Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grote wilgen knotten :

Grote wilgen knotten

Twee grote wilgen van ongeveer 35 jaar oud staan scheef en dreigen ' top zwaar ' te worden zo aan de grond te zien. De bomen hangen schuin boven het water en ik wil graag een prijsopgave van u ontvangen voor het knotten van deze wilgen.
Onze klant uit De Lier (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote wilgen knotten uit heel Nederland:

Wilgen snoeien en afvoeren

Grote boom van 10 meter snoeien in een achtertuin van 300 vierkante meter. Gaat om wat grote takken die moeten worden gesnoeid en dan worden kleingemaakt. De klant wil dat de werkzaamheden in januari gaan plaatsvinden.

Boom kappen

Grote Wilgen boom kappen en in stukken zagen, hout is voor eigen gebruik. Hoogwerker kan niet in tuin komen. Zie foto.

Het kappen van meerdere grote wilgen

Wij hebben 4 grote krulwilgen in de achtertuin van onze woonboerderij staan die moeten worden gekapt. Graag een gespecificeerde offerte voor kappen met afvoeren en versnipperen en een offerte voor alleen kappen.

Kappen van bomen

Voor 10 bomen is er een kapvergunning afgegeven. De 2 grootste bomen betreffen wilgen, die willen wij ook graag uitgefreesd zien. Een grote boom staat ongeveer een meter verwijderd van het pand naast de sloot. De andere grote boom staat in een kuil ook naast de sloot. De overige 8 bomen zijn goed te bereiken. De bomen zouden wij voor het broedseizoen willen laten kappen.

Wilgen kappen en afvoeren

Kappen en afvoeren van 5 grote/oude wilgen die aan de rand van een grote tuin staan naast een sloot van 4 meter. De tuin wordt voor het grootste deel omringd door een weiland

twee grote wilgen snoeien

Wij hebben twee wilgen, een moet flink gesnoeid worden en de ander een beetje.

Rooien van twee grote wilgen. Stamomtrek ...

Rooien van twee grote wilgen. Stamomtrek ongeveer twee meter op schouderhoogte. De bomen staan achterin de achtertuin. Er staan schuurtjes in de directe omgeving. Stronken moeten weggefreesd worden. Hout hoeft niet afgevoerd te worden. Wel in handzame stukken zagen.