Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin afgraven:

Voortuin afgraven

Mijn voortuin van 2,4 m bij 5,1 m moet 20 cm worden afgegraven. Er ligt een laagje zand op van 5 cm, de rest is gewoon aarde/zwart zand. De voortuin is goed bereikbaar. De grond moet worden afgevoerd, dit betreft 2,5 m3.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin afgraven uit heel Nederland:

Gazon laten afgraven

Ik wil mijn voortuin renoveren. Ik wil al het gras eruit hebben. De voortuin is ongeveer zo'n 20m2. Makkelijkst met een klein graafmachine.

Tuin afgraven

De voortuin dient 30 cm uitgegraven hebben. Het deel van de voortuin dat gedaan moet worden is ongeveer 4 x 3 meter. Ik wil graag 2 prijzen weten: 1) Voor alleen afgraven en afvoer 2) Voor afgraven en afvoer en vullen met tuinaarde.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil een deel van de voortuin laten uitgraven. Dit deel zal ongeveer 7 bij 2.50 meter zijn en hier moet 20 cm afgegraven worden. De grond wil ik door de vakman laten afvoeren.

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag een indicatie willen voor de voortuin. Hij is ongeveer 6 meter breed en 3 meter diep. Er moet een laag worden afgegraven en daarna een gedeelte geel zand voor bestrating storten en een gedeelte grond voor beplanting. De verdeling tussen de bestrating en de beplanting is ongeveer 50/50.

Tuin afgraven en nieuw zand storten

De voortuin wil ik graag laten afgraven en de grond laten afvoeren. Hierna dient er grond gestort te worden voor het beplanten van de tuin. De oppervlakte is ongeveer 25 a 30 m2 groot.

Voortuin laten afgraven

In de voortuin van 13 m2 groot zijn verschillende stronken aanwezig die ik graag wil laten verwijderen. Eventueel zal er ook een laagje afgegraven moeten worden, maar dat dient de vakman te beoordelen.

Voortuin afgraven, afvoeren en ophogen

De voortuin is ongeveer 40 m2 groot. De tuin moet worden afgraven, deze bestaand uit klein grind, en daarna afgevoerd. Vervolgens moet dit worden opgevuld met grond dat geschikt is voor een gazon.

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Onze voortuin van ongeveer 35 m2 moet tussen de 15 en 20 cm afgegraven worden. Verder ligt er ongeveer nog 4 kuub grond van een ander gedeelte van de tuin op. Kunt u hier een offerte voor mailen?

Tuin afgraven en grond leveren

Wij willen onze voortuin laten uitgraven en opnieuw met tuinaarde laten vullen. Er staat nu nog beplanting in. Dit moet gedeeltelijk afgevoerd worden en een klein gedeelte mag blijven staan en opnieuw geplant worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2.

Grondlaag afgraven in de voortuin

Circa 50 m2 grondlaag tussen 0,5 en 5 cm afgraven (verschilt per tuinvlak) inclusief 3 boomstronken er uit halen en alles afvoeren. Ophogen met een paar cm zand, egaliseren.

Partners

Partners van Casius