Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor omgewaaide schutting deels vernieuwen:

Omgewaaide schutting deels vernieuwen

Door de storm van 3 januari is de schutting aan de poortkant omgewaaid. Het gaat om 1 schuttingdeel, waarschijnlijk vernieuwen van 2 schuttingdelen. De palen ( hardhout ) staan nog prima in de grond. Ook de poortdeur is in perfecte staat. Ik zoek een vakman die hier naar kan komen kijken en hier op korte termijn tijd voor heeft.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgewaaide schutting deels vernieuwen uit heel Nederland:

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Omgewaaide schutting opruimen en nieuwe zetten

De schutting met betonplaten is omgewaaid en niet te herstellen. Graag een offerte voor het opruimen oude schutting en het leveren en plaatsen van een houten schutting. Lengte schutting ongeveer 8,6 m. Achtertuin is bereikbaar middels een brandgang achterom of door het huis. Graag een complete offerte.

Omgewaaide schutting vernieuwen

Mijn schutting is omgewaaid en er moet een nieuwe geplaatst worden. 5 schermen van 180 bij 180 cm en 1 half scherm van 90 breed en 180 cm hoog. 6 of 7 palen zijn er nodig, denk ik. Dit wil ik meteen in stortbeton laten zetten.

Schutting laten repareren

Bij storm omgewaaide tuinhek laten repareren. Totaal 5 hardhouten palen vernieuwen en plaatsen, hekdelen opnieuw monteren, verwijderen resten palen in de grond, nieuwe bevestiging van het hekwerk aan de palen. Is voor de verzekering dus moet btw bijstaan.

Plaatsen van een erfafscheiding

Plaatsen van een schutting. Afvoeren van de oude omgewaaide schutting. 12 meter schutting, tussen palen, met paalhouders, wilgenrol, betongaas en klimop. aanschaf materialen graag in overleg met de vakman.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Reparatie van omgewaaide schutting

Ik wil graag mijn omgewaaide schutting laten repareren. Het betreft een schutting van 15 meter inclusief tussenbalken. De schutting is m.i. in goede staat. Daarom is de vraag naar een offerte voor reparatie en als dat niet mogelijk is, dan graag een offerte voor het vervangen van de schutting. Zie bijgevoegde foto's.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting is met de storm deels omgegaan (8 delen) en deze hebben we tijdelijk deels teruggezet. Echter de palen zijn deels kapot. Wij willen de houten palen vervangen door beton, wie kan dit en wanneer? Het gaat dus in totaal om een lengte van 16 meter. Het gaat om een hoekhuis en het gaat om de zijtuin.

Nieuwe tuinschermen laten plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 1.80 cm breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31,5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd worden?

Partners

Partners van Casius