Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput met grondwaterpomp slaan of boren:

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

We willen graag een grondwaterpomp aan laten leggen voor beregening van onze siertuin (achtertuin rijtjeshuis). De tuin is ongeveer 6.5 x 18 meter. We willen de tuin gewoon met een slang blijven beregenen (dus geen vaste sproeiers). De tuin is al volledig ingericht dus dient er zo min mogelijk schade door aanleg van de pomp te ontstaan. Het betreft een klei bodem.
Onze klant uit Delfgauw (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput met grondwaterpomp slaan of boren uit heel Nederland:

Grondwaterput in de tuin slaan

Ik zou graag een waterput voor een grondwaterpomp in mijn tuin willen laten slaan. Graag zou ik hiervoor een offerte willen. Het is ongeveer 9 meter diep. Het oppervlak is 600 m2.

Waterput verdiepen

Wij hebben een grondwaterpomp op ongeveer 25 meter diepte, maar die loopt momenteel droog. Ik zoek een partij die de pomp/put iets lager of dieper kan maken. De tuin is goed bereikbaar.

Grondwaterpomp aansluiten

Ik heb een nieuwe grondwater (hydrofoorpomp) een paar weken geleden gekocht via internet, maar het lukt mij niet om het apparaat goed werkend aangesloten te krijgen op de waterput alwaar het grondwater op 2 a 3 meter aanwezig is. Aangezien mijn gazon stevig aangepakt is en voorzien is van kalk, meststof en nieuw graszaad is water heel hard nodig, zeker gezien de hoge temperaturen van aankomende week. Kunt u mij uit de brand helpen hiermee? Ik hoor heel graag zal van u.

Grondwaterpomp slaan

Ik wil graag een waterput slaan. De tuin is ongeveer 200 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor klein materiaal. Er moet ook een pomp bij komen. Ik heb nog geen contact gehad met de gemeente voor de vergunning. Het grondwater is ongeveer 10 meter diep.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag voor bevloeiing van groente(tuintjes) een waterput laten aanleggen. Er is een waterput aanwezig, maar de pomp is stuk en de plaatsing van de huidige put is wat vervelend. Op het moment van verzending van deze aanvraag (grote droogte) staat het water op 1 meter 50 diep, in de winter staat het water meestal op 50 tot 75 centimeter. De put mag simpel zijn, eventueel zelf met een emmertje. Graag ook nog even een offerte voor een handbediende grondwaterpomp met aanzuiging etc. Het tuintje is iets minder goed te bereiken via achterom maar eventueel kan er met groter materieel aan de voorzijde gewerkt worden. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie?

Grondwaterpomp repareren

Grondwaterpomp repareren. Ik heb een grondwaterpomp en deze moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Hij zit op een kast aansloten maar deze doet het niet meer. De pomp heeft altijd gewerkt en is verder aangesloten op een waterbron en een waterput.