Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bergschenhoek of directe omgeving.

282 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bergschenhoek:

Vervangen schutting

Wij willen graag van jullie diensten gebruik maken en onze schutting laten vervangen. Het gaat om een schutting van zo'n 12 meter lang die gedeeld wordt met de buren. De buren verlenen medewerking zodat ook via hun kant eventuele werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De schutting is overgroeit door klimop. Aan onze kant is deze inmiddels verwijderd, maar bij de buren is deze nog wel aanwezig. Tevens zullen de wortels ook nog wel aanwezig zijn. We willen graag een houten schutting laten plaatsen (Douglas waarschijnlijk) maar wel met betonnen palen en onderliggers. We horen graag wat hiervan de kosten zullen zijn mocht dit mogelijk zijn.

Achtertuin leegruimen en volledig nieuw bestraten

Het gaat om een tussenwoning met achterom in Bergschenhoek met een achtertuin van 50 m2. De achtertuin moet eerst leeggetrokken worden en ontdaan van onkruid en 1 boomstronk met wortels. Nieuw betegelen van de gehele achtertuin met nieuwe standaard 30 x 30 straattegel.

Waterput slaan of boren

Voor 2 aan elkaar grenzende tuinen willen wij graag een waterput laten slaan of boren inclusief pompinstallatie. Gaat om 2 tuinen met totale oppervlakte van 1600 m2 (inclusief de bebouwing). Willen de sproei-installaties erop kunnen aansluiten en de vlotters (vul-systeem) in de vijvers. Een pomp hebben we ook nodig. De locatie is vrij lastig te bereiken. We hebben een dijkwoning, aan de achterkant kun je niet naar binnen. Ernaast loopt een privé weg met een sloot. Mogelijk dat als de buurman meedoet de put op zij grond kan komen. Langskomen is zeker mogelijk, dat is wat ons betreft het handigst om de situatie te laten zien.

Waterput slaan in de tuin

Wij zouden graag geheel een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor een waterput inclusief pomp. Deze waterput zouden wij willen gaan gebruiken om de tuin water te geven. Is dit in Bergschenhoek ook mogelijk? De tuin is niet toegankelijk voor een machine.

Tuin afgraven egaliseren en graszoden leggen

Goedendag, ik vraag graag een offerte op voor het afgraven en plaatsen van graszoden in mijn nieuwbouwtuin. Ook wil ik graag dat de afgegraven grond wordt afgevoerd en de tuin na afgraven wordt opgehoogd tot het normale niveau. Het gaat om zo'n 40 vierkante meter. Mogelijk willen onze buren meedoen, dus ontvang ik ook graag de prijs van de quantum korting. ** IAA: Double check postcode **

Tuin afgraven en afvoeren

Ik ontvang graag een indicatie voor het afgraven van een (deel van) een achtertuin. Diepte circa 20 cm. Oppervlakte circa 35 m2. Achtertuin bereikbaar (doorgang 100 cm breed).

Jeu de boules baan aanleggen

jeu de boules baan aanleggen 3 x 13. De tuin wordt op dit moment uitgegraven, hiermee houden ze rekening met de bekisting van de baan. De materialen dient u wel zelf voor te zorgen, het moet gewoon een goede baan worden.

Gazon vervangen 30m2

Vervangen van huidige gras in achtertuin van 30 m2. Huidige weghalen en afvoeren. Eerst egaliseren voordat de nieuwe grasmat wordt gelegd. Graag best mogelijke grassoort, die tegen schaduw en zon kan. Momenteel heb ik veel last van mos. Achterom is aanwezig.

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil graag onze tuin laten afgraven en 20 cm en dan zand er in gooien. Tuin is ca 40 m2 en nu staan er nog geen hekken maar over 2 weken wel. Met de hekken is de tuin ook goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een schutting met zo'n antraciete betonnen muurtje en afdekkappen. De afmetingen zijn : 12.10 en 9.70. Graag wil ik een offerte voor de bijgevoegde foto's. Het gaat hier om een collectief van 8 woningen

20 cm afgraven van 7 nieuwbouw tuinen

De klus is het afgraven van 20cm en opvullen met zand voor 7 nieuwbouwwoningen in een rij met tuinen. Deze tuinen hebben een afmeting van ongeveer 50m2 per stuk, het is ook de bedoeling dat de vakman de vuile grond gaat afvoeren natuurlijk.

Tuin afgraven en vullen met ophoogzand

Ik wil de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten afgraven en voorzien van ophoogzand. Het betreft een tuin van ongeveer 46 m2. Achter de woningen is een pad van ongeveer 1 meter breed, waarover de grond afgevoerd en het zand aangevoerd kan worden.

Een voortuin afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan afgraven en dit vervolgens kan ophogen met zand. De huidige bestrating verwijder ik zelf. De tuin is 3 bij 5 meter groot.

Boomstronk en wortels weghalen

Boomstronk en wortels weghalen, die onder het terras gegroeid zijn, De boom had een omtrek van 57 cm (om een idee te geven van de grootte van de stronk) Egaliseren van het terras kunnen we eventueel zelf doen.

Boomstronk en wortels verwijderen

Wij hebben een boom omgezaagd. Nu zou ik graag de stronk en wortels willen laten weg frezen. De stronk is ongeveer 20 cm hoog, boven het maaiveld en staat dicht tegen een schuur aan.

Tuin aanleggen

Standaard en onderhoudsvriendelijke tuin. Gedeelte grote tegels voor het huis voor zitgedeelte, gedeelte kunstgras, 1 zijkant verhoogde plantenbak andere kant looppad naar berging. De tuin is 45 m2.

Schuting plaatsen

Graag zouden wij een hout / beton schutting laten plaatsen als erfafscheiding tussen onze tuin en die van de buren. De lengte is 7 meter. Er dienen betonnen onderplaten en palen geplaatst te worden met houten schuttingdelen.

Damwand realiseren inclusief vlonder

Ik ben op zoek naar een vakman die een damwand aan de waterkant van onze woning kan plaatsen. Lengte dient 23 meter te worden, breedte circa 2,5 meter maar deze is in overleg. Het gewenste materiaal is hout, soort ook in overleg. Ten slotte willen we in het midden een vlonder met een lengte van circa 4 à 5 meter laten plaatsen.

Stronken van coniferenheg verwijderen.

De oude heg is verwijderd maar de stronken zitten er nog. De afstand is 12 m (20 stronken).Graag wil ik een offerte van het verwijderen/afvoeren van de stronken alleen. En een waarbij al het groen en een grote boom ook afgevoerd wordt. Graag zo snel mogelijk.

Kunstgras op een klein oppervlak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van kunstgras. Het gazon van 2 bij 4 meter is niet meer mooi en dient te worden vervangen door kunstgras. Het gras zal u moeten afvoeren. Daar wij de woning te koop gaan zetten mag het gras een budgetprijs hebben. De werkzaamheden dienen binnen de komende 3 weken uitgevoerd te worden.

Coniferen snoeien

Ik wil twee coniferen laten snoeien in de achtertuin. Het zijn coniferen met uitlopers, dus flink wat stammetjes/takken. Er moet ongeveer 1,5 m af. Achtertuin is bereikbaar via gangetje. Takken moeten ook afgevoerd worden.

Metalen tuinhek plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het leveren en plaatsen van een metalen hekwerk. Conservering poedercoating. Bouten en moeren uitvoeren in RVS. De bijgevoegde foto geeft aan hoe het hek eruit moet zien. Totale lengte van het het hek is 26,8 meter lang inclusief een deurtje van 1 meter breed en een hoogte van 85 cm.

Ceder snoeien in voortuin

Ceder boom, ongeveer 10 meter hoog in voortuin.

Ceder snoeien in de voortuin

Wij willen een cederboom in de voortuin laten terugsnoeien. De boom is ongeveer 10 meter hoog en goed bereikbaar. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn.

Tuin afgraven, ophogen en opnieuw inrichten

Mijn voortuin is 6 x 8 meter en er staan nu struiken en een boom. Deze moeten weg. Ik wil een klimrek plaatsen en daaromheen (gekleurde) houtsnippers. De rest deels bestraten (met bestaande tegels) en een deel houden voor borders. Ik heb wat sterke mannen die mee willen en kunnen helpen maar geen verstand hebben van tuinieren. Prijs is belangrijk dus ik wil graag kosten laag houden door hen mee te laten helpen. Ook moet een hek geplaatst worden.