Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor betonschutting leveren en plaatsen:

Betonschutting leveren en plaatsen

Schutting geheel beton met poort 12 meter leveren en plaatsen. Geen voorwerk nodig. De tuin is zeer goed bereikbaar.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonschutting leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil bij mijn nieuwbouwwoning graag een hout-betonschutting laten plaatsen. Het gaat om 1 recht stuk van 5 meter en 1 recht stuk van 8 meter, met haaks daarop een stuk van 1,5 meter waar ook een poort in moet komen van 1 meter.

Hout/betonschutting plaatsen met deur

Wij willen een schutting van 5.20 meter laten leveren en plaatsen, inclusief deur. Wij willen een houten schutting op betonnen ondergrond met betonnen palen. Geen voorwerk nodig.

Schutting leveren en plaatsen

Graag laat ik in de achtertuin een betonschutting plaatsen. De lengte zal 14.50 meter zijn en de hoogte 2 meter. Er zal hiervan 1 meter poort zijn. De oude houten schutting dient door de vakman te worden verwijderd.

Schutting leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een hout betonschutting. Totaal 9 meter. Horizontaal geplaatste planken. 5 houten schuttingen van 180x180 23 ( of 21) planks. Antraciet betonpalen, met beton paneel van circa 25 cm hoog en bovenop voorzien van een platte afwerklat. Wanneer kan deze geplaatst worden en wat is de prijs? Kunt u de schutting in zijn geheel leveren en plaatsen? Woonplaats Vlissingen.

Betonschutting plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het leveren en plaatsen van een beton schutting. De lengte zal 9.40 meter worden, dan komt er een hoek en dan nog een deel van 1.90 meter inclusief poortdeur. Deze deur dient te worden voor zien van een slot. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Hout/betonschutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een hout/ beton schutting. Het gaat om het volgende: 1. Een recht deel van 7 meter. 2. Een recht deel van 5,90 meter welke haaks de hoek omgaat en dan nog 0,90 meter doorloopt. 3. Levering 1 extra scherm, welke ook is gebruikt in de schutting. De palen en de onderplaten moeten van antraciet glad beton zijn met daarin schermen, geen douglas/ hardhout, van tenminste 15 planks. De oude schutting zal ik zelf verwijderen en afvoeren.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen en ontvang graag een offerte die rekening houdt met het volgende: - 1 rechte lijn van 7,20 meter met daarin 1 deur (dit is de lengte van de tuin. Er hoeft alleen een schutting aan straatkant te worden geplaatst) - met aparte erbij hoeveel het kost om ook de breedte van de tuin te doen van 5,60 meter - de 'oude' schutting is omgewaaid, de nieuwe moet tegen harde wind kunnen - 21-planks hout-betonschutting - offerte inclusief installatie en BTW - plaatsing op korte termijn (het liefst binnen 2 weken geplaatst) - bezichtiging voor offerte mogelijk Ik heb ter informatie een foto toegevoegd van toen de schutting net was omgewaaid. Mochten er vragen bestaan over onze wensen, dan hoor ik het graag!

Hout/betonschutting leveren en plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen door een hout/beton schutting. Het gaat om 15 meter lengte en 200 cm hoogte. We willen antracietkleurige betonpalen, onderplaten en afdeklatten aan de bovenzijde. Bestaande schutting willen we graag laten verwijderen en laten afvoeren .

Hout-/betonschutting leveren en plaatsen

We zijn bezig met de achtertuin te renoveren en hier komt ook bij dat de Coniferenheg eruit gaat (dit gaan we zelf doen) en hiervoor willen wij een beton-houten schutting. De onderkant met antracieten delen met steenmotief en de bovenkant van stevig hout. Het gaat om 9 meter lengte.

Hout-/betonschutting plaatsen

Ik wil mijn bestaande erfafscheiding vervangen door een nieuwe schutting met palen van beton (lichtgrijs) en houten tuinschermen daartussenin (21 planks). Het betreft een rechte afscheiding zonder knikpunt van muur tot muur aan beide zijden van mijn perceel (achtertuin, zie bijgevoegde foto's): Afscheiding West: 633 cm, afscheiding oost: 571 cm. Graag zou ik de offerte opgesplitst zien in West en Oost, zodat ik met mijn beide buren in overleg kan treden. Hierbij zou het handig zijn als jullie wat referentiemateriaal (foto's) kunnen leveren met het verwachte resultaat. Ook zou ik graag van u vernemen op welke termijn (gerekend vanaf moment akkoord offerte) u de nieuwe afscheiding denkt te kunnen plaatsen.

Partners

Partners van Casius