Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk laten verwijderen:

Boomstronk laten verwijderen

Ik wil de boomstronk verwijderen in de voortuin. De doorsnede is 25 cm. De boom steekt nog 1,5 meter de grond uit.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk laten verwijderen uit heel Nederland:

Kleine boomstronk verwijderen

Ik wil mijn schuurtje aan de achterkant uitbreiden maar daar stond een grote struik. Alle stammen van die struik heb ik inmiddels verwijderd met een kettingzaag, echter de stronk krijg ik niet gelijk met de grond waar de uitbouw moet komen. De stronk heeft een omvang van ongeveer 70 bij 30 cm. Graag wil ik weten wat het gaat kosten

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen van diameter 40 cm, achtertuin er is een achterom.

Boomstronk van een Spar verwijderen

Verwijderen boomstronk spar 75 cm diameter

Boomstronk verwijderen

Bij het garage pad een boomstronk verwijderen. Het hout slaan wij zelf op en het afvoeren kunnen we eventueel ook zelf. De stronk is 30-40 cm in diameter.

Dennenboom in voortuin verwijderen

Dennenboom in voortuin verwijderen. Hoogte van de bomen: Hoger dan 6 meter. Omtrek van de stam in cm:Rond 60cm. Hoe kan de boom worden bereikt? Vrij toegankelijk. Graag twee offeretes doen: een met het boomstronk verwijderen en andere zonder het boomstronk verwijderen.

Boomstronk verwijderen of wegfrezen

Ik wil graag de boomstronk laten wegfrezen. Er is veel ruimte om de boom en de boom is goed te bereiken met een voertuig dat niet langer is dan 5 meter.

Boomstronk verwijderen

In de voortuin van onze hoekwoning is een grote boomstronk aanwezig. Deze wil ik graag tot 30 cm onder het maaiveld laten stobbefrezen. De beplanting rondom moet dan ook gelijk verwijderd worden en de kleine stronkjes verwijderd. Er zal hierna een grote plantenbak gemaakt worden door ons.

Boomstronk verwijderen

Verwijderen boomstronk. Tuin is vanaf de straat toegankelijk

Boomstronk verwijderen

Er dient een boomstronk verwijderd te worden.

Boomstronk verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een boomstronk. De stronk heeft een diameter van 44 cm en is ongeveer 35 cm steekt ongeveer 35 cm boven maaiveld. We willen de stronk graag z.s.m. laten verwijderen. Graag spoedig contact. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius