Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor ceder snoeien in de voortuin:

Ceder snoeien in de voortuin

Wij willen een cederboom in de voortuin laten terugsnoeien. De boom is ongeveer 10 meter hoog en goed bereikbaar. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ceder snoeien in de voortuin uit heel Nederland:

Boom snoeien of kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het flink terugsnoeien van deze ceder in de voortuin. De hoogte van de boom zal ronde de 8 meter zijn. Tevens zou ik ook een offerte willen ontvangen voor een eventuele kap van deze boom en afvoeren tuinafval, imclusief en exclusief het wegfrezen van de stronk. Wat is jullie advies, kappen of snoeien? De takken kunnen vrij vallen in de voortuin. Wel dient er uiteraard rekening te worden gehouden met de buren, afdakje. Een aantal parkeerplaatsen kunnen indien nodig door ons worden geprobeerd vrij te houden. Het betreft een huurhuis op gemeente grond. Een vergunning is in de gemeente niet nodig. Zijn jullie verzekerd voor schade die mogelijk ontstaat tijdens kappen/snoeien?

Bomen verwijderen en flink snoeien

In onze tuin van ons nieuwe huis staat in de voortuin een grote Ceder en achter een hoge Es. Beide willen we laten verwijderen. Ook moet er een beukenhaag en nog wat struiken flink gesnoeid worden: en ook een andere grote Es ingekort. Is het verwijderen vergunningsplichtig? Achterom is een pad van ongeveer 1 tot 1.5 meter breed.

Ceder snoeien in voortuin

Ceder boom, ongeveer 10 meter hoog in voortuin.

Ceder en haagbeuken snoeien

Aan de voorkant van mijn huis staat een grote Ceder boom van ongeveer 15 meter hoog. Ik wil deze boom graag 3-7 meter laten terugsnoeien. Ook moeten er 3 haagbeuken aan 1 zijde worden opgesnoeid, hoogte varieert van 4-7 meter. Graag inclusief het afvoeren van het snoeihout.

Ceder Atlantica Glauca snoeien

De ceder is 12 meter hoog en bij de sneeuwval in december braken enkele takken af. Ik wil met de snoei voorkomen dat zich dat herhaalt. De boom staat op een erfscheiding met brede paden daarlangs. Graag wil ik separaat de kosten weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het afval.

Ceder inkorten en snoeien

In de achtertuin staat een Ceder van ongeveer 10 meter hoog. De boom dient te worden ingekort tot 2 meter. Het betreft een oude boom met weinig zijtakken en staat midden in de achtertuin.

Bomen snoeien

In onze voor- en achtertuin staan 5 bomen die gesnoeid moeten worden. De bomen stonden er al toen wij de woning 2 jaar geleden betrokken en zijn inmiddels erg groot geworden. Voortuin: gingko biloba en hulstboom Achtertuin: ceder, Japanse iep en meidoorn. Een is 13-14 meter hoog, de andere ongeveer 8-10 meter hoog. Gaarne offerte voor: -advies over de beste tijd waarop deze bomen gesnoeid moeten worden en - het uitvoeren van de snoeiwerkzaamheden door een deskundige. NB onze achtertuin is alleen via de woning te bereiken dus niet achterom.

snoeien soort van ceder hij is ...

snoeien soort van ceder hij is ong.7m.hoog er moet ong.2m.af en rondom wat smaller.

Treurwilg snoeien of eventueel ...

Treurwilg snoeien of eventueel verwijderen; 1 ceder verwijderen. Prunus en notenboom snoeien. Terras vergroten en tuinpad maken; en grond verwijderen i.v.m. 7 blad.

Snoeien van één hoge boom, een atlas ...

Snoeien van één hoge boom, een atlas ceder. Hoogte is momenteel ca 15 meter. Kruin verwijderen en smaller snoeien.