Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor buxushaag verwijderen en afvoeren:

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil de buxushaag in mijn voortuin aanpakken. Deze dient geheel verwijderd en afgevoerd te worden met wortel en al. De haag is 15-20 meter lang en de buxus nog 40-50 cm hoog. Eventueel een vervangende plant terug planten in overleg.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buxushaag verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Alleen 1 vrij grote buxus struik uit de achtertuin halen en afvoeren.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil een lage buxus verwijderen en afvoeren. Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Buxushaag verwijderen, afvoeren en vervangen door betonnen sierrand

Ik wil de buxushaag laten verwijderen en afvoeren in de voortuin. Het gaat om ongeveer 16 meter. De buxushaag is tussen de 60 en 80 cm hoog. Ik wil het grootste deel daarvan vervangen door een betonnen grijze sierrand. Dat is een rand waarbij het net lijkt alsof er allemaal paaltjes tegen elkaar aanstaan.

Buxushaag vervangen door een Japanse hulst

Ik zoek een hovenier die in mijn voortuin de buxushaag kan verwijderen en dit kan vervangen door een Japanse hulst. De haag is 15 meter lang en 50 cm hoog. De haag dient verwijderd en afgevoerd te worden.

Buxushaag verwijderen en snoeiwerk verrichten

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een buxushaag van ongeveer 8 meter lang en 60 cm hoog. Daarnaast moeten de coniferen en taxushaag gesnoeid worden. Dit alles moet plaatsvinden in de voortuin.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil een buxushaag laten verwijderen vanwege buxusmot in de zij- en voortuin van een hoekwoning. De haag is ongeveer 25 meter lang en 1 meter hoog. Het groen zal daarna ook afgevoerd moeten worden.

Voortuin renoveren

Ik wil in mijn voortuin (ongeveer 50m2) een Buxushaag, gras, prunis boom rooien, en planten laten verwijderen in de voortuin. Hiervoor wil ik in overleg met de vakman een nieuwe haag planten en graszoden laten leggen.

Tuintegels leggen, begroeiing verwijderen en aanvullen zandbed

Ik wil circa 44 m2 tuintegels (keramisch 61x61cm) laten leggen. Van een klein deel van de bestaande betontegels moet een fundering voor een tuinhuisje gemaakt worden ( 1,70 bij 1,70) De overige betontegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Verder moeten een buxushaag, een conifeer en een boompje worden verwijderd. De ondergrond voor de tegels moet worden aangebracht/aangevuld, voor zover het huidig zandbed niet voldoet. Tegels zijn aanwezig. Graag advies voor ondergrond.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil de Buxushaag in mijn voortuin laten verwijderen. Ze zijn al laag gesnoeid maar omtrek is ongeveer 5 a 6 meter. Wat zijn de kosten daarvoor?

Buxushaag en bol verwijderen en afvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn voortuin een buxushaag, 5 meter lang bij 1 meter hoog, en een buxusbol kan verwijderen en afvoeren. Wortels dienen ook verwijderd te worden.

Partners

Partners van Casius