Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bleiswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bleiswijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bleiswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bleiswijk of directe omgeving.

195 klanten uit Bleiswijk bevelen een bij Casius in Bleiswijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bleiswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin, tuin afgraven en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bleiswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bleiswijk:

Boomstronk verwijderen

In de voortuin van onze hoekwoning is een grote boomstronk aanwezig. Deze wil ik graag tot 30 cm onder het maaiveld laten stobbefrezen. De beplanting rondom moet dan ook gelijk verwijderd worden en de kleine stronkjes verwijderd. Er zal hierna een grote plantenbak gemaakt worden door ons.

Folie in de vijver vervangen

Ik heb een bestaande vijver waarvan de folie moet worden vervangen Het is een kooi vijver met ronde vormen. Verschillende diepte met max 0,80 cm en een diameter van plus minus 7 meter De rand van hardhout is in slechte staat. Graag doek vervangen en bestaande vijver iets uitdiepen en de rand van grond met doek bedekken.

Schuttingdelen met deur plaatsen

Wij hebben een oude houten schutting van 3 schuttingdelen en een poort die aan vervanging toe is. De totale lengte is 630 cm en de hoogte 180 cm. We willen graag een offerte ontvangen voor een low budget houten schutting en voor een hardhouten schutting, zodat we de verschillen even kunnen bekijken. Er mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting. Een bezoekje om de situatie hier te beoordelen stellen we op prijs.

Schutting laten plaatsen

De oude schutting tussen onze tuin en die van de buren moet worden verwijderd. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden met betonnen onderplaten en palen en houten schuttingsdelen. De tuin is op afschot dus elke scherm dient afgesteld te worden. De lengte van de schutting is ongeveer 22 meter en de hoogte 1.80 meter. Daarnaast zal er een poortdeur geplaatst moeten worden.

Tuin bij een hoekwoning dichtzetten

Wij zijn bezig met de aankoop van een hoekwoning en willen daar na de overdracht in april of mei graag de tuin goed afsluiten. We willen er een dichte houten tuindeur laten plaatsen met cilinderslot. Verder willen we er houten palen met verzinkte rasterdelen t.b.v. klimop laten plaatsen. Het gaat om een totale lengte van 13,5 meter. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Toogschuttingen plaatsen

Ik wil graag twee toog schuttingen laten plaatsen. 1 toog schutting vastgemaakt tussen twee palen en 1 toog schutting die zal functioneren als tuindeur, hier zal dus nog wel beslag op gemonteerd moeten worden. De paal voor de scharnieren zit al aan de muur. Inclusief het afvoeren van de oude poort.

Vijverfolie vervangen

Ik heb in mijn tuin een folie met een diameter van 5 meter. De vijver heeft een diepste punt van 1 meter. Om de vijver zit een houten rand die erg slecht is. Ik wil de huidige vijverfolie laten vervangen en daarbij de nieuwe folie over de houten rand laten plaatsen, zodat deze afgedekt wordt. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Bomen en een haag snoeien

Graag laat ik een 5 meter lange coniferenhaag snoeien op 3,5 meter hoogte. Ook in de breedte moet de haag worden gesnoeid. De haag staat aan een zijde boven aan een talud, aan de andere zijde in de tuin. Verder wil ik nog enkele bomen laten snoeien. Het gaat om 3 leibeuken, 3 perenbomen, 1 appelboom en 1 pruimenboom. Al het snoeiafval moet worden afgevoerd. De bomen en haag zijn altijd goed onderhouden, maar in verband met mijn leeftijd wil ik het werk nu uitbesteden. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Houten schutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en het plaatsen van een goedkope houten schutting. Het zal gaan om 3 a 4 schuttingsdelen.

Schuttingdelen plaatsen

In de achtertuin is een deel van de schutting gesneuveld. Gaarne een offerte voor het plaatsen van 4 nieuwe schuttingdelen inclusief palen. Het opnieuw stellen en afhangen van de bestaande deur en deze voorzien van een nieuw slot. De schuttingdelen: grenen van 1.80 x 1.80 meter met verticale planken graag mee offreren.

Bamboe tuinschutting plaatsen

Tuin schutting van bamboo plaatsen en leveren, totaal 7 meter, 180 cm hoog

Tuin uitgraven en zand storten

Wij willen graag onze tuin uitgraven en zand storten. Achtertuin betreft 40 m2.

Schutting van hardhout leveren en plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen van hardhout. In totaal 4,5 scherm en 6 palen. Hardhouten plankenscherm met V-groef toogmodel en met een V-ruit en verticale planken. Oude schutting is half omgewaaid, in overleg deze ook verwijderen en afvoeren.

Zijtuin omploegen

Graag zou ik mijn zij tuintje van 6x2 meter willen laten omploegen. Er zit een aantal wortels in van max 30cm diameter. Ik hoor graag hoeveel dit kost.

Schutting bij meerdere huizen plaatsen

Schutting plaatsen voor drie huizen.

Tuin afgraven en zand storten

Nieuwbouwhuis wordt op dit moment gebouwd en opgeleverd eind 2014 / begin 2015. Ik wil dan onze tuin 25 centimeter afgegraven hebben en gevuld met zand, zodat ik daarna kan bestraten. Tuin is ongeveer 11 meter lang en 10 meter breed en kan achterom via niet bebouwde bouwkavel makkelijk bereikt worden.

Nieuwe haag plaatsen

Een twee onder een dak dijkhuis uit de jaren 30. Naast het huis is een pad naar beneden. Naast het pad staan coniferen, deze zijn zo goed als dood. Het probleem is dat de coniferen nu zo'n 2.80 meter hoog zijn aflopend om dat het een talud is zo'n 9 meter lang is het pad. Het gaat om de inkijk dat ik ze weer zo hoog wil hebben. Maar die hoogte is nog al prijzig het alternatief zou zijn een bak maken ophogen met grond maar hoe? En welke soort boom die wel groen blijft. Graag wat suggesties of kom eens langs.

Renovatie voortuin

We willen graag onze op het noorden gelegen voortuin renoveren. Onze tuin is ongeveer 5 x 4 meter. Onze wens gaat uit naar een tijdloos strak ontwerp en onderhouds vriendelijk tuin. Graag advies/ontwerp en uitvoering. Materiaal in overleg.

Schutting plaatsen en tuin leegmaken

Tuin (ongeveer 70 m2, 11x7m) heeft nieuwe schutting nodig + deur. Achteraan staat schuurtje twee meter diep, daar komt schutting aan vast. Hoekhuis. Leeghalen van beplanting, waaronder grote cypres(?) en stenen, eventueel ophogen. Afval afvoeren. Eventueel bestraten, tegels kopen we zelf.

Opknappen tuin

Wil me tuin heel heel heel erg graag mooi hebben ik heb met geen geld me tuin zo mooi mogelijk geprobeert te maken met de middelen die ik had.. het ziet er best wel bijna oke uit maar heb wel echt hulp nodig?!

Tuin opknappen

Wil me tuin heel heel heel erg graag mooi hebben ik heb met geen geld me tuin zo mooi mogelijk geprobeert te maken met de middelen die ik had.. het ziet er best wel bijna oke uit maar heb wel echt hulp nodig?!

Tuinonderhoud

Onkruidvrij maken van tuin en plaatsen van hek(paar meter). Grove stronken verwijderen. Hek koop ik zelf. Tuin bij een tussenwoning.

twee grote wilgen snoeien

Wij hebben twee wilgen, een moet flink gesnoeid worden en de ander een beetje.

Ontwerpen + aanbrengen beplanting voor ...

Ontwerpen + aanbrengen beplanting voor het huis (omvang waar beplanting moet komen ongeveer 9m2) Ontwerpen + aanbrengen beplanting achtertuin, ongeveer 35m2 gras, daarnaast een aantal stroken beplanting. Achtertuin ook (gedeeltelijk) aanbrengen afscheiding Zowel in voor als achtertuin is de bestrating al gelegd.