Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bankirai schutting laten plaatsen:

Bankirai schutting laten plaatsen

Ik wil graag een 'Bankirai' schutting laten plaatsen met een lengte van 8.40 meter (inclusief twee gaasschermen van 90 cm), een hoek, dan een stuk van 2 meter inclusief een poort van 1 meter. De poort moet voorzien zijn van een sleutel-cilinderslot. Liefst een cilinder gemaakt vanaf een bestaande sleutel die wij al gebruiken. Ik ga zelf de oude schutting weghalen. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bankirai schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Hillhout Elan schutting laten plaatsen

Met 4 (nieuwbouw) tussenwoningen willen wij graag een schutting laten plaatsen. Van het merk hillhout, type Elan Excellent (donkere soort) of Bankirai. Het gaat om circa 25-33 schermen of omgerekend 48 meter (ik zal dit nog nameten). Graag ontvang ik van u de offerte met daarin vermeld wat de kosten zijn voor het plaatsen van de schutting inclusief betonpalen en plaat (en overige materialen). Graag hoor ik van u ook of u de schutting levert of dat wij deze zelf bestellen. Tuinen hebben een achterom en zijn goed toegankelijk.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw woning

Wij zijn sinds kort op zoek naar een aannemer die voor ons de tuin wilt bestraten, de schutting wil plaatsen en een overkapping kan maken. Er is een ontwerp gemaakt voor de tuin van ongeveer 8 bij 9 meter groot. Er zal een schutting van Bankirai planken geplaatst moeten worden. De bestrating zal ongeveer 65 m2 zijn en het kunstgras 4 bij 2.50 meter. De overkapping zal 6 bij 2.50 meter gaan worden Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het realiseren van verlichting, in de balken van de overkapping & aan de schuttingen en het make n van 2 bloembakken.

Bankirai schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting van 8,5 meter laten vervangen. Ook moet er een poortdeur worden vervangen. De poortdeur is ongeveer een meter lang. De poortdeur hoort daar ook bij. Er zit een schuur tussen de schutting dus daarom wordt de schutting gesplitst in twee delen. De schutting mag maximaal 2 meter hoog worden. Er is een achterom.

Schutting en twee-deurs draaiende poort plaatsen

Het plaatsen van een sterk maar enkele wand Bankirai schutting tussen mijn klompenhok en schuur gevels. De afmeting is slechts 5 meter afstand en 2 meter hoog. Uw voorstel als verder advies enzovoort zie ik graag tegemoet. Daarna een twee-deurs draaiende poort van 2.80 meter breed en 2.10 meter hoog met slot. De ruwe breedte is 3.15 meter tussen schuur gevel en paal van buurman zijn tuin afscheiding.

Hardhouten schutting plaatsen

Het gaat om een schutting tussen 2 stenen schuren. Materiaal bankirai. Totale hoogte schutting 225 centimeter. Planken moeten verticaal om en om geplaatst worden met een tussenruimte van 3 centimeter. Aan iedere schuur komt een poort van ongeveer minimaal 95 centimeter en maximaal 100 centimeter breed. Er kan een paal aan de schuren gemonteerd worden om de poort aan te hangen. Voor de schutting moeten 3 verstelbare beton poeren ingegraven worden waar de palen op rusten van de schutting en waar de poort in sluit en de paal op de erfgrens. De huidige schutting op de erfgrens moet weer gemonteerd worden op de nieuw te plaatsen schutting.

Hardhouten Bankirai schutting plaatsen

Kunt u s.v.p. een offerte opstellen voor: • 11 meter rechte luxe hout-beton schutting opgebouwd uit onderstaande materialen: • Het uiteinde van de schutting moet worden vastgemaakt aan een verhoging van mijn tuinmuur en aan de andere kant mijn garage. Op dit moment staan daar houten palen in. • Kunnen jullie de 8 palen weghalen, klein maken en weggooien in 3 240 liter containers die ik beschikbaar stel. • Tuinschermen van Bangkirai. • Pyramide kop betonpalen, 4 kanten glad en gecoat (antraciet) • Afdeklat voor boven op de schutting • Palen geplaatst in betonmortel. • met 2 betonnen onderplaten met dubbelzijdig rotsmotief. • Schutting met een hoogte van circa 2 meter boven het maaiveld. • Inclusief passtukken maken. • Inclusief montage.

Schutting met poort plaatsen

Het plaatsen van een bankirai schutting met een lange zijde van +/- 8 meter en een korte zijde van +/- 2 meter. Voorzien van antraciet sleufpalen. In de lange zijde graag twee keer een gaasscherm van 90cm verwerken. In de korte zijde en poort verwerken van 100 cm met cilinderslot. Op de foto is de huidige situatie deels te zien.

Bankirai schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting van 9 meter lang met een hoogte van 120 cm. Deze komt op een muurtje te staan en moet aan de binnenzijde van de tuin met natuurlijk betonnen palen worden vastgezet. Ik wil graag een prijs voor houtsoort Bankirai 25 jaar levensduur. Het zijn dus 5 schermen van 180 cm in de lengte. Uiteraard moet het geen doorkijk schutting zijn.

Rechte Bankirai schutting plaatsen

Een Bankirai schutting plaatsen zonder betonplaat en betonpalen. Hoogte 200 cm. Zonder hoeken. Met twee keer een deur van Bankirai binnen een afstand van 2.26 meter, van schuur naar schuur. Dit alles met Bankiraipalen. We willen graag weten wat het gaat kosten.

Schutting van hout en beton met poort leveren en plaatsen

Graag een offerte voor een leveren en plaatsen van hout (hardhout - bankirai, of azobe) met betonnen palen en onderrand (liefst antraciet). De schutting is 8,25 meter lang, inclusief poort (1 meter of 90 cm). Hoogte ca 1,90 meter. Daarnaast dient de oude afscheiding (10 coniferen + kunststof schuttingdelen) verwijderd en afgevoerd te worden. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius