Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B, tuin opnieuw aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen, tuin aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Alphen aan den Rijn:

Houten schutting maken

We willen graag houten schutting laten maken voor de tuin. Hij moet 3 meter breed worden en ongeveer anderhalve meter hoog. Aanschaf van de materialen graag in overleg met de vakman.

Tuin renoveren

Ik wil de achtertuin graag renoveren. De tuin is 60 m2 en ik heb de volgende wensen: - oude tegels vervangen - schuttingen renoveren of vervangen - demontage van terrasoverkapping - plantenbakken langs de schutting, aan 1 kant - kant en klare hedera hagen plaatsen langs de schutting, ik kan ze zelf bestellen rechtstreeks van de kweker - vlonderterras aanleggen - buitenverlichting plaatsen Graag maak ik met de vakman een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te maken.

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen 9m2 met zand als ondergrond. Aan trillen van de grond, Lijmen van het kunstgras Ondergrond egaliseren In vegen van het kwartzand

Schutting plaatsen

Ik wil een houten schutting met poort laten plaatsen. De tuin is 7 bij 7 meter. Ik heb geen achterom.

Voortuin afgraven

Mijn voortuin van 2,4 m bij 5,1 m moet 20 cm worden afgegraven. Er ligt een laagje zand op van 5 cm, de rest is gewoon aarde/zwart zand. De voortuin is goed bereikbaar. De grond moet worden afgevoerd, dit betreft 2,5 m3.

Tuin afgraven en zand storten

Er dient een laag tuinaarde van 15 cm te worden afgegraven en afgevoerd. Hierna moet er zand gestort worden en bestratingswerk uitgevoerd. De stenen zijn hiervoor al aanwezig. De oppervlakte van de voor- en zijtuin is ongeveer 50 m2. Kunt u het bestraten separaat vermelden op de offerte?

Tuin afgraven en afvoeren

Onze achtertuin is ongeveer 4 meter breed en 4 meter lang, afgraven en afvoeren.

Palmboom verplaatsen/verhuizen

Ik wil graag een (palm)boom verhuizen. De boom staat zo'n 8 jaar op de huidige plek. Ik heb het huis verkocht maar de nieuwe bewoners hebben geen interesse in de boom. Ik zou deze dan ook graag naar mijn nieuwe tuin laten verhuizen (< 2 km verderop). Goed toegankelijk allemaal.

Kunstgrasveld aanleggen

In de achtertuin met een achterom wil ik graag kunstgras laten plaatsen. De ondergrond is van zand en de oppervlakte 24 m2.

Tegels leggen en plantenbakken maken

Ik wil tegels laten leggen van 60 bij 60 cm en plantenbakken laten maken. De tegels zijn besteld. De blokken voor de bakken ook. Het gaat om een oppervlak van 9 bij 6 meter.

Grasveld egaliseren

Er is een grasveld naast onze handboogvereniging waar we een buitenbaan van willen maken. De buitenbaan zal 35 meter bij 90 meter worden en aan het eind van de baan moet een aarde wal komen die 4 meter hoog moet zijn over een breedte van 35 meter. Mogelijk moeten delen gras opnieuw ingezaaid worden. Ik weet niet of het na het egaliseren opnieuw gezaaid moet worden.

Boomstronken verwijderen

Betreft verwijderen van 5 boomstronken. Doorsnedes zijn 2 x 25 cm, 1 x 13 cm en 2 x 34 cm. De vakman kan het puin achterlaten, dat doe ik wel. Er is een achterom.

Tuin helemaal renoveren

Ik wil de tuin volledig renoveren. De coniferenhaag van ongeveer 5 meter moet eruit en vervangen door een nieuwe schutting. Ook moet er opnieuw bestraat worden en verlichting moet worden aangebracht. Het gaat om een tuin van ongeveer 40 m2. Tevens twee pergola's met steigerbuis plaatsen.

Tuin tegelen en schutting plaatsen

Ik wil de tuin van 49 m2 laten betegelen en vervolgens moet er ook een schutting geplaatst worden. De schutting is 21 meter lang met poort.

Afgraven, egaliseren en eventueel straten

Onze voortuin is 6 bij 6 meter groot. Er dient een redelijk gedeelte afgraven te worden daar er grint onder de grond ligt. Hierna zal de tuin moeten worden geëgaliseerd en eventueel betegeld. Voor het tegelwerk hebben wij nog geen tegels uitgezocht. Verder zijn er 2 boompjes van ongeveer 160 cm groot. Er zal 1 boompje volledig verwijderd moeten worden en 1 boompje verplaatst.

Vijver dempen in de tuin

In de achtertuin zouden we graag de bestaande vijver van 3 x 2,5 meter willen weghalen en daarvoor in de plaats een gazon of split of andere goedkope oplossing laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via achterlangs. Materialen in overleg.

Achtertuin volledig aanleggen

Ik wil mijn achtertuin aanleggen. De achtertuin is 7 bij 7 meter ongeveer. Er moet een schutting geplaatst worden, gras verwijderd en een gehele bestrating aangelegd worden. In de achtertuin staat al een tuinhuis van 2 bij 3 meter ongeveer. Deze is geplaatst op een 3 bij 3 bestrating die eerder al is aangelegd. Graag kom ik met u in contact voor informatie om tot een stappenplan te komen om die vervolgens uit te laten voeren. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 4 schutting delen plaatsen met betonnen palen en de onderkant bekleden met betonplaten. Verder moet het een houten schutting worden.

Schutting vervangen

Het betreft een afscheiding van 2 woningen,voorzien van een schutting in de vorm van de letter T. De benodigdheden zijn: 10 schuttingdelen en 2 toegangsdeuren gemaakt van composiet of Douglas hout. Deurbeslag gaarne met R.V. S uitvoering en cilinderslot. We zouden dit graag laten plaatsen en waarbij het oude materiaal wordt verwijderd en afgevoerd.

Schutting leveren en plaatsen

Het betreft een hardhouten schuttingdeel van 180 x 180 cm en 2 gaaspanelen van 90 x 180 cm inclusief plaatsen en, waarschijnlijk 4, palen. De schutting wordt geplaatst tussen onze tuin en die van de buren in verband met stormschade.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin opnieuw aanleggen, met behulp van een tuinarchitect. De tuin is circa 6 x 12 meter. Er liggen nu tegels. We willen gaan voor een combi van gras en terras.

Bomen snoeien

Het gaat om snoeiwerk van een druif en een hoge Laurierheg. Graag wil ik een offerte ( ook voor het afvoeren van het tuinafval ) en afspraak laten maken.

Tuinschutting laten plaatsen

Een schutting van de middenklasse. 8 stuks. Betonnen palen en onder de schutting ook ook betonnen plaat. En de benodigdheden er voor. Achter kant. Voorkant 3x 80 cm hoog en 1x schuine deel. Houten palen er tussen.

Nieuwe schutting plaatsen

De houten schutting met een tuinlengte van 11 meter en dan nog een deel van 2.50 meter wil ik graag laten vervangen. De palen en onderplaten moeten van beton worden, de schuttingsdelen van hout. In het gedeelte van 2.50 meter zal er een poortdeur in geplaatst moeten worden inclusief een slot. De oude schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Schutting met poort plaatsen

Het plaatsen van een schutting van ongeveer 6 meter lang en van 2 meter hoog, plus een poort met slot. De palen en de onderplaten dienen van beton te worden, de schuttingsdelen van hout. Mogelijk moeten er ook nog 2 struiken verwijderd worden, hoewel we dit ook zelf zouden kunnen doen. Eventueel willen wij in plaats van 2 rechte hoeken een stukje schuine schutting als dat mogelijk is. De tuin is goed bereikbaar en heeft een achterom.