Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin ophogen en bestraten:

Tuin ophogen en bestraten

Onze tuin moet opgehoogd en opnieuw bestraat worden (de oude grindtegels moeten er uit) . Daarnaast willen we een aanleg voor de afwatering. Het gaat om circa 40 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen en bestraten uit heel Nederland:

Tuin laten renoveren

Tuin uitgraven (10-15cm) en opnieuw ophogen i.v.m. met grind en puin wat in de grond zit, het uit te graven oppervlakte is circa 50 m2. Een deel van de tuin moet bestraat worden met 60 x 60cm beton tegels, circa 27m2. Er moeten ook nog twee boomstronken verwijderd worden. Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden van 2 meter hoog, 21 planks (grenen) met betonpalen (antraciet) en betonnen onderschot op de erfscheidingen. Aan de linker zijde circa 7 meter en aan de rechter zijde circa 13 meter. Er moet ook een nieuwe poort geplaatst worden (twee deurs 160 cm). De schuttingen doe ik samen met de buren dus in totaal wil ik vier offertes, de tuin renovatie en voor de schutting aan iedere kant en de poort nog apart. Misschien moet er nog wat verwijderd worden voor de toegankelijkheid.

Tuin afgraven afvoeren en ophogen

Mijn tuin leg moet ongeveer 20 cm worden afgegraven. Daarna moet hij weer opgehoogd en geegaliseerd worden. Mijn tuin os 5 x 11 m

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

Weg is verhoogd, daardoor is de tuin te laag. Deze moet worden opgehoogd. We willen de huidige bestrating houden, maar wel in een ander patroon leggen (grindtegels omgekeerd - betonkant boven en stenen in visgraat.

Tuin ophogen en sierbestrating leggen

De tuin van circa 130 m2 moet leeggehaald en 15 cm opgehoogd, verder een verhoogde rand gemaakt en sierbestrating gelegd. Circa 25 M2 met grote tegels 60 x 60 cm bestraten, circa 15 m2 waaltjes halfsteens. De hagen rondom blijven staan. Er dient een stapelmuurtje geplaatst te worden. Dit moet 7 bij 0,30 meter worden.

Betontegels in de tuin aanleggen

Ik wil 107 vierkante meter grond iets laten ophogen. En dan 70 vierkante meter 60x60x4 betontegels plaatsen

Achtertuin deels en voortuin geheel opknappen

Voortuin ophogen en afvullen met steentjes en 2 leibomen met daaromheen een verhoging van dezelfde steen waarmee ook de stoep en de tuinafscheiding moet worden weergegeven zodat de steentjes in de tuin blijven en niet op de stoep . Graag worteldoek onderop en daarop extra honingraat voor de steentjes op zijn plek te houden . Achter tuin schuttingen op verschillende plekken met beton palen daarbij heeft de achtertuin een bijzondere indeling wat schuttingen betreft. Voortuin plusminus 4 bij 6 meter . Achtertuin 7 scutter plus deur

Huisaansluiting naar de riolering verhogen

De gemeente gaat de riolering aanpassen en de straat ophogen. Ik wil dat de leidingen aangepast worden op de nieuwe situatie. Het tijdsbestek dat de gemeente hier bezig is, is ongeveer twee weken. In deze periode wil ik dat mijn tuin aangepast word. Eventueel ophogen (1m3) en de leidingen aangesloten worden. Dit betreft riolering en afwatering. De afstand tussen mijn huisgevel en de nieuwe leiding is ongeveer 12 meter.

Tuin laten renoveren

Een gedeelte van onze tuin dient opgehoogd te worden en opnieuw bestraat te worden. Er dient bestraat te worden met de tegels die we nu hebben liggen. Er dient een heg verwijderd te worden en op de plek van de heg dient een schutting geplaatst te worden. Aan de andere kant van de tuin dient de schutting weer recht te worden gezet. Afmetingen van de heg is 9 meter diep. Deze moet eruit gehaald worden en daarna willen we graag een schutting laten plaatsen. Ophogen en tegelen circa 17 m2. Ophogen verschilt maar circa 6 cm per m2.

Tuin afgraven en ophogen

In de achtertuin dient er een stuk van ongeveer 25 m2 afgegraven te worden. De grond moet ook worden afgevoerd en zand gestort. Het bestraten gaan wij zelf doen. De tuin heeft een achterom.

Tuin afgraven en aanleggen

Wij willen bij onze nieuwe woning de achtertuin laten doen. De afmetingen zijn 5,1 m breed bij 8 tot 12 m lang (schuin aflopend). Wij willen de tuin laten afgraven, ophogen, afwateringssysteem laten plaatsen, schutting plaatsen en een terras en looppad aan laten leggen. Het betreft een rijtjeswoning met een achterom welke goed bereikbaar is. Ook staat er een schuurtje in te tuin waar het voetpad langs moet lopen.

Partners

Partners van Casius