Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Haag:

Waterput in de tuin laten slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput voor mij kan slaan en die eventueel aansluitend ook een irrigatiesysteem aan kan leggen. De tuin is 350 m2.

Het renoveren van een tuin en terras

Ik zoek een hovenier die mijn terras van 11 bij 5 meter kan vervangen. Het terras bevindt zich in mijn achtertuin. Er moet even een vakman bekijken wat er exact moet gebeuren. Daarnaast moet er ook nog wat werkzaamheden gebeuren in de achtertuin.

Tuin renovatie inclusief herinrichten

Ik wil graag een boomstronk en wortelen laten rooien en afvoeren. daarna de boel egaliseren en tegels terugplaatsen. In overleg met de vakman de tuin opnieuw herinrichten verwijderen, egaliseren en tegels terugplaatsen. Ik wil daarnaast ook graag m’n tuin op het zuiden opnieuw laten ontwerpen. Tuin is 9 bij 7 meter.

Plaatsen damwand en opvullen talud

Onze hoektuin grenst aan een sloot. De huidige afscheiding onderaan het talud met de sloot verzakt en er vloeit aarde weg. We willen het talud behouden, maar iets minder steil maken door iets op te hogen, en een damwand plaatsen die maximaal 50 cm boven het water uitsteekt. Dit over een breedte van 20 tot 25 meter.

Renovatie tuin

De tuin moet volledig worden gerenoveerd. Denk hierbij aan bestraten met keramische tegels, verlichting, borders, fietsenstalling overkapping, schuttingen en eventueel een overkapping (veranda). Tevens moet de voortuin worden gedaan. Deze moet ook bestraat worden en planten borders worden gemaakt. De achtertuin is 9 bij 6 meter en de voortuin is 3 bij 3,5 meter.

Aanleg tuin nieuwbouwhuis

De aanleg van onze tuin bij ons nieuwe huis(nieuwbouw) Tuin totaal: 65m2 Bestrating/Tegels: 26m2 Borders: 12 meter Pergola 3,5x5,4 Gras: 30m2 met 'looptegels' er in Plek voor buitendouche (via buitenkraan) Waarschijnlijk ophogen Schuur staat er al in Beplanting doe ik zelf. Ontwerp is al gemaakt door mijzelf. Bestrating voortuin: 19m2

Terras onderheien

Ik wil graag rondom het huis het terras onderheien. Het gaat om 150 vierkante meter.

Tuin herinrichten

De achtertuin is ongeveer 5 bij 10 meter groot. De niet afgemaakte vijver kunnen wij zelf verwijderen maar dient wel opgevuld te worden. Daarna zal het tegelwerk in de tuin, ongeveer 35 m2, opnieuw gelegd moeten worden. Dit zijn tegels van 60 bij 60 cm. Verder zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het maken van (planten)borders langs de schutting.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de tuin (ongeveer 60m2) laten ophogen en opnieuw bestraten met de huidige tegels. Een klein stukje moet worden aangelegd ivm weghalen deel schuur. En nieuwe opsluitbanden plaatsten. Ik trek de tuin zelf leeg zodat de vakman direct kan starten.

Garden renovation

We want to redesign/renovate our garden with is around 5.10 * 9. 5 meter. We want to take off plants & old tiles out of it and instead put new tiles and fake grass and perhaps add some decorative lighting. We would need to have an estimate for how much time and money would this project cost. Many thanks and looking forward for your feedback.

Laagje tuin afgraven en nieuwe grond erin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. De achtertuin is 55 m2 groot. Ik wil dat grotendeels van de tuin wordt afgegraven en worden opgehoogd. De huidige bestrating verwijderen we zelf. Het gaat om het ophogen met zand en aarde en het aanleggen van 15 m2 aan terras. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Bestraten en betonvloer storten

Rode vlak: circa 6.4 x 4 meter. Straatwerk verwijderen, puinfundering aanwezig, betonvloer storten. Zwarte vlak 3.7 x 3.7 meter: gras verwijderen, puinfundering aanbrengen, dichtstraten met vrijkomende Waaltjes. Optioneel bij het rode vlak: aanbrengen pergola hardhout vierkant 15 cm palen en liggers: 4 palen vertikaal hoogte 2.4 meter, 4 liggers horizontaal 3.7 meter.

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting in onze tuin is omgewaaid en moet gerepareerd worden. Zie foto's. Het gaat om 2 schuttingen (standaard lengte 180x180 rechte bovenkant) en 1 paal (300 cm in het midden). Zou u ons een offerte kunnen sturen met hierin de onderstaande punten gespecificeerd: - Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? - Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? - Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? - Wat kosten deze materialen? - Wat is het btw-percentage?

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting met een poort laten leveren en plaatsen aan de achterkant van mijn woning. Het is ongeveer 9 meter breed en 6 meter lang. Ik laat mij adviseren over een simpele houten schutting.

Coniferen verwijderen en eventueel bestraten

Ik zoek een hovenier die een aantal coniferen rondom een bungalow kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 5 coniferen van 3 meter hoog. Op de grond rond een bungalow van mijn vader wil ik coniferen laten verwijderen. Deze staan tegen elkaar aan maar je kunt er goed bij. Daarna willen we de grond afgraven en ophogen voor tegels. Offerte voor alleen verwijderen van de coniferen. Maar voor totaal werk mag ook. Anders zou het nog gaan om 20 m2 betegelen.

Aanleggen van een geveltuin

Ik zoek een hovenier die een geveltuin kan aanleggen van 740 cm breed en 45 cm diep. Ook graag een offerte voor 20 meter breed en 45 cm diep.

Tuinen afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die 4 (eventueel 34) tuinen kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Elke tuin is ongeveer 100 m2 groot. De tuinen dienen 30 cm te worden afgegraven en opgehoogd. De tuinen zijn erg goed bereikbaar.

Composiet terras aanleggen

Graag wil ik een composiet terras laten plaatsen in onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 17 m2 en de tuin is alleen via de woning bereikbaar. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het verwijderen van de flexstones.

Tuin egaliseren en herbestraten

We hebben verzakte tuintegels.De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De tegels moeten worden verwijderd, grond egaliseren en aanvullen en weer terugplaatsen van bestaande tegels? De achtertuin is goed te bereiken.

Complete renovatie van een stadstuin

Graag willen wij een complete renovatie van onze kleine stadstuin, ongeveer 25 m2. Dit betreft een tuinontwerp, nieuwe schuttingen/afzettingen, egaliseren, bestraten en/of gazon, beplanting en evt. Het maken/aanschaffen van een nieuwe schuur/tuinkast en een zitplek. Omdat wij graag in overleg willen bedenken wat het juiste plan voor onze tuin zal zijn, kunnen we helaas nog niet veel specifieker zijn dan bovenstaande. Hopelijk willen jullie hierover met ons meedenken en ons een indicatie geven van de kosten die hierbij komen kijken.

Renovatie gehele achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van een tussenwoning welk per achterom bereikbaar is. De tuin is 50 m2 groot. Ik zie graag dat 3/4 betegeld word. De rest van de tuin moet worden voorzien van kunstgras. Ook zie ik graag wat bloembakken aan de zijkant en verlichting door de tuin. De huidige bestrating dient verwijderd/vervangen te worden. Wellicht moet de tuin worden opgehoogd.

Tuinen heraanleggen

De voor- en achtertuin dient te worden aangepakt. De verzakte achtertuin is ongeveer 9 meter breed en 14 meter diep: *) oude terras tegels afvoeren,terras gevelzijde, terras achter, loop pad *) gazon afgraven grond verbeteren, egaliseren, nieuwe graszoden, 8 bij 6 meter *) terrassen en looppad met nieuwe klinkers bestraten De voortuin is ongeveer 9 meter breed en 5 meter diep: *) oprit ophogen *) gazonnetje afgraven, bestraten met klinkers

Deel tuin uitgraven en vervangen met aarde

Ik ben op zoek naar een hovenier die een de restant tegels wil verwijderen, zand wil afgraven en vervangen met aarde voor oa gras en planten. Het deel tuin is 4x5 meter.

Ontwerpen en aanleggen tuin

Het betreft nieuwbouwtuinen aan de voorzijde van ongeveer 60 m2 en achter van 20 m2. Het huis ligt op het noordoosten. De grond zal - denk ik - nog afgegraven moeten worden. We willen een terras voor, met wat perken. Achter willen we betegeling tegen het huis. Er is weinig zon in de tuin, dus waarschijnlijk achter in de tuin nog een extra terras. Verder gras voor de kinderen en groene borders en eventueel een moestuintje. We houden van een mediterrane tuin.

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn tuin egaliseren. En overtollig aarde afvoeren. De oppervlakte van de tuin is 45 m2.