Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor omgewaaide schutting deels vernieuwen:

Omgewaaide schutting deels vernieuwen

Door de storm van 3 januari is de schutting aan de poortkant omgewaaid. Het gaat om 1 schuttingdeel, waarschijnlijk vernieuwen van 2 schuttingdelen. De palen ( hardhout ) staan nog prima in de grond. Ook de poortdeur is in perfecte staat. Ik zoek een vakman die hier naar kan komen kijken en hier op korte termijn tijd voor heeft.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgewaaide schutting deels vernieuwen uit heel Nederland:

Omgewaaide schuttingdelen herstellen

Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor reparatie van de schutting door stormschade van jongstleden Woensdag 04-01. Hierbij is een deel van de schutting losgeslagen maar heeft ook andere deel een klap gehad. Betreft een 2-delige buitenschutting van hoekwoning.

Omgewaaide schutting repareren of vernieuwen

Tijdens de storm van 3 januari is een deel van de schutting omgewaaid. De totale lengte van de schutting bedraagt ongeveer 15 meter, begroeid met klimop. Wij weten niet of de schutting in zijn geheel moet worden vervangen of dat een deel van de schutting kan worden hersteld. Onze vraag is ook wat er met de klimop gaat gebeuren. Wij maken graag een afspraak om een en ander te bespreken en advies te ontvangen. We hebben contact opgenomen met onze verzekering en deze dekt de schade.

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.

Omgewaaide schutting vervangen

Vanwege stormschade wil ik een omgewaaide schutting vervangen door een nieuwe houten schutting. Afmetingen: 1,80 meter hoog, 8 meter diep. De klus is inclusief het graven van gaten en het plaatsen van palen tussen de schuttingdelen. Ook is het nodig om het eerste schuttingdeel te bevestigen aan de buitenmuur (baksteen) van de berging bij de woning. Geen hang- of sluitwerk nodig, geen deuren/poorten in de schutting. Materialen heb ik niet, graag advies over houtsoort en kosten daarvan.

Omgewaaide schuttingen repareren

Met spoed schutting repareren. Een paal naast de deurpoort is afgebroken waardoor de constructie uit elkaar valt.

Omgewaaide schutting vervangen

Huidige schutting is omgewaaid. Hiervoor wil ik graag iets terug. Het liefst iets duurzamer, misschien beton/hout? Diepte tuin ong. 8,6 m. breedte tuin ong. 5,3 m.

Betonnen palen plaatsen en de schutting weer rechtop plaatsen

Ik wil mijn omgewaaide schutting laten repareren en weer rechtop zetten. Met de schutting is niets aan de hand, die ziet er nog goed uit, alleen de palen zijn afgebroken en moeten vervangen worden door betonnen palen. De schutting is 11 meter lang inclusief poort. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Omgewaaide betonnen schuttingplaten repareren

Door de storm zijn er 2 betonnen platen uit de schutting gevallen. Ze zijn niet stuk. Aan de steegkant staat de schutting scheef. Betonplaten staan wel scheef, doordat het cement is afgebrokkeld. De palen staan wel recht. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Partners

Partners van Casius