Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bergschenhoek of directe omgeving.

278 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren, grond uitgraven en beton storten voor een zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bergschenhoek:

Schutting plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een schutting met zo'n antraciete betonnen muurtje en afdekkappen. De afmetingen zijn : 12.10 en 9.70. Graag wil ik een offerte voor de bijgevoegde foto's. Het gaat hier om een collectief van 8 woningen

20 cm afgraven van 7 nieuwbouw tuinen

De klus is het afgraven van 20cm en opvullen met zand voor 7 nieuwbouwwoningen in een rij met tuinen. Deze tuinen hebben een afmeting van ongeveer 50m2 per stuk, het is ook de bedoeling dat de vakman de vuile grond gaat afvoeren natuurlijk.

Tuin afgraven en vullen met ophoogzand

Ik wil de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten afgraven en voorzien van ophoogzand. Het betreft een tuin van ongeveer 46 m2. Achter de woningen is een pad van ongeveer 1 meter breed, waarover de grond afgevoerd en het zand aangevoerd kan worden.

Een voortuin afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan afgraven en dit vervolgens kan ophogen met zand. De huidige bestrating verwijder ik zelf. De tuin is 3 bij 5 meter groot.

Boomstronk en wortels weghalen

Boomstronk en wortels weghalen, die onder het terras gegroeid zijn, De boom had een omtrek van 57 cm (om een idee te geven van de grootte van de stronk) Egaliseren van het terras kunnen we eventueel zelf doen.

Boomstronk en wortels verwijderen

Wij hebben een boom omgezaagd. Nu zou ik graag de stronk en wortels willen laten weg frezen. De stronk is ongeveer 20 cm hoog, boven het maaiveld en staat dicht tegen een schuur aan.

Tuin aanleggen

Standaard en onderhoudsvriendelijke tuin. Gedeelte grote tegels voor het huis voor zitgedeelte, gedeelte kunstgras, 1 zijkant verhoogde plantenbak andere kant looppad naar berging. De tuin is 45 m2.

Schuting plaatsen

Graag zouden wij een hout / beton schutting laten plaatsen als erfafscheiding tussen onze tuin en die van de buren. De lengte is 7 meter. Er dienen betonnen onderplaten en palen geplaatst te worden met houten schuttingdelen.

Damwand realiseren inclusief vlonder

Ik ben op zoek naar een vakman die een damwand aan de waterkant van onze woning kan plaatsen. Lengte dient 23 meter te worden, breedte circa 2,5 meter maar deze is in overleg. Het gewenste materiaal is hout, soort ook in overleg. Ten slotte willen we in het midden een vlonder met een lengte van circa 4 à 5 meter laten plaatsen.

Stronken van coniferenheg verwijderen.

De oude heg is verwijderd maar de stronken zitten er nog. De afstand is 12 m (20 stronken).Graag wil ik een offerte van het verwijderen/afvoeren van de stronken alleen. En een waarbij al het groen en een grote boom ook afgevoerd wordt. Graag zo snel mogelijk.

Kunstgras op een klein oppervlak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van kunstgras. Het gazon van 2 bij 4 meter is niet meer mooi en dient te worden vervangen door kunstgras. Het gras zal u moeten afvoeren. Daar wij de woning te koop gaan zetten mag het gras een budgetprijs hebben. De werkzaamheden dienen binnen de komende 3 weken uitgevoerd te worden.

Coniferen snoeien

Ik wil twee coniferen laten snoeien in de achtertuin. Het zijn coniferen met uitlopers, dus flink wat stammetjes/takken. Er moet ongeveer 1,5 m af. Achtertuin is bereikbaar via gangetje. Takken moeten ook afgevoerd worden.

Metalen tuinhek plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het leveren en plaatsen van een metalen hekwerk. Conservering poedercoating. Bouten en moeren uitvoeren in RVS. De bijgevoegde foto geeft aan hoe het hek eruit moet zien. Totale lengte van het het hek is 26,8 meter lang inclusief een deurtje van 1 meter breed en een hoogte van 85 cm.

Ceder snoeien in voortuin

Ceder boom, ongeveer 10 meter hoog in voortuin.

Ceder snoeien in de voortuin

Wij willen een cederboom in de voortuin laten terugsnoeien. De boom is ongeveer 10 meter hoog en goed bereikbaar. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn.

Tuin afgraven, ophogen en opnieuw inrichten

Mijn voortuin is 6 x 8 meter en er staan nu struiken en een boom. Deze moeten weg. Ik wil een klimrek plaatsen en daaromheen (gekleurde) houtsnippers. De rest deels bestraten (met bestaande tegels) en een deel houden voor borders. Ik heb wat sterke mannen die mee willen en kunnen helpen maar geen verstand hebben van tuinieren. Prijs is belangrijk dus ik wil graag kosten laag houden door hen mee te laten helpen. Ook moet een hek geplaatst worden.

Schutting vervangen

De rieten schutting die uit elkaar valt wil ik graag laten vervangen. Ook de palen moeten vervangen worden. Ik denk dat het iets van 16 meter is. Ik wil graag rieten platen. Wellicht heeft u ook een idee voor een wat meer duurzame schutting. Er hoeft geen poort geplaatst te worden. Er zit klimop tegen de schutting aan.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen

Steiger met vlonder aanleggen

Steiger met vlonder van 5 meter breed bij 2 a 3 m diep, van kade tot 1 meter uit beschoeiing aan de rivier de Rotte. Klant heeft in april de woning. Vergunning is al aangevraagd, dus tegen die tijd in orde.

Tuinen uitgraven en schuttingen plaatsen

5 tuinen uitgraven en schuttingen plaatsen.

Schutting inclusief schuttingdeur plaatsen

Het plaatsen van 3 betonnen schuttingpalen, lariksdelen tussen 2 palen plaatsen en schuttingdeur plaatsen.

Stam en wortels van een taxus verwijderen

In de voortuin wil ik graag een Taxus laten rooien en afvoeren. Het gaat om een lengte van ongeveer 4 meter en een hoogte van 1 meter.

Tuin helemaal renoveren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat renovatie van onze tuin kost. Totale tuinoppervlakte circa 200 m2. - hoekwoning - twee terrassen liggen er nu met siertegels - totaal zo'n 48 m2 - twee borders met planten waarvan circa 4 te vervangen - grindpad langs de woning - de rest is gras maar meer mos De gehele tuin wordt omringd door coniferen, die kunnen blijven staan. Graag eerste een grove indicatie.

Stronk sering verwijderen

Het betreft het verwijderen van een stronk met wortels van een sering. De stronk van ongeveer 60 cm hoog dient met wortels verwijderd te worden. Achter de stronk staat een stenen muurtje en de achtertuin is alleen via de berging bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

We willen graag composiet schuttingen plaatsen inclusief poort. Het zal gaan om 9-10 schermen (5.33 meter + 5.65 meter (inclusief poort) + 7. 00 meter). Daarnaast willen we ongeveer 36 vierkante meter bestrating laten leggen. Het gaat om tegels van 20 x 30 cm in een halfsteensverband (in de tekening geel). Er moet deels zand worden gestort en worden opgehoogd. Inplanten van de tuin, weghalen oude erfafscheiding en bestrating zullen we zelf doen. Werkzaamheden graag uitvoeren op 28-30 april.