Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Delft of directe omgeving.

1355 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen nieuwbouw, 8 Tuinen afgraven, ophogen en egaliseren, tuin nieuwbouwwoning, achtertuin aanleggen, tuin egaliseren en betegelen en aanleggen verlichting, voor lege tuin nieuwe tuin ontwerpen en realiseren, voor- en achtertuin aanleggen, gras vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Delft:

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag de tuin van nieuwbouwwoning afgraven (15 cm) en ophogen met zand. De oppervlakte is ca. 60 m2.

Afdakje voor fietsen/scooter realiseren en een plantenbak metselen

Ik wil graag een afdakje laten maken voor de scooters en de fietsen en een stenen plantenbak. Het afdakje hoeft niet heel groot, ik denk aan 3 x 3 meter. Het materiaal wil ik graag dat het lang meegaat, wat maakt me niet heel veel uit. Graag ontvang ik advies. Dakbedekking dacht ik aan golfplaten. De plantenbak wil ik gemetseld en in de hoek bij het raam van ongeveer 2 meter x 1 meter x 80 cm hoog. Misschien dat tegels eruit gehaald moeten worden voor de muur. Er is een tuinpoort aanwezig.

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning

Ik zoek een hovenier die onze gehele tuin kan renoveren. Het gaat om de voor-, zij- en achtertuin. Dit betreft 135 m2. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren van de gehele tuin. Vervolgens zie ik graag kunstgras, perkjes en paden in de tuin. Daarnaast moeten er ook schuttingen geplaatst worden.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Mijn nieuwbouwwoning heeft een tuin van van rond de 100 m2. Hiervoor wil ik graag een ontwerp laten maken en aanleggen. Het zal gaan om ene strakke onderhoudsvriendelijke tuin. Er moet bestrating en een hekwerk geplaatst moeten en eetbare planten geplaatst.

Stuk van tuin egaliseren en plaatsen van tuinhek

Gedeelte van tuin egaliseren (stuk circa 2,5 x 10 meter) en het plaatsen van een met groen rubber bedekte open metallische tuinhek van 10 meter lang. Mijn tuin is te bereiken via mijn garage en ook via een openbaar park achter mijn huis.

Tuin afgraven en zand aanbrengen

Beste, Ik ben opzoek naar een aannemer voor deze activiteiten: - Tuin afgraven - grond afvoeren – zand leveren – zand verwerken. Betreft ongeveer 70 m2. Benodigde zand ongeveer 140 m3.

Terras aanleggen met houten vlonders

Een terras van houten vlonders aanleggen ca 10 x 4 meter. Betreft nu grasvlakte.

Tuin afgraven en zand aanbrengen

In de tuin van een nieuwbouw woning moet er een top laag van de grond worden afgegraven en hierna zand worden aangebracht zodat ik kan betegelen. Circa 40 m2. Misschien doen 3 buren ook mee.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Betreft een tuin van een nieuwbouw huis. Van 8 meter breed. Over de gehele breedte willen we een houten damwand plaatsen. Voor een hoogte van 1.2 meter.

Ophogen en graszoden leggen

Plusminus 20 m2 tuin. Ophogen met 7 cm. en graszoden daarop leggen. De ondergrond is al kaal.

Egaliseren en aanleggen achtertuin rijtjeshuis

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn kale achtertuin kan egaliseren met zand. Vervolgens zouden we graag de volgende werkzaamheden uitgevoerd hebben: - Terras 3,5 x 5,4, van licht grijze keramische tegels - Aan 1 zijde van et terras plantenborder of stuk tegel weg laten voor beplanting. - Gazon (echt speelgras) vanaf terras tot aan schutting. - Looppad in het gras van langwerpige staptegels. - Naast looppad tegen de schutting plantenborder met zitvlak van hout. - Achterterras: van pebble stenen of klinkers. (Stuk grond naast de schuur en 1 strook tegels vóór de schuur).

Tuinschermen plaatsen

Er dienen 10 a 11 tuinschermen inclusief palen van composiet of kunststof geleverd en geplaatst worden. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is te bereiken als er een scherm verwijderd is.

Tuin opnieuw bestraten

Onze tuin van 50 m2 wil ik opnieuw laten bestraten, met palissader paaltjes. Oude verwijderen en afvoeren.

Tuin ophogen met of zonder terugplaatsen tegels

Wij willen graag onze tuin laten ophogen. Het moet zeker 15-20 cm opgehoogd worden. Wij willen graag weten wat de kosten zijn daarvoor. Ook willen we graag weten wat de kosten zijn als de tegels teruggeplaatst worden. De tuin is 35 m2.

Afvoeren grond en leveren tuinaarde

We willen circa 140 m2 grond voor 40cm laten afvoeren en aanvullen met tuinaarde. De tuin is goed bereikbaar. Wat zijn de kosten? Ik hoor het graag!

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil de Buxushaag in mijn voortuin laten verwijderen. Ze zijn al laag gesnoeid maar omtrek is ongeveer 5 a 6 meter. Wat zijn de kosten daarvoor?

Boom kappen

Ik zoek een bomenrooier die een flinke esdoorn uit onze achtertuin kan rooien. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Echter mag de stam tot ongeveer een meter hoogte blijven staan. Een eventuele aanhanger kan ongeveer 15 meter verder geparkeerd worden. De boom is goed bereikbaar.

Drainage en HWA aanleggen

Onlangs hebben wij een alleenstaand huis gekocht. Het huis stond al heel lang te koop omdat het zeer gedateerd was en er nog heel veel achterstallig onderhoud was. Voor ons was (is) het een ware uitdaging. Een van de problemen is dat de hemelwaterafvoer verstopt is. Deze moet worden opgegraven en opnieuw worden aangelegd. De afvoer kan naar de straatkant (zoals als wij verwachten dat hij nu loopt), of hij kan door de tuin naar het water. Tevens is ons geadviseerd om een drainage rond het huis te leggen om optrekkend vocht tegen te gaan. Als bijlage tref je een plattegrond aan om een idee te krijgen van de oppervlakte. Alles om en rond het huis is goed toegankelijk voor een graafmachine. De afmetingen staan in de bijlage.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn buxushaag laten verwijderen. De haag is 3 bij 0,5 meter. Ook moeten er 2 buxusbollen van 1,2 bij 0,80 cm verwijderd worden. Ze zijn aangevreten door de buxusrups. Het afvoeren moet ook door de vakman worden gedaan.

Schutting vervangen

Bestaande schutting vervangen, lange zijde 12 meter, korte zijde 5,60 meter waarin aan schuttingdeur zit van 1,20 meter breed. Hardhouten schuttingdelen met 15 planken.

Schuttingen van hout en beton leveren en plaatsen

Win willen graag een offerte voor een schutting. Het gaat om een deel van 7,5 meter en een deel van 10,5 meter incl 1 deur van 100 cm. Hout beton schutting van 2 delen beton onder in totaal rond de 70 cm (2x35 cm per deel) met 21 planks verticale planken. We willen een offerte met alles erbij zoals aanschaf van de schuttingen incl plaatsen. Prijs per meter. We halen zelf de oude schuttingen en tegelwerk weg dus dat hoeven jullie niet te doen En als we andere buren mee laten doen doet dat dan nog wat met de prijs per meter? Hoelang zijn jullie voorruit aan het plannen? Met vriendelijke groet

Schutting en tuinhuis plaatsen

Wij willen een houten schutting laten plaatsen op de erfscheiding tussen ons en de buren. Lengte circa 8 meter. Hoogte 2 meter. Tevens een schutting aan de achterzijde welke moet aansluiten op een nog te bouwen houten tuinhuis, en met een poort van de tuin naar het pad achter het huis. Lengte circa 2,50 meter. Hoogte 2 meter. Ter vergelijking graag indicaties voor: geïmpregneerd grenen, geïmpregneerd vuren, en hardhout. Er is wellicht beperkt grondwerk nodig.

Grote boomstronk verwijderen uit voortuin

Afgezaagd bij de grind. Diameter circa 45 cm. De riolering gas en water en fibre optics kabels bevinden zich in de buurt dus erg diep fresen is niet goed. Het voortuintje (circa 5-6m2 perk en 15 m2 terras) wordt waarschijnlijk geheel terras. Ik ben nu in Azie (vandaar tel. Nr. ) maar er is geen haast). Wil graag offerte voor de stronk en evt uitgraven vh perkje (heeft verder slechts kleinere struiken).

Vijver reinigen

Ik zoek een bedrijf dat mijn troebele vijver die vervuild is kan reinigen.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Graag de tuin afgraven, afvoeren en vervolgens ophogen met ophoogzand. Ongeveer 10-15 cm afgraven. Gaat om een tuin van 40m2.