Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin opnieuw aanleggen :

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin opnieuw aanleggen, met behulp van een tuinarchitect. De tuin is circa 6 x 12 meter. Er liggen nu tegels. We willen gaan voor een combi van gras en terras.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw aanleggen uit heel Nederland:

Terras aanleggen achtertuin

Graag een trede verwerken richting tuin. Zijkanten zijn vrij van de schuttingen. En terras moet rondom fundering hebben. Tegels al in bezit. Ophogen is ca 5cm over 15m2. Ofwel gelijk aan de vloer.

Tuinonderhoud en renovatie voortuintje

Voortuintje (1 tegel breed) opnieuw aanleggen en beplanten, daar een flinke struik verwijderen. Tuin oppervlakte 8 x 8 meter, snoeien van beplanting, verwijderen van enige struiken\ en in overleg nieuwe planten plaatsen. In het midden van de tuin is bestrating, het gaat om de randen van de tuin. Door ziekte achterstallig onderhoud.

Achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk aanbrengen in mijn achtertuin van 22 m² (5,4 meter diep en 4 meter breed). De oude bestrating moet verwijderd worden en afgevoerd en de nieuwe tegels moeten gelegd worden. Tuin is via poort achter bereikbaar.

Drainage aanleggen in achtertuin

In mijn achtertuin blijft bij heftige regenval water staan. De hele tuin is, op de randen na bestraat (circa 60 m2). Het water blijft achterin de tuin op de laatste paar m2 staan. Het is randje centrum Rotterdam, dus de grond blijft wel inklinken.

Achtertuin aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in mijn achtertuin, van circa 25 m2 het moet een combinatie zijn van grijze tegels van circa 50 x 50 cm met daartussendoor rijtjes klinkers. Daarnaast een klein stukje gras van ongeveer 15 m2. Het gras dat er nu ligt moet worden weggehaald en afgevoerd. De tuin moet in zijn geheel (40 m2) ongeveer 20 cm worden opgehoogd. Huidige tegels halen we zelf weg, maar moeten wel worden afgevoerd. In overleg ook nog een boompje weghalen en afvoeren, we kunnen niet goed inschatten of het kan blijven staan of dat het weg moet. Eventueel ook nog een nieuwe schutting plaatsen van circa 12 m met een nieuwe poort (hangt af van de kosten).

Tuinrenovatie

Deel van de oude bestrating en beplanting verwijderen. Deel opnieuw bestraten. Gras aanleggen icm trampoline ingraven. Afwatering regelen. Tuin is ca. 100 m2.

Buitenkraan vanaf meterkast aanleggen naar tuin

Ik wil graag in mijn tuin een buitenkraan hebben. Vanaf de meterkast is het ongeveer 12 meter door de kruipkelder en dan door muur heen en dan 50 cm naar boven.

Nieuwe tuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen voor het aanleggen van onze tuin. Wij hebben een voortuin aan te leggen van 22m bij 7m en een achtertuin van 18m bij 22m. De grond is reeds afgegraven tot 10cm diep. Deze grond moet nog worden geëgd/bewerkt en daarna circa 20 cm grond/zand waarin de tuin goed kan groeien/bloeien. Wij willen graag aan twee zijden beschutting en in de voortuin een parkeerplek voor twee auto’s. Verder in de achtertuin een terras van circa 10m bij 3 m En achterin de tuin een tuinhuisje met lounge gedeelte. Andere wensen: Rondom een border voor planten / struiken/bomen In het midden gras. Eventueel Bijkomend: Ingraven van een trampoline (achter in tuin) Vlondertje aan voorzijde huis boven een brede sloot welke voor het kavel ligt. Ik zou graag een prijs indicatie van u krijgen voor de aanlag van de tuin.

Leveren en plaatsen van schuttingen

Ik wil graag een klus laten uitvoeren, namelijk het aanleggen van schuttingen in mijn tuin. De omtrek van mijn tuin is: 10,65 meter bij 8 meter bij 3,45 meter (de 3,45 meter is inclusief een deur van 90 cm). Wil wel een schutting in de prijsklasse: 35 - 50 euro en geen schutting die over de 50 euro per schutting uitkomt, dit vanwege mijn budget. Heb geen materialen ter beschikking dus wil graag een offerte van het totale kostenplaatje inclusief kosten van de klusjesman. Zo snel mogelijk want ik zit momenteel zonder schutting.

Tuin aanleggen

76 vierkante meter grond afgraven, grond afvoeren, verzanden en bestraten.

Partners

Partners van Casius