Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Brielle of directe omgeving.

134 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Brielle:

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik heb een tuin van ongeveer 500 m2 en wil hierin een waterput laten boren of slaan voor het beregenen van mijn tuin. De tuin is via een opening aan de linkerzijde van het huis te bereiken. De opening is ongeveer 4 meter breed, maar verderop staat een boom waardoor er ongeveer een breedte is van 1 meter.

Schuttingen leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Schutting inclusief plaatsen (zie schets) hout-beton schutting Is dit geïmpregneerd grenen hout? Zo niet, dan ontvang ik graag een offerte waarin dit wel is meegenomen. Het gaat om 3 tuinen, (zie schets) graag ontvang ik de prijzen apart. 1 x 10. 20 meter. 2 x 8. 90 m apart 2 x poort waarvan beide deuren 1. 00 meter. Per wanneer zijn jullie beschikbaar? En is het mogelijk om via jullie een coniferen haag (6m) te laten verwijderen en afvoeren? Ik zie de offerte graag tegemoet.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil de buxushaag in mijn voortuin aanpakken. Deze dient geheel verwijderd en afgevoerd te worden met wortel en al. De haag is 15-20 meter lang en de buxus nog 40-50 cm hoog. Eventueel een vervangende plant terug planten in overleg.

Tuin afgraven en opvullen

Ik zoek een hovenier om onze tuin uit laten graven, opnieuw verhogen en egaliseren. Het betreft een nieuwbouw woning. De grote van de tuin is +- 65 m2. Er is een achterom aanwezig.

Lange en afwisselende schutting plaatsen

Ik wil graag een grote en lange schutting laten plaatsen met de volgende details: Schutting met betonpalen van 180cm hoog zichtdicht douglas, antraciet betonpalen, totale lengte 32 m. Waarvan ongeveer 5 meter afgewisseld met trellis voor klimop. 1 lange zijde, 1 korte, 1 korte met daarin 1 of dubbele deur.

Tuinonderhoud uitvoeren

Het gaat om een tuin van 800 m2. Hier dienen de struiken en bomen gesnoeid te worden en het gras vernieuwd. Eventueel dient er nog nieuwe beplanting geplaatst te worden.

Boom kappen en verwijderen

Het verwijderen van een dode boom

Apenboom kappen en afvoeren

In de tuin staat een Apenboom van ongeveer 10 meter hoog. Deze wil ik graag gekapt en afgevoerd hebben. De tuin is 6 meter breed en 12 meter lang. Er is geen achteruitgang, dus het moet via het huis afgevoerd worden.

Coniferen rooien

Ongeveer 11 jaar geleden zijn er coniferen van 1.30 meter geplaatst. Deze zijn inmiddels 6 meter hoog geworden en totaal 20 meter lang. Graag wil ik de coniferen laten rooien en afvoeren. Naast de bomen is een grasveld aanwezig waardoor de bomen goed bereikbaar zijn.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Bestaande tuin is niet meer naar onze zin. Wij willen nieuwe tegels, borders met randen en een schutting met betonnen staanders. Ook graag advies over de wateroverlast.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het bestraten van onze tuin. Wij willen tegels in de tuin van 60 x 6 cm van het merk MbI. Het zou gaan om de geoceramica Vechhia Beige. Volgens onze tekening zouden er 131 stuks nodig zijn, inclusief verzagen. Aan de achterzijde in de tuin komt er een overkapping. Deze plaatsen wij zelf. Echter de tegels moeten wel in de overkapping door gelegd worden. Vlak voor de overkapping willen we een water drainage van hydroblob blokken + rooster. De afmetingen van deze blokken zijn 120 x 20 x 15 cm, dus 4 blokken zouden dan voldoende zijn. Deze blokken inclusief roosters staan in bestelling maar moeten wel tijdens de bestrating ingegraven worden. De plantenbakken in maken we zelf. Ter info de tuin is opgehoogd en enkele malen getrild echter moet nog wel geëgaliseerd worden.

Achtertuin aan laten passen

In de achtertuin hebben wij een plantenbak van ongeveer 8 m². Deze willen we laten leeghalen en egaliseren. Daarna willen we er kunstgras in of tegels. Een 2e plantenbak laten we graag wat kleiner maken en daarbij een deel dicht leggen met tegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Schutting vervangen na stormschade

Wij hebben stormschade aan onze houten schutting en willen deze helemaal laten vervangen. Het gaat om 5 palen, 3 schuttingdelen en 1 poortdeur van 180 cm hoog. We willen voor zowel hout als kunststof een offerte ontvangen. We hebben al een kunststof garagedeur en willen de kunststof schutting dan in dezelfde kleur. We laten de klus hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Schutting in hout/beton plaatsen

37 meter schutting in beton/hout incl 1 poort + plaatsen. Gelieve per email reageren.

Schuttingdelen en een poortdeur monteren

Graag laat ik 3 schuttingsdelen en een poortdeur monteren. Er dienen 2 volledige delen geplaatst te worden, dan 1 deel met een hoek eraf en dan de poortdeur. De lengte is ongeveer 8 meter en 1.80 meter hoog. De delen dienen van hout gemaakt te worden en de palen gegoten in beton.

Kunstgras aan laten leggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om kunstgras te laten aanleggen. Het gaat om een stuk van 9.60 meter x 3.60 meter (34.5 m2). Ik zou graag willen weten wat het kost inclusief het afvoeren van oude gazon.

Grote tuinrenovatie

Wij willen de achtertuin van ongeveer 115 m² bij de door ons gekochte woning laten renoveren. Er is zware kleigrond, die wij willen laten afgraven en verwijderen. Daarbij moeten ook wat struiken en kleine bomen worden verwijderd. Vervolgens moet de tuin weer worden aangevuld met goede tuinaarde, zodat wij daar later zelf gras en planten kunnen plaatsen. Ook willen wij een betonnen ondervloer laten storten voor ons terras van 35 m². We willen daarop flagstones laten plaatsen, die zelf door ons worden aangeschaft. Onze tuin is 14 meter diep en 9 meter breed. Wij willen daar in totaal 37 meter schutting laten plaatsen inclusief een poortdeur. De hoogte moet ongeveer 2 meter worden. We hebben nog geen keuze gemaakt voor het materiaal van de schutting. We ontvangen graag een aanbieding voor zowel beton, composiet als voor een klimopschutting. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte met afzonderlijke posten voor alle onderdelen. We willen het werk voor de bouwvak laten afronden.

Voortuin vernieuwen

Wij gaan in 2 september trouwen en zouden het fijn vinden als onze voortuin wordt vernieuwd. Alles moet eruit. De voortuin willen bijna geheel betegeld hebben. Misschien met wat buxussen. Hij is ongeveer 5 bij 2 vierkante meter (ruim gemeten).

Damwand plaatsen

De tuin loopt aan de achterzijde over een lengte van circa 20 meter schuin af naar een sloot, breedte schuine deel 4-5 meter. Aan de ene zijde is reeds een houten damwand van de buren, aan andere zijde eindigt de sloot in een grasstrook en breed fietspad. Wij willen een houten damwand laten plaatsen en opvullen met grond. Het hoogteverschil schat ik op 1.5 meter.

Provence kunstgras laten leggen

Wij hebben voor onze achtertuin 24 m2 kunstgras gekocht (kunstgras Provence 6x4) met drukverdeeldoek (6x4). In onze tuin ligt nu normaal gras. Wij zijn op zoek naar iemand die het kunstgras op een professionele manier kan aanleggen.

Tuin leeg laten halen

Grond verwijderen ligt 75 cm stoep niveau aarde uit achtertuin goed bereikbaar aan straat kant. Denk voor ervaren afvoerder eenvoudig klusje.

Gat voor een trampoline in de tuin graven

Wij willen een kuil in de tuin gegraven hebben voor de trampoline. Er staat ook nog een klein boomstronkje met wortels in de weg die weggehaald moet worden. Het gat moet 275 cm in omvang worden en ongeveer 50 cm diep.

Groen aanleggen op een schoolplein

Wij zijn voor een school in het beginstadium van een project ter verbetering van het schoolplein. Het is de bedoeling dat het groener wordt. Wellicht komt er een speelberg in. Hagen moeten verplaatst en het ontwerp deels veranderd. Misschien een wilgentakkentunnel over de zandbak en bomen die geplant moeten worden. Uiteraard heeft de school niet veel geld en zullen ouders en kinderen zelf meehelpen het plan te realiseren. Maar wie kan ons helpen met een kostenplaatje en eventuele aanleg van een speelberg? Of het plaatsen van de wilgentakken en bomen? Het liefst tegen een klein prijsje. In de speelberg moet een tunnelbuis komen en er bovenop een glijbaan, klimtouwen en een klimwandplaat.

Tuinschermen verstevigen

Het verstevigen van 7 tuinschermen die losse planken hebben door stormschade en een tuindeur die niet meer goed sluit. Kijken of het mogelijk is de schutting te verstevigen.

Vijverfolie repareren

Gegeven het snelle zakken van het waterpeil is er een goede reden om te bedenken dat er een lek aanwezig is in de vijver. Ook is een deel van de randafwerking (beschoeing waarover het rubber is gespannen) zodanig aan het vergaan (hardhouten strippen) dat vervanging noodzakelijk is. De vijver heeft een ovale vorm en de lengte is 5 meter. en op zijn breedst 2 meter. Diepte is 90 cm.