Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuid-Holland.

4006 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin aanpassen: schuttingen plaatsen, afvoeren terrastegels, schaduwgras leggen, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuid-Holland:

dinsdag 19 november 2019

Twee bomen kappen

Ik overweeg om 2 hoge coniferen te laten kappen. Of afvoeren nodig is, weet ik nog niet. Mogelijk dat ik het hout zelf behoud. Graag in overleg. Situatie: conifeer is circa 10 meter hoog. Stam is circa 30 cm doorsnede. Vergunning is niet nodig. Bereikbaarheid: Slecht, ze staan circa 40 cm van mijn garagebox. Kan met groot materiaal nauwelijks bereikt worden, anders dan over mijn garagebox. Ik kan met aantal mensen helpen, ik heb echter niet het materiaal/ervaring. Graag een prijsopgaaf.
dinsdag 19 november 2019

Tuin ophogen

Graag laat ik zand storten in mijn achtertuin. Het gaat om 44 m2 x 15 cm en aanstampen. Er ligt nu alleen aarde, het zand moet daar bovenop komen. Er is aan de zijkant een tuinpoort aanwezig.
zondag 17 november 2019

Verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin

Onze tuin is ongeveer 16 meter diep en 5 meter breed. Deze is nu geheel bestraat met kunstgras. Dit alles moet er uit. Tuin moet opgehoogd, met nieuwe stenen bestraten, echt gras erin en bakken met beplanting. En een nieuwe schutting aan 1 kant. Bijgevoegd foto van de huidige situatie.
vrijdag 15 november 2019

Rooien van berk en snoeien van esdoorn

Ik ben op zoek naar iemand voor het rooien van een berk van 9 meter hoog en snoeien van esdoorn (14 meter hoog, moet 1/3 van af). De berk kan niet vallen. De tuin is wel makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Grond uitgraven en beton storten voor een zwembad

Wij willen in onze tuin een zwembad laten inbouwen van L=5m, B=3m, D=1.5m. Daarvoor moet grond worden uitgegraven en worden afgevoerd. Daarbij willen wij de betonbodem laten storten om het zwembad op te plaatsen.
donderdag 14 november 2019

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.
woensdag 13 november 2019

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand

Ik wil graag ongeveer 150 m2 tuin afgraven. Dit betreft achter-, voor- en zijtuin. Graag offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand.
woensdag 13 november 2019

Voor- en achtertuin leeghalen, opnieuw bestraten en schutting vervangen

Zowel de voor als achtertuin moet geëgaliseerd worden en volledig betegeld met een paar borders aan de zijkanten. Hiervoor moeten eerst beide tuinen worden leeggehaald en afgevoerd. De achtertuin is ongeveer 6 x 14 meter en de voortuin 18 m2. De voortuin is goed toegankelijk, de achtertuin een stuk minder. Ook de huidige schutting is aan vervanging toe. Ik wens een houten schutting met een lengte van ongeveer 18 meter, en mogelijk 1,80 cm hoog. De oude schutting mag worden verwijderd en afgevoerd.
woensdag 13 november 2019

Gehele tuin ophogen met aarde

Wij willen een aangekocht stuk tuin van ongeveer 230 m2, 10 a 20 cm op laten ophogen en egaliseren vanwege lage ligging en veel vocht. De bestemming is gras, bomen en planten, dit planten wij zelf. Aan de zijkant is een poort aanwezig, anders zou er eventueel via het weiland binnen gekomen worden. Graag zouden wij voor het ophogen een vrijblijvende offerte ontvangen.
dinsdag 12 november 2019

Nieuwbouwtuin van 250 m2 afgraven, grond afvoeren, ophogen

Februari / maart 2020 gaan wij over naar een nieuwbouwwoning. Voordat wij schuttingen gaan plaatsen en verder een de slag gaan met de tuin, lijkt het ons verstandig om de grond de laten aanpakken. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Voor, zij en achter bij elkaar opgeteld bedraagt de tuin ongeveer 250 vierkante meter, en het moet met 15 cm opgehoogd worden.
dinsdag 12 november 2019

Voor- en achter nieuwbouwtuin afgraven en bestraten

Het betreft een nieuwbouw huis. De tuin is dus nog onbewerkt. Betreft afgraven ( 5cm) en nieuw zand er op en ook stenen leggen eventueel. Stenen al in het bezit. Beide tuinen zijn goed toegankelijk. Kan het afgraven en stenen leggen gesplitst worden in de offerte? Achtertuin: circa 33 m2 en voortuin: circa 5 m2.
maandag 11 november 2019

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

Voor Blok 5 (7 Nieuwbouw woningen project Park Harga) bouwzand afgraven, en vervangen voor normaal zand om tuin te betegelen. Blok 5 bestaat uit de volgende tuin oppervlakten. - 3 woningen 41,5 M2 tuin - 2 woningen 60,5 M2 tuin - 2 woningen 75 M2 tuin.
zondag 10 november 2019

Afgraven en opvullen van de tuin

Hierbij een vraag over de tuin van onze nieuwbouw woning.De inhoud van de grond die afgevoerd moet worden is ongeveer 24m3 Onze vraag wat zijn de kosten van het afvoeren en vullen met zand. Totale oppervlakte is 60 m2.
zondag 10 november 2019

Terras, bordes parkeerplaats ophogen

De volgende plekken wil ik graag laten ophogen, stenen zullen er eerst uit moeten en daarna weer worden gelegd. Achtertuin-53 m2- verhogen met 0,15m-147 tegels a 0,6 bij 0,6 m Bordes-treden-12 m2-verhogen met 0,14m - 32 tegels 0,6 bij 0,6m en 4 tussenliggende banden. Parkeerplaats- 35 tot 40 m2 aansluiten op straatniveau- ongeveer 0,15 m klinkers Tussenliggende paden- 6 m2- klinkers.
zaterdag 9 november 2019

Tuin ophogen en borders vervangen

Achtertuin van 10 x 5 meter moet tien a vijftien centimeter worden opgehoogd. Tevens moeten de borders aan de zijkanten komen te vervallen en komen er twee verhoogde kleine borders terug. Zie tekening voor de gewenste situatie, uitvoering in overleg en bij voorkeur voor volgend jaar april.
vrijdag 8 november 2019

Leveren en plaatsen van een hedera schutting

Ik wil een kant en klare hedera schutting laten plaatsen in mijn tuin. Hiervoor hoeft er niets op de locatie zelf eerst verwijderd te worden. Ik weet niet of er ook een fundering geplaatst moet worden. Tuin is goed toegankelijk. De afmeting is 8.40 meter lengte en 1.80 meter hoog.
vrijdag 8 november 2019

Tuin leeghalen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van flinke struiken (incl. wortels) in mijn achtertuin tussen mijn buurman links en achterin mijn tuin. Aantal struiken:plus minus 10. Hoogte variërend 3-6 meter. Stamdikte variërend tussen 4 en 10 cm. Zie bijgevoegd foto's. Tuin is 6 m breed en 9,50 m diep. Bestrating blijft liggen.
vrijdag 8 november 2019

Tuin leegtrekken, opknappen

Het gaat om het egaliseren / leegtrekken van mijn verwilderde tuin. De tuin is ongeveer 4 x 3 meter. Ondere andere het nkruid verwijderen, recht trekken van beplanting, de heg geknipt, en een/ander wegvoeren.
donderdag 7 november 2019

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.
donderdag 7 november 2019

Ophogen gehele tuin

Onze tuin moet plaatselijk wel 25 cm omhoog. Het oude gras moet er uit, egaliseren en nieuw gras zonder onkruid. Er staan 7 fruitbomen in het gras die moeten ook gesnoeid met verstand! Het gras is ongeveer 50 x 8 meter. De moestuin moet omgespit waar het kan ivm fruitbomen 5 en aalbesstruien en dan gemeste aarde erop 8 x 8 meter.
woensdag 6 november 2019

Diverse klussen in de tuin

Onze schutting poster is opgehangen en verdient een mooie afwerking, tevens moet een riet scherm geplaatst worden (hiervoor moet eerst wat snoeiwerk verricht) 1 houten tuin bank in elkaar zetten. als jullie dat ook doen: we hebben een heel stel, ongeveer 30 vogelhuisjes met bewoners geschilderd die moet ook nog een leuke plek krijgen.
woensdag 6 november 2019

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen om wegzakkende aarde te voorkomen

Voor ons nieuw te bouwen huis is er aan de tuinzijde een gedeelte waar grond gestort zal worden voor de aanleg van een terras. We laten een kelder graven, dit materiaal wordt in de tuin gestort. Samen met onze buren willen we dit deel via een damwand laten afschermen om te voorkomen dat de grond wegzakt in het lager deel, zie de situatieschets. Zie ook in detail het niveau verschil dat hier is ingetekend. Het terras zal moeten aansluiten op het huis niveau. De oppervlakte van het terras is per huis 6,30 m breed en 4 meter diep. Primair gaat het om de beschoeiing/ damwand, maar in overleg kan het terras mogelijk ook worden aangelegd. Het stuk loopt af van 2,50 meter naar 1,10 meter. We willen alles op 2,50 meter hebben. Het materiaal maakt ons niet veel uit, mag van hout of beton, we willen er niet te veel geld aan besteden. Klimop zal ertegenaan komen. De beschoeiing zal 6,30 x 4 meter worden bij ons, en bij de buren ook. Het moet van ons doorlopen naar de buren. De afmeting zal dus keer twee moeten. Als er een andere oplossing is die net zo goed werkt, horen wij het graag. Graag ontvangen wij een offerte.
dinsdag 5 november 2019

Nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen

Voor onze nieuwbouwwijk willen wij mogelijk onze tuinen met schone grond 15 cm laten opgraven en opvullen met zand. Graag willen we hiervoor een prijs ontvangen. Bijgevoegd de overzichten van de wijk in Vlaardingen. De huizen zijn 5,5 m breed. De tuinlengtes zijn als volgt: Blok l 9m Blok m 9,5m Blok n 8 m Blok o 8 m Blok p 8 m Blok q 8 m Blok r 9 m Oplevering begint bij blok l en is eind januari gepland.
dinsdag 5 november 2019

grove berk rooien 45 cm x ong 10 meter

Het rooien en afvoeren een grove berk van 45cm dikte en 10 meter hoogte. De boom is via de tuin bereikbaar, maar voor de afvoering zal dit handmatig moeten gebeuren gezien hier geen zware voertuigen mogen staan.
zondag 3 november 2019

Tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen. Plus tegels, kunstgras, een overkapping en stroom. De foto die erbij zit hebben we al laten ontwerpen dat is ook onze tuin. Graag zouden we de prijs bij u weten.

Partners

Partners van Casius