Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuid-Holland.

3980 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuid-Holland:

zondag 14 juli 2019

Tuin afgraven

Wij zijn een blok van 7 nieuwbouwwoningen die een offerte aanvragen voor het afgraven van de tuinen en het leveren van nieuw zand willen. De tuinen zijn verschillend van grootte. Indien wij een korting kunnen bedingen omdat we met meerdere huizen zijn dan dit graag per woning in de offerte opnemen. Wij zijn onderdeel van een project van 36 huizen. Uw offerte zal ook met de andere 4 blokken gedeeld worden. Woningen staan in Naaldwijk. Oplevering oktober 2019. Ik voeg de tekening bij.
zondag 14 juli 2019

Schutting Zweeds Rabbat laten plaatsen

Wij willen een schutting, inclusief het plaatsen: - 11 meter lang - Zweeds Rabbat blank - Zwarte palen met vlakke kop - Beton aanstorten bij de poten - 1e paal aan het huis, laatste paal vrijstaand
zaterdag 13 juli 2019

Boom weghalen

Ik wil een boom + de wortels en een paar coniferen weghalen. Ik weet niet hoe hoog de boom is. Ongeveer 4 etages hoog, denk ik. Ik hoor graag van u.
vrijdag 12 juli 2019

grote boom rooien (12m)

Ik wil graag een grote hoge boom rooien van ongeveer 12 meter. De vakman kan de boom afvoeren, het is ook goed bereikbaar.
donderdag 11 juli 2019

Kunstgras plaatsen

Ik wil graag mij oude gazon laten verwijderen en afvoeren, het gaat om 15 m2. Ter vervanging wil ik een nieuw kunstgras plaatsen.
donderdag 11 juli 2019

Afgraven, zand aanbrengen en bestraten van een tuin

Ik zoek iemand voor het afgraven 20cm in 158m2 tuin, het is goed bereikbaar. Graag aanbrengen en leveren van straatzand, drainzand en menggranulaat (oprit a 30m2). Ook graag kunstgras 50 m2, tegels en klinkers 95m2 aanleveren en aanbrengen. Bouwgrond moet worden afgevoerd
donderdag 11 juli 2019

Een gehele tuin renoveren

We hebben een tuin van ongeveer 6 bij 11 meter, waar een tuinhuisje in staat van ongeveer 3 bij 3 meter. De hele tuin was betegeld en weggezakt, we hebben inmiddels de tegels eruit gehaald en het terras (6m bij 2.5m) opnieuw laten betegelen. Wij zoeken een partij om de volgende werkzaamheden uit te voeren. 1) We willen nu de rest van de tuin laten ophogen (opsluitbanden ophogen en ongeveer 55 m2 tuin) + egaliseren (?) en compleet met graszoden laten leggen. 2) Staptegels naar het schuurtje plaatsen. 3) We hebben hulp/advies nodig m.b.t. automatische bewatering van het gras en over hoe de verlichting te plaatsen. Dus ook aanleg van de kabels/slangen die nodig zijn hiervoor. 4) Daarnaast willen we aan de achterkant (+- 6 meter lang) graag ook een schutting laten plaatsen (met een deur) en de heg verwijderen. 5) Eventueel zouden we ook nog een plantenbak willen, maar dit weten we nog niet zeker, hier zouden we ook advies over willen.
donderdag 11 juli 2019

Tuin ontwerp maken

Ik wil graag een ontwerp laten maken van onze tuin. Ik heb wel ideeën maar ik weet niet of dit in werkelijkheid ook mooi is en wil daarom een specialist hiervoor gebruiken. Wij hebben een redelijke tuin van 9 bij 20 meter.
donderdag 11 juli 2019

tuin renoveren

In de tekening kunt u de afmetingen zien van onze ideeen. Het is de bedoeling dat - alle huidige bestrating verwijderen. - tuinhuis met achterwand en zijwand, liefst aansluitend aan de gevel.
donderdag 11 juli 2019

Tuinrenovatie

We hebben vorig jaar een huis gekocht waarvan we de tuin graag willen verbouwen/renoveren. Ik heb alleen nog geen goed idee wat ik ermee wil of hoe ik het moet aanpakken. Het leek me dus tijd om daar iemand met kennis bij in te schakelen. Kunnen jullie o.b.v. het onderstaande me een advies/voorstel en offerte sturen? En wanneer is het een goede periode (of wanneer kunnen jullie) deze renovatie eventueel uitvoeren? Huidige situatie: Het betreft een voortuin van +/- 6,3m breed bij 3,7m diep op het N/O, en een achtertuin van +/- 6,3m breed bij 10m diep bij op het Z/W. De achtertuin is momenteel verdeeld in twee hoogtes, namelijk een hoger gelegen terrasgedeelte (3,6m diep) en lager gelegen tuin gedeelte (6,4m diep). Alles is betegeld. De zijkanten zijn voorzien van bloemen/struiken/bomen in een border. Achterin de tuin is een berging van 2,78m breed bij 1,87m diep (dit is niet meegenomen bij de afmetingen van de achtertuin, en komt er dus bij). Het huidige terras heeft twee lichtpunten, te bedienen met schakelaar op het terras. Verder is er geen elektra voorziening. Voorgestelde situatie: Zoals gemeld zijn we er nog niet over uit wat we willen, maar we hebben wel een idee. Laat dit idee van ons u er vooral niet van weerhouden om afwijkende ideeën voor te stellen. Voortuin: - Andere tegels. Wellicht de licht grijze tegels uit de achtertuin gebruiken (zie hieronder ook). Huidige tegels moeten afgevoerd worden. - Border smaller, met andere flora. Er staat een Berberis aquifolium, en die wil ik er uit i.v.m. de bladeren die zeer prikken. Ik denk dat het leuk is om in de plaats de Japanse esdoorn uit de achtertuin hier te plaatsen, samen met een Japanse sierkers die ik nog in een pot heb staan. Verder nog graag wat beplanting die het jaar door groen is. - Het lijkt ons het handigst om de voortuin te gebruiken voor 2 tot 3 afvalbakken (papier, restafval, en eventueel de GFT-bak). Verder moet de voortuin plek bieden aan een bakfiets.
woensdag 10 juli 2019

Dennenboom kappen

Dennenboom ongeveer 15 meter hoog 185 cm omtrek kappen en wortels weghalen. Goed bereikbaar ook afvoeren
woensdag 10 juli 2019

Tuin renoveren

Mijn tuin is 70 m2 Mijn hele tuin wil ik opnieuw gedaan hebben inclusief schuurdak en schutting er omheen. Er liggen nu tegels maar die wil ik vervangen met nieuwe tegels, schutting is half af die wil ik helemaal door u laten doen, er moet sowieso tegels besteld worden.
woensdag 10 juli 2019

Damwand plaatsen 31m lang in de tuin

Graag wil ik een houten damwand laten plaatsen in de tuin. De tuin is goed bereikbaar en de damwand kan gelijk geplaatst worden. Graag een prijs hiervoor.
dinsdag 9 juli 2019

Bielzen 18 meter verwijderen en afvoeren

Uit de achtertuin wil ik ongeveer 18 meter bielzen later verwijderen en afvoeren. Ze zijn niet ingegraven en liggen als het ware klaar. De tuin is achterom bereikbaar.
dinsdag 9 juli 2019

Zonnescherm

Graag zou ik van een knikarm-zonnescherm aan de buitengevel van 4,5 meter breed. De stroomaansluiting zit er al. Als het zonnescherm geplaatst kan worden, bestel ik het zelf bij de Praxis.
dinsdag 9 juli 2019

verwijderen stronken/ wortels taxus en verwijderen van schutting

In verband met het aanpassen van de tuin graag een vrijblijvende prijsopgaaf van: 1. het verwijderen van circa 7 stuks taxus van ongeveer 18 jaar oud en 1.80cm hoog over een lengte van 3m, staande op de erfafscheiding. 2. het aansluitende verwijderen van 10m schutting (5 delen + 7 palen) De tuin is goed bereikbaar via het achterpad met eventueel een mini graver. Wij willen dit het liefst in eind augustus begin september realiseren.
maandag 8 juli 2019

Onderheid terras en onderheide schutting realiseren

Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van een onderheid terras en een onderheide schutting. Het materiaal voor de vloer maakt niet zoveel uit. Het terras heeft een afmeting van ongeveer 5.57 m x 4.16 meter, minus een uitbouw van 2.43 m x 1.98 m. In het terras moet een uitsparing komen van 0.40 m x 0.60 m voor een boom. Het terras bevindt zich aan de achterzijde van de woning (2 onder 1 kap) en moet ongeveer 10 tot 15 cm verhoogt worden. Tussen de uitbouw en de garage bevindt zich een onderheide muur van 1.20 m boven tuinniveau. de tegels die er nu liggen willen wij graag gebruiken. Wij zorgen ervoor het huidige terras weggehaald wordt en er zand wordt afgegraven. De onderheide schutting wordt 8.56 m lang en komt aan een scheidingsmuurtje van 0.90 m en de garage. De schutting bij het onderheide terras ligt 10 a 15 cm hoger. De schutting regelen wij ook. Het huis ligt direct aan de straat en heeft aan de achterzijde bij de garage een doorgang.
maandag 8 juli 2019

Tuin afgraven

Ongeveer 75 m2 afgraven en met zand en tuin grond opvullen. We willen ongeveer de helft laten bestraten gedeeltelijk met klinkers en grotere steen ertussen. Gaat om nieuwbouw project in hief en haag nabij Vianen. Graag aparte prijsopgave voor grond afgraven en betegelen. Er zijn nog zes huizen in rijtje die kostenplaatje willen van afgraven. Wat zijn voordelen als we gelijktijdig afgraven? Ik hoor het graag.
maandag 8 juli 2019

Tuin leeghalen en afvoeren

Ik wil mijn tuin laten leeghalen en egaliseren. Het gaat om een achtertuin met twee redelijk grote bomen (een Ester en een Taxus) en vol met struiken (waaronder bamboe). Het is de bedoeling dat de Ester wordt gekapt. Er liggen ook nog een aantal oude spullen die moeten worden weggegooid (zoals: oude tuintafel, houten molen, beelden). De afmetingen van de tuin zijn: 6 x 13 meter. Ik wil graag een offerte met een fixed price opgave, zodat er achteraf geen extra kosten bij komen.
maandag 8 juli 2019

Schutting van 33 meter plaatsen in Douglas hout met hardhouten palen

Wij willen een schutting plaatsen. De lengte van de schutting is +/- 33 meter. Eerst drie schermen hebben een hoogte van 80-90cm, daar 17 schermen van 180. We dachten aan schermen van douglas hout en hardhouten palen.
maandag 8 juli 2019

5m2 grond uitgraven 15cm vervoeren en vullen met ophoogzand

Ik wil 5m2 grond uitgraven 15cm diep, grond afvoeren en ophogen met zand.
zondag 7 juli 2019

De voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het betegelen van de voor- en achtertuin. De voortuin is 15 m2. De achtertuin is 55 m2. Een aantal bestaande planten wil ik hergebruiken. De tuinen zijn goed bereikbaar. De tuin dient waarschijnlijk ook deels te worden opgehoogd/geëgaliseerd te worden.
zondag 7 juli 2019

Tuin egaliseren

Onze tuin graag egaliseren van een oppervlakte ongeveer 100 m2 exclusief 2 terassjes, dus ongeveer 70-80 m2. De tuin is via de voorkant goed bereikbaar. Het liefst wil ik dit in Augustus laten doen.
zondag 7 juli 2019

Boomstronk verwijderen

Ivm de plaatsen van een schutting en nieuwe tegels willen wij een boomstronk verwijderen. Dit is een vrij grote stronk. Ongeveer 70 cm diameter. De tuin is bereikbaar via een pad achter het huis van ongeveer 1 meter breed.
zaterdag 6 juli 2019

Tuin egaliseren en betegelen

Ik wil onze tuin laten egaliseren en betegelen. De tuin is 41 m2. De huidige klinkers mogen door de vakman verwijderd worden en afgevoerd. De tegels van 50 x 50 cm kunnen in overleg geleverd worden.

Partners

Partners van Casius