Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bodegraven of directe omgeving.

88 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bodegraven:

Beschoeiing realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een huis. Dit is gelegen aan een slootje. De achtertuin is ruim 11 meter breed. Graag zouden wij een prijsindicatie ontvangen, zodat we hiermee bij de koop rekening kunnen houden.

Tuindeel uit en af laten graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 2e offerte: dit deel betegelen met 30 x 30 tegels per mail bereikbaar

Schuttingdeuren en -scherm plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in 2 aangrenzende tuinen 2 deuren van 1 meter breed en 1,80 meter hoog, 2 deuren van 90 cm breed en 1,80 meter hoog en 1 schuttingdeel van 1,20 meter breed te plaatsen. Dit in een bestaande schutting tussen 2 tuinen.

Tuinpoort monteren

Houten beschoeiing damwand aanleggen

Als tuinafscheiding met achtergelegen vijver over 22 meter aanleggen van een beschoeiing. De waterdiepte is 60 cm. De hoogte boven water is 45 cm. S.v.p. eerst een globale indicatie, geen offertebezoek. Tuin is niet bereikbaar met grote machines.

Elephant schutting met tuindeur plaatsen

Ik heb een vraag om een Elephant tuindeur te plaatsen. Afmeting 100 x 200 cm, in Bodegraven. Het gaat om een deur die verrot is die we willen vervangen door een van Elephant. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Kleine voortuin moet opnieuw worden aangelegd

Kleine voortuin moet opnieuw worden aangelegd. Het gaat om een kleine voortuin van ongeveer 1.20 meter x 6.00 meter. Omdat ik geen flauw idee heb wat je ermee kan doen, zoek ik een hovenier voor advies, mogelijkheden en uitvoering. Materialen verzorgd door de hovenier. Denk niet te veel planten.

Voortuin aanpassen

Van doorlopende tuin (met buren) een aparte tuin van maken, met tegels en grind en twee planten/bloemen perken (bestaand sierhek verwijderen/ en oude biels + afzetting met de buren van de hoek verwijderen). Gaat om de voortuin van ongeveer 5 meter bij 5 meter. Betreft ook het leveren van de materialen als grind, planten etc.

Kappen van boom en verwijderen van wortel

Het kappen van een boom ± 8 meter hoog en is redelijk dik, doorsnede 50-60 cm. Het frezen van de stam, dus verwijderen van de wortel, en het afvoeren van het hout.

tuin klus

4 dode conniferen omzagen en een schutting plaatsen 3 m1 lang en 1.20 hoog met hout en betonstaal. Schutting ook leveren. En eventueel 23m2 straten. Stenen aanwezig. Moet herlegd worden.

oude tuin eruit halen nieuwe tuin ...

oude tuin eruit halen nieuwe tuin aanleggen; eerst ontwerp van nieuwe tuin maken en daarna in totaal laten uitvoeren dus oude tuin eruit halen en nieuwe tuin aanleggen

Voor- en achtertuin jarenlang ...

Voor- en achtertuin jarenlang verwaardloosd. Moeten opnieuw worden ingericht en aan nieuwe wensen worden aangepast. Achtertuin is ook verzakt. Voor herinrichting achtertuin moet gewacht worden op de bouw van een serre.