd worden op een kleine heuvel. De vorige aannemer heeft het werk niet afgemaakt en wij vroegen ons af of u dit voor ons kunt leggen. Het is de bedoeling dat de hele tuin uit eindelijk moeten worden gelegd hiervoor kunnen we de kunstgras wel via u aanschaffen, dit hebben we namelijk gelukkig nog niet gedaan. Wij vernemen graag van u.

Tuin bij nieuwbouw afgraven en zand storten

Voor een nieuwbouwwoning de tuin 20 cm afgraven (tevens afvoeren) en zand storten. Het gaat om 36 m2 tuin.

Composiet vlonder leggen op balkons

Wij overwegen de aanschaf van composiethouten vlonders op de balkons van onze nieuwe woning in Den Haag. Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen voor de aankoop en het leggen van de vlonders. Balkon 1 is 380 x 250 cm, balkon 2 circa 380 x 80 cm. Het laatste balkon is niet rechthoekig, zie bijlage. Onze voorkeur gaat vooralsnog uit naar Dark Grey of Teak Superieur.

Installation of a gardengate

I want to install a garden gate, 180 X 100 cm, I want a craftsman to install this, so the he/ she will advise the required materials and install them. The gate has to be wooden, with a concrete column on one side. It can be attached to an already existing fence on the other side.

Tuin opknappen

De werkzaamheden zijn als volgt: Bestaande struiken verwijderen en een boom, inclusief stronk afgraven van bestaande grasveld, met wortels van klimop Plaatsen van beschoeiingsschotten, 11 meter lang, en 1 meter hoog, plus de palen en verankering Opvullen met zand Plaatsen van schuttingen en planten

Composiet vlonders laten leggen

Graag wil ik weten wat de kosten gaan worden voor een composiet antraciet vlonder op mijn balkon. Balkon is 5.17 meter breed. Op het diepste deel 2.15 meter diep en kortste deel is 0.82 meter diep. Het balkon loopt een beetje rond op het breedste stuk. We hebben het dan over 3.09 meter breed en 2.15 meter diep en denk dan aan een kwart taartpunt voor wat de vorm van balkon betreft. De balken wil ik graag smal gelegd hebben. Dus op het smalle stuk 82 cm lange planken naast elkaar gelegd. Dat gedeelte is 2,08 meter breed. Daarna gaat het langzaam over van 0.82 meter diep naar maximaal 2.15 meter diep. Ik woon op de 3e etage.

Gat van een trampoline in de tuin dichten

Bij onze nieuwe woning is er een tuin waarin een gat zit van ongeveer 1 meter doorsnee. Hier zat vroeger de trampoline in de grond. Wij willen dit gat dichten, ik denk dat en 1 tot 1,5 m3 zand nodig is. Is het mogelijk om dit gat voor ons te dichten? En de zoals de rest van de tuin gras over het dichtgemaakte stuk te leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Voor-, achter- en zijtuin afgraven

Ik zoek iemand voor het afgraven van voor-, achter- en zijtuin. Het gaat om 15 cm tot 20 cm afgraven en weer opvullen met zand. De helft zal worden bestraat en het andere deel moet worden voorzien van nieuwe verse aarde voor groene borders, gras, et cetera. De tuin is ongeveer 115 m2. De woning is goed bereikbaar. Dit alles inclusief het plaatsen van de stenen en afvoeren van de aarde.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De beschoeiing is verrot. Het gaat om ongeveer 6 meter en vermoedelijke diepte 40-60 cm, in hardhout. Zowel de palen als de planken zijn aangetast. Zoek een vakman die dit voor mij kan herstellen. Materialen in overleg.

Plaatsen damwand en opvullen talud

Graag willen wij een damwand van hout laten plaatsen en van eigen grond het talud opvullen. Breedte van de tuin is ongeveer 19 meter en afloop naar het water is ongeveer 4 meter. Materialen voor de vakman. Locatie goed bereikbaar.

Aanleggen van kunstgras

Kan je een offerte maken te leggen kunstgras 4 x 4,05 meter, dus 16 m2 (wij verwijderen het oude gras). Kunt u apart in offerte meenemen wat de meerprijs wordt als u ook het kunstgras levert?

Kunstgras aan laten leggen

Ik wil kunstgras laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om een oppervlak van 16 m2. Het oude gras halen wij zelf weg.

Tuin afgraven en materiaal afvoeren

Wij willen onze tuin graag laten afgraven. De tuin heeft een breedte van 7 meter en het af te graven stuk is 5,5 meter lang. In het midden zit een stenen cirkel met een oppervlakte van 7,5 m2. Het onkruid e.d. verwijderen we zelf, de struiken blijven staan. Graag ontvangen wij van u een offerte en een indicatie op welke termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden. De achtertuin heeft geen achterom. De klus moet door het huis heen gebeuren.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin graag bestraten en borders creëren voor planten.

Tuinhek en hekdeurtje langs damwand en vlonder plaatsen

Voor mijn achtertuin die zich langs het water bevindt en wordt afgegrensd door een damwand, zou ik graag een houten hek van in totaal ongeveer vijfentwintig meter (inclusief tuinhekje) willen plaatsen. Zie foto. De eenheden van de hekjes zijn 180 X 80 cm. De hekjes zijn van hardhout. Waar de palen gezet moeten worden is het voornamelijk gras en over een lengte van achte meter is er bestrating dus die tegels moeten eruit, ingezaagd en teruggelegd worden. Het mag op korte termijn uitgevoerd worden. Uiterlijk in het najaar klaar.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een beton/ houten schutting laten plaatsen en een stukje van de carpoort ongeveer 1. 10 bij de tuin trekken. Zo snel mogelijk laten plaatsten. Liefst binnen twee weken

Nieuwe schutting laten plaatsen

My fence is broken and needs to be replaced. It's approx 8 meters long by 2 meters height. The old fence also needs to be removed.

Wortels uit de tuin laten halen

Wij willen graag een stuk van onze tuin laten bestraten en anders inrichten en hebben hierdoor bomen afgezaagd. Nu blijven er in het totaal 5 stammetjes staan en die moeten met wortels ook verwijderd worden. Deze stammetjes staan dichtbij de schutting. De achtertuin is goed te bereiken. Graag willen wij weten wat dit zou kosten als jullie dit voor ons zouden doen.

Aanbrengen van kunstgras

Het verwijderen van kiezels in de tuin, aanbrengen van een laag stabiliserings zand en daarover kunstgras (gekleurd). De tuin is plusminus 32 m2.

Tuin egaliseren en bestraten

Bestaande tuin opnieuw laten aanleggen/bestraten. Ik wil een arbeidsarme tuin. Volledige bestrating zonder enig groen. Eventueel een schuur (ver)plaatsen. De tuin is ongeveer 7 x 4 meter. Misschien moet er extra zand gestort worden. Dit zou ik graag in overleg met de vakman willen aanschaffen.

Tuin uitgraven, afvoeren en opvullen met zand

Ik wil graag mijn tuin gaan bestraten, maar om dat te kunnen doen moet ik nog de grond uitgraven. Hiervoor wil graag een offerte van u ontvangen voor uitgraven, afvoeren en opvullen met zand. Afmeting tuin 8. 60*4.20

Tuin ontwerpen en aanleggen

We willen de tuin (80 m2) in een Mediterraanse stijl laten aanleggen. Ik heb geen achterom. Voor informatie willen we dat u contact met ons opneemt zodat we een tekening kunnen doorsturen. Die gaan we binnenkort maken. We kunnen foto's bijvoegen. 15 juni krijgt de klant de sleutel. 15 juli ongeveer beginnen.

Border uitgraven

De grassen en 1 bamboe nemen de tuin bijna over. Ik ben begonnen met uitgraven maar hulp is zeer welkom. De afvoer van tuinaarde kan ik eventueel zelf regelen. Het stuk dat al gedaan is werd met de hand door 1 man uitgegraven in 4 uur tijd (ter indicatie).

Gazon en bestrating aanleggen

Onze achtertuin opnieuw betegelen met keramische tegels. Circa 42 m2 en tegels afvoegen. Ook alles iets ophogen en afvoeren oude tegels. Tevens circa 15-20 m2 gazon aanleggen. De tuin heeft een achterom.