Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Barendrecht of directe omgeving.

909 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Barendrecht:

Tuinschermen plaatsen

Ik en mijn buurvrouw willen 5 tuinschermen laten plaatsen. De oude moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik bestel ze zelf.

Tuinonderhoud of tuinrenovatie

Ik ben eigenlijk geïnteresseerd in twee offertes. 1 waarin ik mijn tuin laat onderhouden (gras is overleden, tegels reinigen, planten opfrissen? ) en 2 een complete renovatie naar een onderhoudsarme tuin. Het tuinhuisje staat best wel op instorten. De achtertuin is 50 m2.

Taxus haag en deel schutting verwijderen, afvoeren en bodem egaliseren

Ik wil een taxus haag met hedera (ca. 11 mtr) en stukje schutting (ca. 6 mtr) verwijderen en afvoeren (zie bijgevoegde foto). Alsmede egaliseren van bodem om nieuwe schutting te plaatsen.

Voortuin renovatie

Onze voortuin moet verhoogd worden met een pad naar de deur en daarnaast grind een hekje er om heen en 2 grote plantenbakken. Tevens ook verlichting in de tuin. Oppervlakte bedraagt zo'n 6 meter lang en 2.5 meter breed.

Naaldboom kappen

Ik wil een naaldboom laten kappen, stronk laten afsterven(stobbefrees), verliest in de winter de naalden, te groot voor voortuintje, te veel overlast i v m verstopte dakgoten. Doorsnee 50/60 cm(onderaan)hoogte plm 8 m(geschat) geen vergunning nodig. Boom bevindt zich aan de voorkant van de weg, er is dus goed bij te komen, maar staat in een smalle straat. Dus vakkundigheid en ervaring is zeer gewenst.

Tuin op laten hogen

Graag willen wij onze tuin laten ophogen en advies krijgen betreffende een overkapping en de tuinindeling. We zijn opzoek naar een creatieve hovenier die de laatste trends weet te implementeren in onze tuin. Er zit nu gras in de tuin. Ook moet er vervolgens betegeld worden. De afmetingen heb ik nu niet bij de hand. Ik wil graag dat iemand langskomt en alles ook opmeet.

Heg verwijderen

Ik wil een Ligusterhaag laten verwijderen, 32 meter lang, 2 meter hoog, tot max 1.30 meter breed (bovenkant), rooien, eventueel versnipperen, afvoeren en wortels uitgraven/verwijderen (minigraafmachine of wortelfrees). Haag is over gehele lengte vrij bereikbaar vanaf straat in rustige woonwijk, geen trottoir tussen straat en haag aanwezig.

Boomstronken laten verwijderen

Ik wil graag twee boomstronken laten verwijderen uit de achtertuin. De doorsnede is ca. 15 cm. De boom steekt nog 30 centimeter de grond uit. De tuin is bereikbaar per achterom.

Boomstronk laten verwijderen

In de achtertuin een stobbe laten verwijderen (onderkant stam was circa 25 cm doorsnee). Boom en stam al afgevoerd, alleen freeswerk.

Plaatsen van houten schuttingen

Graag wil ik houten schuttingen laten plaatsen van ongeveer 14 meter. Ik heb ook een achterom.

Drainage aanleggen in tuin

Er blijft teveel water in de tuin staan en loopt af naar garage en het huis. Daar moet een oplossing voor komen. De garage ligt wat lager dan de rest. Als daar drainage komt dan zijn we waarschijnlijk al een heel eind. De tuin is circa 14 x 8 meter. De tuin is via een poort bereikbaar. De poort moet ook vervangen worden. Er mag spoedig gestart worden, in ieder geval willen we het voor de herfst (als het meer gaat regenen) klaar hebben.

Boomstronk laten verwijderen

Ik wil de boomstronk verwijderen in de voortuin. De doorsnede is 25 cm. De boom steekt nog 1,5 meter de grond uit.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

De tuin moet opgehoogd worden met 5 a 7 cm. Hier zal het zandbed geëgaliseerd moeten worden en bestraat. De tuin tegels verzorgen wij. De huidige tegels kunnen afgevoerd worden door de vakman. De tuin is 35 m2 en er is een achterom.

Complete tuin ontwerpen

Ik zou graag met een hovenier in contact willen komen, die mee denkt over de mogelijkheden van mijn tuin. In ieder geval moet er bestrating komen en een schutting met poort, verdere invulling dus graag in overleg. De tuin is 10 meter breed en 10 meter lang.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Ik wil over een lengte van 17 meter een schutting van zwart, Zweeds rabat laten plaatsen.

Oude treurwilg kappen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het kappen van een oude treurwilg. Stobbe mag blijven staan, de rest mag afgevoerd worden. De tuin is goed toegankelijk.

Voortuin uitgraven

Ik wil de voortuin van 24 m2 laten uitgraven. Eventueel ook egaliseren.

Boomstronk verwijderen

Graag ontvang ik uw offerte voor het verwijderen van de boomstronk inclusief de wortels. De stam is ongeveer 50 cm in diameter. De schutting en/of betonrand die dicht bij de stronk aanwezig zijn kunnen verwijderd worden.

Schutting met deur en een aparte deur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 4 composiet schuttingen over een rechte lijn van 7 meter en haaks daarop 1 verkort schuttingsdeel met een deur. Bevestigd aan betonnen palen. Verder bij de buren een aparte composiet deur met complete ombouw. Kunt u hierbij aangeven wanneer plaatsing mogelijk is? Ik doe dit samen met mijn buurvrouw. Er zijn wel al twee palen afgeknapt.

Plaatsen schutting inclusief betonnen palen

Ik wil de volledige schutting (houten panelen met toog, circa 1,95 meter hoog) inclusief betonnen palen laten vervangen voor een lengte van 6 meter (nu 3 panelen van 1,8 m en een stukje van 0,34 meter, 4 palen benodigd). Oude schutting graag ook weghalen inclusief huidige palen. Ook montage van het geheel inclusief materiaal. Graag spoedig een offerte i.v.m. verzekering.

Betonschutting leveren en plaatsen

Schutting geheel beton met poort 12 meter leveren en plaatsen. Geen voorwerk nodig. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Tuin afgraven, tuinaarde storten en bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken we iemand die de tuin kan afgraven nieuwe tuinaarde kan storten en 100 m2 betontegels kan bestraten .

Tuin opnieuw beplanten en boom snoeien

Het betreft een voortuin van 2 x 3 meter. Bestaande boom, kers, dient gesnoeid te worden. Oude beplanting is reeds verwijderd en er moet nieuwe winterharde en onderhoudsarme beplanting komen, bijv. combinatie van grassen, lavendel, of andere insect vriendelijke planten. Niet te veel verschillende soorten, wel afwisselend qua kleur en hoogte.

Conifeer rooien en stronk wegfrezen

Wij hebben in onze achtertuin een hoge conifeer staan. We willen die laten rooien en afvoeren en ook de stronk laten frezen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Schuttingen plaatsen

Onze tuin is 12.35 meter bij 4.37 meter. De oude schutting is al verwijderd. Graag willen wij een houten schutting met betonnen palen. In het lange gedeelte dient er nog een poortdeur van 1 bij 1.80 meter geplaatst worden.