Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afdakje voor fietsen/scooter realiseren en een plantenbak metselen:

Afdakje voor fietsen/scooter realiseren en een plantenbak metselen

Ik wil graag een afdakje laten maken voor de scooters en de fietsen en een stenen plantenbak. Het afdakje hoeft niet heel groot, ik denk aan 3 x 3 meter. Het materiaal wil ik graag dat het lang meegaat, wat maakt me niet heel veel uit. Graag ontvang ik advies. Dakbedekking dacht ik aan golfplaten. De plantenbak wil ik gemetseld en in de hoek bij het raam van ongeveer 2 meter x 1 meter x 80 cm hoog. Misschien dat tegels eruit gehaald moeten worden voor de muur. Er is een tuinpoort aanwezig.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdakje voor fietsen/scooter realiseren en een plantenbak metselen uit heel Nederland:

Een bitumen dak voorzien van een groen dak

Ik zoek een dakdekker die mijn bitumen afdakje voor fietsen kan voorzien van een groen dak. Het dak is 12 m2 groot een heeft een draagkracht tot 130 kg/m2.

Afdak voor fietsen

Wij willen graag een afdakje bouwen om onze fietsen onder te zetten. Het afdak kan tegen de stenen berging geplaatst worden. Er moeten 4 volwassen fietsen onder passen. Indien mogelijk plaatsen we er ook graag de afvalbakken onder.

Schuurdak en afdakje maken

Schuurtje (hout) in de tuin; op het dak aquaplan dakpan platen monteren en aan 1 kan dit dak langer laten doorlopen waar een afdakje (fietsen) gerealiseerd moet worden 1)monteren dak 2)afdakje maken (simpele constructie)

Verbouwing woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Zie de bijlage een indicatief beeld voor alle taken. Ik wil graag z.s.m. een offert met all-in prijs, maar ook graag elk taak met een apart prijs, zodat kan ik zelf kiezen tenslotte welk taken laat jullie uitvoeren. Taak 1: vervangen een nieuwe stoomcabinet (stoomcabine plaatsen inclusief elektrowerk) Taak 2: vervangen een nieuwe toilet Taak 3: vervangen een nieuwe toilet (bij de ingang) Taak 4: installeren een nieuwe toilet(badkamer 1e verdieping) Taak 5: toevoegen tegels in 2 badkamers Taak 6: in de garage: Garage, aansluiting wasmachine en wastafel vervangen voor een nieuwe Taak 7: Behang afhalen in de gehele woning, en nieuwe Verven (waterproef & glad of spuitwerk) Taak 8: Laminaat leggen op de 1e verdieping Taak 9: bekleding trap met nieuwe dekking Taak 10: vervangen in een nieuwe en hoger Taak 11: toevoegen een deur (inclusief afdakje voor de fietsen)

Schuttingen met poort en afdakje plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Ik wil bij mijn nieuwbouwwoning in totaal ongeveer 40 meter van diverse schuttingen laten plaatsen. Het gaat om hout-met-beton schuttingen en volledig hardhouten schuttingen. De betonpalen en platen wil ik in antracietkleur, de schermen van hardhout. Het laatste stuk van de schutting wordt aflopend naar de slootkant geplaatst. Ook wil ik een stuk rechte schutting van hardhouten palen en hardhouten schermen. De buurman daarnaast wil aan zijn kant zelf de schutting betimmeren, ik weet niet wat daarbij mogelijk is voor mijn kant. Verder is er nog een stuk schutting vanaf de hoek van 3 meter met daarin een poort. Bij die hoek wil ik aan de zijkant graag een klein afdakje laten maken voor het stallen van de fietsen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier in te meten en onze wensen te bespreken voor het afdakje.

Boom kappen en voortuin bestraten

In de voortuin staat grote conifeer van ongeveer 14 meter hoog met een stamomtrek ongeveer 1.30 meter, die we graag verwijderd willen hebben. Daarna willen we een deel van de voortuin bestraat hebben met klinkers. Dit zal ongeveer 7 bij 3 meter groot zijn. Verder zou ik graag willen weten wat de kosten zullen zijn voor een afdakje voor de fietsen en de motor. De kapvergunning is al verleend.

Fietsenhok voor de woning maken

Ik wil een houten fietsenhok laten maken aan de voorkant van ons huis. Hij moet tegen het huis aan worden geplaatst met een schuin afdakje, twee dichte wanden en een open kant om de fietsen te kunnen plaatsen. Afmeting circa 220 x 165 x 175 cm. Zie foto.

Oude schutting vervangen door nieuwe

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er 6 schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst te worden en ook de palen en poortdeur dienen te worden vervangen. Er zal gebruik gemaakt moeten worden van hardhout met een keurmerk. Verder wil ik een afdakje laten maken waar 2 fietsen onder passen. Deze zal ongeveer 1 meter breed moeten worden. De materialen die hiervoor gebruikt moeten worden zijn nog niet bekend. Wellicht kunt u ons daarover adviseren? De tuin is goed bereikbaar.

Klussen in huis en tuin

Ik wil graag een aantal klussen in mijn woning en tuin laten verzorgen. Ik wil de kraan voor de douche en die voor het bad laten vervangen door thermostaatkranen. Ik heb deze inmiddels al aangeschaft. In mijn kelderkast hangen planken die niet in goede staat zijn. Ik wil even overleggen of hier nieuwe planken of misschien kastjes geplaatst kunnen worden. In de kamer van mijn zoon wil ik een hoogslaper laten maken. In de tuin wil ik palen met daarop een afdakje laten maken, waaronder de fietsen geplaatst kunnen worden. Als laatste wil ik het schilderen van 5 kozijnen en binnendeuren bespreken. Ik nodig bedrijven graag uit voor een bezoek en wil daarna graag een offerte in posten ontvangen.

Afdak maken voor fietsenstalling

Ik wil een afdak laten maken in de achtertuin voor 4 fietsen. Het afdakje dient 2 meter breed te worden en 2 meter hoog. Het dient een simpel afdakje te worden, 4 palen en een schuin aflopend dak er op.