Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, terras ophogen, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin schutting plaatsen, tuin ophogen en tegels/gras aanleggen, waterput slaan of pulsen, achtertuin renoveren, stalen damwand laten slaan, tuin opnieuw laten aanleggen, riet in de vijver compleet met wortel verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Capelle aan den IJssel:

Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die in onze achtertuin 3 gekapte bomen van 80 cm hoog met een doorsnede van 40 cm uit de tuin kan frezen. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Schuttingen plaatsen

Ik wil 3 schtuttingen laten plaatsen van 180cm bij 180cm. Alleen weet ik niet wat de precieze benodigdheden zijn betreft materialen. Ik wil ook advies dus betreft de schuttingen.

Vijver vervangen

Onze kleine organisch gevormde en gemetselde vijver is lek en we vinden het model niet mooi. We willen graag een strakke vijver ( circa 1 x 2 meter) met strakke rand. Wat zijn de kosten als we die door u aan laten leggen?

Kunstgras leggen

Ik zoek een partij voor het verwijderen van een oude grasmat en afvoeren en het leggen van kunstgras ter grootte van +- 100 m2. Er dient niets opgehoogd te worden, waarschijnlijk moet de tuin wel deels geëgaliseerd worden.

Drie stronken frezen

Het betreft het frezen van 3 stronken. De hoogte van de stronken is ongeveer 15 tot 20 cm boven het maaiveld.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag zo snel mogelijk een schutting laten plaatsen in mijn tuin. Het gaat om 4 schermen van 180 x 180 cm. Eventueel de palen in beton gieten. De schermen en palen staan al klaar in de tuin.

Complete tuinrenovatie

Het gaat om het verwijderen van coniferen over een lengte van 10 meter. Vervolgens het verwijderen van bestrating en het plaatsen van een dichte schutting en overkapping. Vervolgens de tuin 10 cm ophogen en bestraten. De tuin is ongeveer 60 m2.

Het plaatsen van een composiet Elephant schutting

Het betreft een oude houten schutting verwijderen en een nieuwe composiet schutting plaatsen. De schutting is dan als volgt: 4 schermen van 180 bij 180 cm, dan 90 bij 180 cm schuttingsdeel, 1 gaaspaneel van 180 bij 180 cm en dan 2 gaaspanelen van 60 x 180 cm. Bij het halve scherm komen er nog 2 composiet tuindeuren tegen aan. Het betreft de tuin bij ene hoekwoning en is dus goed bereikbaar.

Terras ophogen met nieuw zand

Met bestaande tegels en nieuw te bestellen zand het huidige terras ophogen. 70 tegels van 50x50

Jaarlijks onderhoud aan coniferenhaag

De Coniferen haag is ongeveer 25 M1 en ruim 2 meter hoog. Graag zou ik 2 x per jaar onderhoud aan de haag laten uitvoeren, dus snoeien, voeding, aanvullen grond etc... en afvoeren ( snoei) afval.

Houten tuinschermen plaatsen

Ik wil palen in beton en 5.5 houten tuinschermen plaatsen. Wil de schermen zo gauw als het kan plaatsen. De schermen zijn 180 bij 180 cm en de halve dus 90 bij 180 cm.

Achtertuin ophogen

De achtertuin 6,50 x 4,90 meter moet verhoogd worden. Er is sprake van structurele bodemverzakking. De lokatie is Capelle aan den IJssel (Zuidplaspolder en circa 6 meter beneden N.A.P.). Het terras is onderheid. Graag advies en offerte.

Tuin aanleggen

Ongeveer 40 m2 tuin moet deels worden bestraat en deels een houten terras. 24 m2 met betonstenen van 60 x 60 cm en ongeveer 16 m2 vlonders. Twee kleine gebieden blijven onbestraat voor planten. Materialen graag in overleg. Tuin is goed bereikbaar. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Tuin en dakterras renoveren

We zijn op zoek naar een hovenier. We willen dit voorjaar de tuin laten renoveren. We willen graag een tuinontwerp en advies, alles wat er nu in staat moet er uit. Denk aan nieuwe tegels, nieuwe grond, borders, beplanting en een soort toegangshekje. Daarbij moet ook het dakterras gedaan worden: oude tegels verwijderen, en iets nieuws er op. De tuin is circa 7 x 10 meter. (inclusief schuur). Het dakterras is 1,5 x 5 meter.

Schermen plaatsen en tuinhuis opkrikken

Bij de laatste storm hebben wij schade ondervonden aan de tuinschermen en ons tuinhuisje. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat de kosten zijn voor het renoveren van de schutting en het "opkrikken" van het tuinhuisje. Schuttingdelen heb ik al (gaat om 5 maal schermen van 1.80 x 1.80 meter) deze moeten geplaatst worden en het tuinhuisje is door de wind opengebroken.

Tuin aanleggen

Graag laten wij een ontwerp maken en aanleggen voor de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning. De tuin is 5.80 meter breed en 7.50 meter lang. De tuin is al afgegraven en er is al zand gestort en schuttingen geplaatst. Er zal een deel betegeld moeten worden, beplanting geplaatst, elektra aangelegd en een stukje kunstgras gelegd. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Watergang vrijmaken rond een perceel

We hebben aan weerszijden van ons perceel sloten en deze moeten onderhouden worden. De begroeiïng verwijderen en overhangende takken van de bomen verwijderen (tot het midden van de sloten). Het gaat om een perceel op onbebouwde grond. Totale lengte van de watergang is circa 65 meter lang, 2 meter breed en 1 meter diep.

Herstellen van stormschade aan de schutting

Mijn schutting is afgelopen donderdag met de storm omgewaaid , mijn tuin is 3 meter breed en 11 meter lang . Foto’s zijn van de lange zijde en er is 1 hek die ik gezamenlijk met de buren deel ook losgeraakt.

Tuin renoveren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor mijn achtertuin. Aan beide zijde van 7.25 meter lang dient er een nieuwe hardhouten schutting geplaatst te worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben wij een carport staan. De zijkant van deze carport is 3.44 meter en dient te worden afgesloten met een schutting en aan de achterzijde gaat het om een stuk van 3.67 meter. Hier komt een loopdeur in van 1 meter breed, verder mag de carport dicht gemaakt worden. Verder zal er een deel van 3 bij 5 meter opgehoogd moeten worden en betegeld. De tegels die hier lagen gebruiken wij opnieuw in de voortuin.

Schutting plaatsen van composiet

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een antraciet composiet schutting inclusief palen. De lengte is 4.50 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingdelen. De prijs wil ik graag weten van met en zonder verwijderen en afvoeren van een heg van 3 meter lang en 2 meter hoog. De schutting zelf moet 6 meter zijn.

Border afgraven en grond afvoeren

Border in mijn tuin ongeveer 20 cm afgraven en afvoeren. Grootte border ongeveer 7 m2.

Tuindeur laten plaatsen

Nieuwe tuindeur laten plaatsen.

Schutting in L-vorm plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 15 meter schutting, deze wordt in een L vorm gezet. Eerst 5 meter, daarop haaks 10 meter waar een poort in komt, inclusief hang en sluit werk. De schutting zelf wil ik laten bestaan uit Tuinscherm Multi recht 180 x 180cm tuin schermen, met bijbehorende palen. In de grond zitten afgezaagde palen van de vorige huurder, deze zullen wellicht verwijderd moeten worden. De grond is nog niet bouwklaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Install fence in the garden

Hello, I would like to know the price for install the fence in my both side of the backyard. Each side 9 meter long, probably 4 pieces on each side. A wooden fence. 180 cm high. Hope to hear from you soon. Graag uw offerte voor het plaatsen van twee schuttingen van 9 meter lang.