Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Berkel en Rodenrijs:

Leegruimen, afgraven en ophogen achtertuin

Ik zoek een hovenier voor een aantal werkzaamheden. - Leegruimen en afvoeren tuin - Frezen van stammen - spitten grond (ca. 250 m2) - Leveren en aanbrengen grond (ca 40 m3) - Leveren en aanbrengen zand (ca. 30 m3) - Leveren en aanbrengen drainage (ca. 200 m2) - Aanbrengen van betongaas schutting in de achtertuin. - Snoeien en rooien van bestaande beplanting. - Materialen worden zelf aangeschaft en geleverd. De tuin is achterom of via de zijkant bereikbaar.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Ik wil de tuin ophogen, egaliseren, anders indelen en bestraten. De tuin is ongeveer 50m2. De tuin is nu half terras, half gras en wordt anders. Al het materiaal in overleg svp.

Tuin bestraten

Ik heb een nieuwbouwhuis en ik wil de tuin graag betegelen. Het heeft 2 stroken gras en een stukje grint aan de zijkant. De oppervlakte van de tuin is 34m2.

Berk verwijderen uit voortuin

Ik zoek een hovenier die een berk uit onze voortuin kan verwijderen. De boom is ongeveer 6 meter hoog met een diameter van 30 cm. De boom dient verwijderd en uitgefreesd te worden. De meeste takken van de boom zijn al verwijderd. De boom is goed bereikbaar.

Vijver renoveren

Mijn bestaande vijver dient opnieuw waterpas gemaakt te worden en opnieuw voorzien van voldoende planten. De vijver is 2.40 bij 3 meter en is een Ubbink vijver. Deze zou er eigenlijk uitgehaald moeten worden en juist terug geplaatst. Er is momenteel geen groei meer in deze vijver, de vissen doen het wel goed.

Teras egaliseren en tegels herplaatsen

In de achtertuin die goed te bereiken is, willen wij de tegels verwijderen en de grond laten egaliseren. Hierna dienen de tegels samen met een aantal nieuwe tegels terug geplaatst te worden. De oppervlakte is 40 m2.

Tuin en oprit bestraten

Huidige bestrating verwijderen en een nieuwe oprit (35 m2), achtertuin (70m2) en zijpaden (20m2) aanleggen. Voorkeur voor betontegels.

Nieuwe tuin aanleggen

Betreft de achtertuin van een nieuwbouwwoning van 6 bij 14,5 meter. Wat we graag willen, is bij het huis een stenen terras van 6 bj 5 meter, vervolgens gras en achterin de tuin een overkapping van circa 6 bij 3 meter, met daarin een berging van ongeveer 2 bij 3 meter. Graag ook elektriciteit naar de overkapping aanleggen. Het is goed toegankelijk allemaal.

Leveren en plaatsen van een schutting met poort

Ik ga met mijn gezin gedurende 8 maanden elders wonen. Aan de achterzijde van de achtertuin, tussen de tuin en de parkeerplaats voor de auto, staat geen schutting. Ik wil graag een schutting met poort, standaard breedte ongeveer 90 cm, laten plaatsen, die zo goedkoop mogelijk is omdat we er maar 8 maanden wonen. Ik wil de schutting graag laten plaatsen in de week van 16 juli, datum in overleg. De totale breedte van de opening is ongeveer 496 cm, verantwoordelijk voor maatvoering ligt bij de opdrachtnemer. Op ongeveer 240 cm boven maaiveld loopt een houten balk van de carport evenwijdig aan de schutting. Op de plek waar de palen van de schutting komen te staan liggen straatstenen.

Complete tuin aan laten leggen

Onze tuin (circa 110 m2) moet compleet aangelegd worden, er is al een indeling gemaakt. Het betreft leggen van tegels, kunstgras, drainage, verlichting en tuinhuisje. Materialen zijn al aanwezig (behalve tuinhuis). Tuin is goed bereikbaar.

Hederahaag laten plaatsen

Ik wil graag in mijn achtertuin een (kunst)haag laten plaatsen. De haag moet 14 meter lang en 2 meter hoog worden. Er staat nu als afscheiding een oud hek wat eventueel verwijderd moet worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Damwand of beschoeiing langs het water plaatsen

Langs de slootkant laat de huidige beschoeiing wat mankementen zien. Het is dus hoog tijd voor een sterkere waterafscheiding. Het gaat om circa 9.50 meter breed. Het is goed toegankelijk door een poort (1.20 meter) of via het water. Duinwand, beschoeiing (hout of beton).

Nieuwbouwtuin afgraven

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen van de nieuwbouw tuin van ongeveer 45 m2. Graag ook een offerte voor 30 m2 tegels in L vorm en 15 m2 gras. De tegels zijn al in het bezit.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil graag mijn huidige schutting vervangen. Ik kan de huidige schutting zelf los maken. De nieuwe schutting zou ik graag door een vakman geplaatst willen hebben.

Bomen rooien en wortels uitgraven

Er moeten 3 bomen gerooid worden en de wortels deels uitgegraven worden in verband met nieuwe beplanting. Het is te zien hoe groot de boom is op de foto. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin

De voor- en achtertuin zijn beide ongeveer 325 m2 groot. Graag willen wij deze veranderen en hiervoor maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen. In de voor- en achtertuin is nu bestrating en beplanting aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en enkele planten willen wij graag behouden. Er zal een andere indeling dus gaan komen en bestrating geplaatst. Een deel van de aanwezige beplanting willen wij laten terugplaatsen en nieuwe beplanting laten leveren en plaatsen. De beide tuin zijn via een smal pad langs de woning aan elkaar gekoppeld. dit is ook de enige wijze waarop de achtertuin bereikt kan worden.

Houten terras op dak maken

De woning is net aangekocht. en nu is het moment om het 6 hoekige dakterras aan te pakkenen er een fraaie lounge hoek van te maken. Er zitten momenteel losliggende tegels op het terras, deze wil ik vervangen voor houten vlonders. De oppervlakte van het terras is ongeveer 11 meter. Graag advies na bezichtiging.

Tuinschermen plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om 2 nieuwe tuinschermen en een port (deur) met 4 palen in beton gegoten te laten plaatsen. Hardhouten tuinschermen van 180 x 180 cm en een deur van normale afmetingen. De achtertuin heeft een achterom.

Tuinschermen monteren

Ik wil graag 4 tuinschermen van 180 bij 180 laten plaatsen in de tuin. En de oude verwijderen en laten meenemen. De palen mogen ingegraven worden. 1 tuinscherm moet op maat gezaagd worden. Wij hebben stormschade en we hebben geen achterom.

Omgewaaide schutting na storm herstellen

Tijdens de storm is de schutting omgewaaid. 4 palen gebroken. Deze moeten vervangen worden. Er moet gekeken worden of de schuttingen zelf goed zijn of dat deze ook vervangen moeten worden.

Schutting plaatsen

Plaatsen van 4 geïmpregneerde schuttingen met hardhouten palen tevens oude schutting welke is omgewaaid meenemen er ligt nog een rasterwerk op de grond met daarop een klimop welke nog in de grond zit en ook verwijderd moet worden

Tuin inrichten met reeds aanwezig materiaal

Onze tuin moet ingericht worden met materiaal dat wij reeds hebben (leistenen tegels van 60 x 60 cm) en ander nieuw materiaal. De tuin is ongeveer 11 x 5 meter en moet opnieuw uitgegraven worden. Hetzelfde verhaal geldt ook voor 3 buurtuinen. Dit maakt het totaal te bewerken oppervlakte 22 meter lang en 11 meter diep. Graag willen wij een totaalprijs voor het opnieuw uitgraven van circa 20 cm grond het storten van zand en bestraten.

Grote achtertuin aanleggen

Ongeveer 625 vierkante meter, vlonder, bestrating, vijver, schutting 45 meter. Kan materiaal zelf verzorgen.

Tuinschermen en deuren plaatsen

Ik wil voor mijn klus in de tuin 3 tuinschermen laten plaatsen, 1 schutting deur en 1 achterdeur. De tuinschermen 4.20 meter. De deur 1.20 meter.

Schutting vervangen

4 beschutting delen plaatsen, Douglas hout (15-16 mm) met hardhouten palen. Incl. Afvoeren van de oude schutting.