Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Delfgauw of directe omgeving.

124 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Delfgauw:

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

We willen graag een grondwaterpomp aan laten leggen voor beregening van onze siertuin (achtertuin rijtjeshuis). De tuin is ongeveer 6.5 x 18 meter. We willen de tuin gewoon met een slang blijven beregenen (dus geen vaste sproeiers). De tuin is al volledig ingericht dus dient er zo min mogelijk schade door aanleg van de pomp te ontstaan. Het betreft een klei bodem.

Nieuwbouwtuin afgraven

We zouden graag een prijsindicatie/offerte willen ontvangen voor afgraven van de tuin van onze op te leveren nieuwbouwwoning ten behoeve van tuinaanleg. Het af te graven oppervlak van onze tuin, verdeeld over voor/zij/achter, is ongeveer 145 m2. De achterkant is enkel toegankelijk via een doorgang van 1.80 meter breed. De tuin ligt namelijk aan het water. Daarnaast zijn enkele buren ook geïnteresseerd en zouden eventueel mee willen doen. Het zou om een 4 tal buren gaan, ieder variërend van 100 tot 145 m2 grond. Is het voordelig om daarin samen op te trekken?

Schutting plaatsen op veengrond

Het betreft: In samenspraak met buurman 1: 4 bij 1,85 meter In samenspraak met buurman 2: 6,5 bij 1,85 meter + 2 deuren.

Drainage rondom woning aanbrengen

In verband met het water in de kruipruimte, hoge grondwaterstand, willen we het huis rondom voorzien van drainage, vervolgens afvoeren naar sloot. Hiervoor is een pomp en pompput nodig. Het vrijstaande huis is circa 60 meter in omtrek.

Schutting collectief laten plaatsen bij een nieuwbouwproject

Graag zou ik meer informatie ontvangen over het collectief plaatsen van schuttingen voor 10 tuinen in een nieuwbouwproject in Delfgauw. Het gaat om circa 100 meter schutting en 9 poorten. De wensen per tuin kunnen verschillen.

Duurzame schutting laten plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvend een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een schutting met de afmeting van 12,15 x 2 meter met een schuttingdeur en 2,55 x 2 meter. Hierbij zou ik graag de planken horizontaal willen van een hout soort met duurzaamheidsklasse 2 met daaronder een betonnen onderplaat in de kleur antraciet en betonnen palen in de kleur. In afwachting van uw reactie.

Tuin en beschoeiing vervangen

We would like to know how much it would cost to do the complete maintenance of a garden that ends in a canal. We need to replace the current pillars that contain the soil of the garden. These pillars need to be stucked in the canal ground. The garden has 30 m2 (5 by 6 meters). Wat kost het ongeveer om de walbeschoeiing en de tuin geheel te vervangen? Een tuin van 30 m2. Graag een vanaf-prijs en tot en met-prijs, een globale inschatting om mee te nemen in onze bieding op dit huis.

Vlonderterras aanleggen

Een vlonderterras aanleggen. 4,40 bij 3 meter

Ingraven van een trampoline

Wat zou het ingraven van een trampoline ongeveer kosten? We willen graag een rechthoek trampoline van ongeveer 2 bij 3 meter. Hoe beschermt u het gras dat bij ons in de tuin ligt? Neemt u een rijplaat mee? Voert u het zand weer af? Zit er een houten rand bij om te voorkomen dat de trampoline inzakt? Graaft u af met een minigraver? Wilt u eerst komen kijken? Wanneer zou het kunnen? Alvast veel dank!

Monteren van een tuindeur en 1 schuttingdeel

Ik wil graag een tuindeur van 100 cm breed x 190 cm hoog laten plaatsen en daarnaast 1 schuttingdeel van 95 cm breed x 190 cm hoog. Inclusief het overzetten van het slot en de handgreep.

Tuin leeg laten halen

Ik wil mijn tuin laten leeghalen. Tegels, borders, twee boompjes en de vijver eruit. Graag laat ik alles afvoeren. Waar moet ik op rekenen qua kosten. Vanaf maart aan de werken beginnen. Graag snel een offerte aub.

Tuin leeg halen

Wij hebben een tuin van ongeveer 43 m² die wij helemaal leeg willen laten halen. Er is een deel betegeld, er is een vijver van ongeveer 2 m² en er is een verhoogde plantenbak. Dat moet allemaal worden verwijderd. Ook staan er struiken en planten in, die bijna allemaal weg kunnen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leeghalen van de tuin.

Treurwilg terugsnoeien

Treurwilg moet worden teruggesnoeid in verband met verlies parkeerplekken. De boom is iets van 6 meter hoog. Vooral aan een kant terugsnoeien. De takken hangen tot op de grond. Hoeveel kost dat?

Schuttingen plaatsen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leveren en plaatsen van een hout beton schutting. Het gaat om 5 antraciet beton palen, 8 rotsmotief platen en 4 houten schermen 21 planks van 180 x 130 meter. Er zal 1 scherm op maat gemaakt moeten worden.

Afgraven, egaliseren en stoeptegels leggen

Ik wilde graag een vlonder in mijn gehele achtertuin leggen. Nu moet hiervoor de tuin afgegraven worden en daarna moet er geëgaliseerd worden zodat de vlonder netjes komt te liggen. Mijn tuin is ongeveer 9 bij 5 meter en er moet een 10 tot 15 cm afgegraven worden. Er staat nog een schuur op van 2,5 bij 2,5 meter. Ik wilde de tuin dus afgegraven hebben, geëgaliseerd en daarna stoeptegels om de 30 a 40 cm leggen als ondergrond voor de vlonder. Ik ga een composiet vlonder leggen.

Composiet tuinschermen plaatsen

Ik heb interesse om een composiet schutting + tuindeur te willen laten plaatsen het gaat om 9 schermen + 1 deur. hoeveel zou dat kosten ongeveer.

Hardhouten schuttingen plaatsen

Samen met de buren wil ik onze huidige schutting vervangen door een hardhouten schutting. Plaatsen in lengterichting 3x toog schutting (180 centimeter x 180 centimeter). Tussen de 3 toog schuttingen komen 2 gaaspanelen (180 centimeter x 180 centimeter zonder houten omlijsting). De 2 gaaspanelen dienen aan de onderkant en zijkant iets ingekort te worden zodat de 3 toogpanelen niet ingekort hoeven te worden. Haaks aan de achterkant van de tuin dienen 2 toogdeuren geplaatst te worden (dus inclusief bevestigen beslag) plus er dient 1 toogpaneel verzaagd te worden zodat ongeveer 1/3e deel van het paneel naast iedere deur geplaatst kan worden.

Stootband en confineren leveren en plaatsen

Graag een stootband en coniferen leveren. De stootband moet een afmeting hebben van 50 x 300 cm, liefst van beton. De stootband en coniferen leveren, planten en plaatsen.

Nieuw gazon

Gazon moet worden vervangen ongeveer 20 m2, grond moet worden aangevuld. Bestaande gazon verwijderen, nieuw gazon leveren en plaatsen.

Ik ben op zoek naar een zeer ervaren ...

Ik ben op zoek naar een zeer ervaren persoon die mijn tuinhuisje wil komen verlengen. Hij is nu 20 vierkantemeter maar mag in totaal 25 vierk.meter worden exclusief luivel van 2 meter. Dus zoek iemand die een goed fundering kan leggen en 1 meter kan bijbouwen met een 2 meter luivel eraan.

Verplaatsen en herstellen van een houten ...

Verplaatsen en herstellen van een houten tuindeur. Hierbij moet een opening gemaakt worden in de bestaande schuttung en er moet tevens een extra paal geplaatst worden om de deur aan te bevestigen. Op oorspronkelijke plaats van de deur moet de schutting weer dichtgemaakt worden. Het metalen frame van de deur is ter hoogte van 1 van de scharnieren lichtjes gebogen, dit moet hersteld worden. Tenslotte moet het huidige cilinderslot correct bevestigd worden.

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten ...

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten aanleggen.

voor (parkeerplaats) en achter (tuin) ...

voor (parkeerplaats) en achter (tuin) kleigrond afgraven. Eventueel in tuin drainage (advies). Zandstorten en aanstampen. Parkeerplaats Schutting (HARDHOUT) (gezamelijk met buurman) Toogschermen