Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Delft of directe omgeving.

1329 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B, tuin opnieuw aanleggen, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Delft:

Vijver reinigen

Ik zoek een bedrijf dat mijn troebele vijver die vervuild is kan reinigen.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Graag de tuin afgraven, afvoeren en vervolgens ophogen met ophoogzand. Ongeveer 10-15 cm afgraven. Gaat om een tuin van 40m2.

Schutting vervangen

Hardhouten schutting 180x180, 15 planken met onderplaat. Lange zijde ~7,40 m korte zijde ~5,50 m waarin zich een tuindeur bevind breed 1,20m .

Tuin netjes maken

Naast onze picknicktafel hebben we een strook van 5 meter x 1 meter die we graag netjes onderhouden willen hebben. De struik aan de rechterzijde op de foto moet blijven staan (verzoek eigenaar). Kleuren: paars/wit/groen. Graag ontvang ik een prijsopgave als u dit kan realiseren en binnen welke termijn.

Tuin uitgraven

Ik ben vergeten de afmetingen van de tuin door te geven: 1,80 m x 7 m.

Vlonder aanleggen met prieeltje

Graag willen wij een hardhouten vlonder aan het water. Hoogteverschil met de rest van de tuin is nu 30 cm. De vlonder wordt 4 x 4 m. Hij komt tussen twee grote bomen te liggen. Ongeveer 80 cm steekt uit over het water. We willen bovenop de vlonder een dak waar eventueel sedum op kan liggen. Het prieel wordt ongeveer 2.30 m hoog en heeft bij het water en zijkant een houten hekwerk. Verder dient het terras opnieuw betegeld te worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Het terras is 500 × 300 cm. Aan de zijkant van het terras komen opsluitbanden. Graag een offerte met en zonder materiaal. Er is geen achterom. De deur van het huis is 90 cm breed.

Tuin egaliseren en bestraten

In de achtertuin van mijn nieuwbouwwoning dient een laag afgegraven te worden en afgevoerd. Hierna moet er zand gestort worden en bestrating gelegd. De tuin is totaal 30 m2 groot en hiervan moet er 25 m2 betegeld worden.

Grote conifeer rooien en afvoeren

Graag een offerte voor het rooien een afvoeren van 3 coniferen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De coniferen zijn ongeveer 8 meter hoog. De achtertuin is lastig toegankelijk. Er is wel een brandgang. Tuin is 5 bij 12 vierkante meter.

Plaatsen van een tuinpoort

Ik wil onze huidige tuinpoort laten vervangen door een (nog te kopen) nieuwe. De tuinpoort staat aan de ene kant tegen de schuur, dus daar is geen speling. Aan de andere kant staat een paal plus tuinscherm, dus indien nodig kan daar de breedte aangepast worden. Graag ook advies over het te gebruiken hang- en sluitwerk. Of zit dat bij de klus in? Wilt u in de offerte aangeven welke zaken (voorrijkosten, uren, afvoeren oude tuinpoort, etc. bij de prijs zijn inbegrepen? Gaat om de achtertuin met achterom.

Composiet tuindeur maken

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een composiet tuindeur. De maat is 110 cm breed bij 2 meter hoog. Wat voor kleur is er beschikbaar? Ook ben ik benieuwd naar uw standaard maten en prijzen. Gebruikt u composiet in combinatie met aluminium, dus een aluminium mes? Kunnen de panelen ook verticaal of alleen horizontaal? Zit er een deurkozijn bij en is deze met een deur aanslag? Van welk materiaal is het kozijn en het kader van de deur? Wat voor scharnieren zitten er aan de deur? Kan de deur links of rechts draaiend en naar binnen draaiend gemaakt worden? Graag zie ik uw reactie tegemoet. Het gaat in eerste instantie om 5 deuren totaal en dat kan totaal 24 zijn.

Ontwerp voor kleine tuin

Al zoekend naar iemand die ons kan helpen bij het ontwerpen van onze tuin kwam ik bij u terecht. Ik heb een tuin van circa 6 x 10,5 meter bij een oud huis (in Delft). Jarenlang veel plezier van gehad maar nu wil ik de bestrating vervangen en daarmee eigenlijk kijken of we de indeling van tuin helemaal eens kunnen veranderen. Veel zelf getekend en bedacht maar ik kom er niet uit. De wensen zijn misschien ook wel tegenstrijdig. Zo veel mogelijk groen, maar wel een grote tafel kwijt kunnen af en graag een stukje gras et cetera. Ik ben in eerste instantie niet op zoek naar een heel duur ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt, omdat ik eerst ideeën wil opdoen dus ik zoek eigenlijk iemand die (even) meedenkt wat nou handig is. Terras recht of scheef of rond, diagonale lijnen of niet, hoe moet het zitje achterin et cetera. Natuurlijk ben ik bereid daarvoor te betalen, maar niet de hoofdprijs als het even kan. De vraag is of u ons hierbij kunt adviseren en wat u dan kunt leveren en tegen welke kosten. We kunnen een afspraak maken als u het zelf wilt zien maar ik kan u eventueel ook foto's en een plattegrond van de huidige situatie sturen, dit is mogelijk kostenbesparend . Indien u op korte termijn hiervoor beschikbaar bent hoor ik dat graag.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Ik wil een damwand in mijn tuin plaatsen van 3,5 meter recht met aansluitend een vlonder van 2,5 meter waarvan een halve meter over het water en 2,5 meter diep met een trapje. Tuin dient tot damwand circa 4 meter aangevuld te worden. Graag een houten damwand plaatsen.

Tuingrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Met een aantal bewoners met nieuwbouw huizen, willen we gezamenlijk de aanvraag doen voor tuinafgraven, afvoeren en ophogen zand mijn (zij)tuin is totaal ongeveer 40 m2 hopelijk heeft u dan nog een scherpere prijs. Het betreft zo'n 5 huizen die willen meedoen, ieder met een tuin rond de 45 m2. Wat is uw prijs per m2?

Tuingrond afgraven en nieuwe tuingrond aanbrengen

Nieuwbouw woning tuingrond afgraven en nieuwe tuingrond aanbrengen. Tuin is totaal 5 bij 8.5 meter. Daarvan is bij het huis reeds 3 bij 5 meter zand aangebracht om te betegelen

Schuttingen vervangen

Graag een offerte t.b.v. 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen inclusief 2 poorten plaatsen. 4 delen (180 bij 180/160 cm) en 2 poorten en een schutting tussen beide huizen. Indien mogelijk dan ook graag de oude schutting en palen verwijderen en afvoeren. De tuinen hebben een achterom.

Tuin voorzien van tegels en schutting

De tuin egaliseren en tegels zetten 50 m2. Tevens ook schutting van 5.50 meter inclusief een deur.

Ophoogzand laten storten

We hebben onze vijver laten slopen en afvoeren. Er zal nu ongeveer 8m3 ophoogzand gestort moeten worden + inklinken. Tuin heeft recht van overpad. Vrij makkelijk bereikbaar dus.

Plaatsen van een schutting

In verband met stormschade heb ik mijn schutting deels moeten laten verwijderen. Ik wil daarom een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn tuin, inclusief een tuindeur en tuinpalen. Eén kant van 4,5 meter en de andere kant van 3 meter (inclusief een Tuindeur). Graag een hoge en de goedkoopste schutting. Zie jullie gedetailleerde offerte graag tegemoet, zodat ik deze eerst bij mijn verzekering in kan dienen voordat ik een afspraak maak.

Tuin ophogen en bestraten

Onze tuin moet opgehoogd en opnieuw bestraat worden (de oude grindtegels moeten er uit) . Daarnaast willen we een aanleg voor de afwatering. Het gaat om circa 40 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Schuttingen en palen repareren of vernieuwen

In de achtertuin die er er 2 schuttingsdelen gerepareerd te worden en 4 palen vervangen daar deze verrot zijn. De schutting en de palen zijn van hardhout en de tuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen met poort

In verband met de storm moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Er moeten 8 schuttingdelen geplaatst worden en een poort. Verder moet een heg van 4 meter verwijderd worden zodat hier ook schuttingen geplaatst kunnen worden. De oude schutting staat er nog, deze moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om schuttingen van 180 bij 180 cm en een poort.

Vijf schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 5 palen van 8 x 8 cm gemonteerd in grondpinnen daar tussen de schermen geplaatst, 1. 80 x 1. 80 en een deel van 72b x 180h oude scherm demonteren en afvoeren nieuwe schermen met horizontale dwarsleggers, een offerte voor hardhout en één voor gewoon goed hout.

Omgewaaide schutting deels vernieuwen

Door de storm van 3 januari is de schutting aan de poortkant omgewaaid. Het gaat om 1 schuttingdeel, waarschijnlijk vernieuwen van 2 schuttingdelen. De palen ( hardhout ) staan nog prima in de grond. Ook de poortdeur is in perfecte staat. Ik zoek een vakman die hier naar kan komen kijken en hier op korte termijn tijd voor heeft.

Doorgezakte pergola met begroeiing verwijderen

Als afscheiding met de buurman hebben wij in de voortuin een heg en pergola die begroeid is. De pergola is nu doorgezakt en wij willen deze zo snel mogelijk, voordat deze helemaal omvalt verwijderen en ook graag materiaal afvoeren. De heg op de grond mag eventueel blijven. De lengte is ongeveer 4 meter, hoogte 3 meter.

Bankirai schutting laten plaatsen

Ik wil graag een 'Bankirai' schutting laten plaatsen met een lengte van 8.40 meter (inclusief twee gaasschermen van 90 cm), een hoek, dan een stuk van 2 meter inclusief een poort van 1 meter. De poort moet voorzien zijn van een sleutel-cilinderslot. Liefst een cilinder gemaakt vanaf een bestaande sleutel die wij al gebruiken. Ik ga zelf de oude schutting weghalen. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.