Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainagebuis aanleggen:

Drainagebuis aanleggen

Ik ontvang graag een offerte voor het aanleggen van drainage in de zij/achtertuin. De tuin bestaat uit veengrond.
Onze klant uit Aarlanderveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainagebuis aanleggen uit heel Nederland:

125 meter drainage aanleggen

In mijn boomgaard moeten drie stukken van samen 125 meter drainagebuis 80 mm worden gelegd in sleuven van plm 80 cm diep. Aansluiten aan bestaand. De vrijkomende grond moet worden verwerkt op maximaal enkele tientallen meters afstand (dempen sloot, lichte glooiing in weiland) De sleuven moeten worden opgevuld met goed doorlatend zand (bv straatzand). Drainage materialen zijn aanwezig, zand moet worden geleverd. Graven bij voorkeur met kettinggraver of grondfrees om de sleuven zo smal mogelijk te houden.

Afgraven en drainage aanleggen

Het gaat om een tuin van ongeveer 63 m2 in een nieuwbouwwijk. We willen graag dat er 25 cm wordt afgegraven en aangevuld met ongeveer 50 m2 tuinaarde en de overige 13 m2 zand voor bestrating. Daaronder graag drainage aanleggen in 3 lijnen bij elkaar ongeveer 30 meter. Er ligt nu een kleilaag in de tuin waar alle plassen op blijven staan. Daarom graag gebruik maken van de PP450 drainagebuis van 80 mm.

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik wil graag een drainagebuis laten aanleggen in mijn kruipruimte. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2 met een hoogte van ongeveer 70 cm en is toegankelijk. Het water staat soms hoog en het stinkt, wij kunnen de huidige drainagebuis ook niet vinden. Vandaar dat wij iemand zoeken die dit probleem kan oplossen voor ons.

Kringdrainage laten aanleggen

Wij wonen bij de waterkant. We willen een drainagebuis laten leggen rondom het huis omdat er water in de kruipruimte komt. Het huis heeft een omtrek van ongeveer 115 m2.

Aanleggen drainage nieuwbouwtuin

Graag willen wij een drainage in onze tuin laten aanleggen, omdat er plassen water blijven staan. De tuingrond is van klei. Het liefst drainage met drainagebuis (met kokosmantel). Het materiaal verzorgd door de hovenier. De tuin heeft een oppervlakte van 72 m2. Het is bij een nieuwbouwwoning. Er liggen alleen een paar tegels in. Er is zand op de kleigrond gestort. De kleilaag is behoorlijk diep, in ieder geval een meter diep.

Grond geschikt maken voor een moestuin

De grond was een weiland van zware klei, nu nog deels in elkaar gedrukt door zware werktuigen. 10 meter breed, 17 meter lang, sloot langs korte kant. Meerdere klussen: 1. Aan weerszijden van tuinhuis 17 meter drainagebuis leggen, zo nodig in het midden ook nog een buis van huis naar sloot= circa 8 meter: 80 mm buizen, kunststof omhulsel, ingepakt in zand of grind, graag beide prijzen; 2. Meteen langs de noordelijke drainagebuis een extra pijp voor afvoer regenwater leggen en later verbinden met overloop van zuidelijke regenton naar noordelijke ton en vervolgens de afvoerbuis; 3. Het zandbed voor tuinhuis en pad, ongeveer 56 m2, nog ophogen met 5 cm zand en goed aantrillen, zo vlak mogelijk; 4. Vanuit centrale aanvoer vanaf pad rioolbuis, ook geschikt voor wc, waterleiding en elektra aanleggen tot 20 cm boven het zandbed voor het huis, = ongeveer 2 x 3 meter indien met haakse bocht; 5. Tenslotte, pas als de bodem redelijk droog geworden is, ongeveer 30 cm laag van geplande moestuin en borders, ongeveer 100 m2, verbeteren door mixen met: ik denk aan zand, compost, tuinaarde. Dit beslist niet met zwaar materieel om de ligging van de drainagebuizen niet te verknoeien. De werkzaamheden dienen tussen 1 en 4 maart uitgevoerd te worden.