Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor buxushaag verwijderen en afvoeren:

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil de buxushaag in mijn voortuin aanpakken. Deze dient geheel verwijderd en afgevoerd te worden met wortel en al. De haag is 15-20 meter lang en de buxus nog 40-50 cm hoog. Eventueel een vervangende plant terug planten in overleg.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buxushaag verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Buxushaag verwijderen en vervangen

Ik wil mijn buxushaag vervangen en afvoeren. Op zoek naar alternatieven.

Buxushaag verwijderen en afvoeren en nieuwe haag Japanse Hulst laten plaatsen

Ik wil mijn buxus haag ( totaal ongeveer 15 meter ) volgend jaar laten verwijderen en vervangen door Japanse Hulst

Stenen en haag verwijderen

Graag wil ik offerte voor het verwijderen van plus minus 20 vierkante meter steentjes en een buxushaag die kapot is gegaan. Het afvoeren van de stenen/buxus en bestraten inclusief leveren 60 x 60 tegels antraciet. Toegang aan de voorkant bij woonerf dus prima toegankelijk oppervlak 4,80 x 3,50 en nog stukje 2 meter x 1,20 m2

Buxushaag aangetast door buxusmot verwijderen en afvoeren

Verwijderen en afvoeren van buxushaag in voortuin, totale lengte 40 mrt. Makkelijk te bereiken. Hoeft niets anders voor terug worden geplaatst.

Buxushaag aangetast door buxusmot verwijderen en afvoeren

Ik wil de buxus afscheiding in de voortuin en opzij van de woning laten verwijderen en afvoeren. de buxus is aangetast door de buxusmot. Er hoeft niets voor in de plaats te komen aangezien er al een laag muurtje staat. De buxushaag is gemiddeld 50 cm hoog en 26 meter lang. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn.

Buxushaag verwijderen

Ik wil mijn buxus haag van 20 meter laten verwijderen en laten afvoeren. De locatie is makkelijk toegankelijk, de haag start in de voortuin en loopt tot aan de zijkant van het huis.

Buxushaag vervangen door Japanse Hulst (Ilex Crenata)

Wij hebben een buxushaag in de voortuin die geheel is kaalgevreten door de buxusmot en willen deze laten vervangen door Japanse Hulst. Het betreft tevens het verwijderen van de buxus. Een van onze buren, rechts van ons, wil dit ook laten doen. Het gaat om de volgende afmetingen: Onze voortuin is 6,5 meter breed. De twee zijkanten zijn ieder 2 meter lang, waarvan een zijkant op de erfgrens met onze buren ligt. De voortuin van onze buren is ook 6,5 meter breed, maar deze wordt onderbroken door een pad van 1,3 meter breed. De tweede zijkant in de voortuin van onze buren ligt op de erfgrens met hun buren en hiervan is nog niet duidelijk of deze vervangen moet worden. Mijn tweede vraag is of jullie kunnen aangeven welke soorten Japanse Hulst het meest geschikt zijn voor zandgrond en een tuin op het zuid-westen.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Alleen 1 vrij grote buxus struik uit de achtertuin halen en afvoeren.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil een lage buxus verwijderen en afvoeren. Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Buxushaag verwijderen, afvoeren en vervangen door betonnen sierrand

Ik wil de buxushaag laten verwijderen en afvoeren in de voortuin. Het gaat om ongeveer 16 meter. De buxushaag is tussen de 60 en 80 cm hoog. Ik wil het grootste deel daarvan vervangen door een betonnen grijze sierrand. Dat is een rand waarbij het net lijkt alsof er allemaal paaltjes tegen elkaar aanstaan.

Partners

Partners van Casius