Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuid-Holland.

4015 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, damwand plaatsen, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen, tuin afgraven en vullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuid-Holland:

dinsdag 7 april 2020

Een brede twee-deels poort leveren en plaatsen

Ik zoek een timmerman die twee grote (aansluitende) poorten tussen twee bakstenen schuurtjes van ons en de buren kan zetten. Het moet uit 2 delen bestaan zodat de auto nog in de tuin kan indien gewenst. Het gaat om ongeveer 3 meter breed. Wij zouden graag willen weten wie deze klus aankan en wat de prijs zou zijn.
dinsdag 7 april 2020

Een nieuwe schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een nieuwe schutting met beton palen en houten schermen kan plaatsen. De nieuwe schutting moet ongeveer 10 meter lang en 180 cm hoog zijn. Daarin moet ook een poort met slot aanwezig zijn. Eventueel bestaande schutting verwijderen.
dinsdag 7 april 2020

Zweeds rabat schutting

Graag zouden we een offerte willen ontvangen en uitvoerdatum (direct mogelijk) in overleg voor het plaatsen van een 10 meter lange schutting van 185 cm hoog met Zweeds Rabat Breed. De schutting willen we graag op een betonnen rand geplaatst zien.
maandag 6 april 2020

Stalen damwand of ankerpalen achter bestaande houten damwand laten slaan

Plaatsen van een damwand om verder verzakking van zwembad en huidige houten damwand te beperken/ voorkomen. Lengte tussen de 15 en 20 meter en hoogte tot slootniveau ongeveer 1,5 meter. Voor het plaatsen van het zwembad zijn ankers weggehaald. Helaas met verzakken als gevolg. Zie link voor locatie en bereikbaarheid. Is niet makkelijk bij te komen. Waarschijnlijk alleen via weiland van de boer.
maandag 6 april 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil een waterput laten slaan om mijn tuin te besproeien. Mijn tuin is 15 m diep en 9 meter breed, hiervan is ongeveer 50m2 groen (gras en planten). Ik heb een trampoline ingegraven in de tuin en hieronder zit al een kuil en een gat van ongeveer 1,5 m diep, deze moet verder worden uitgediept tot het grondwater.
maandag 6 april 2020

Een bestaand pad verwijderen en een nieuwe aanleggen met keramische tegels

Ik ben opzoek naar een vakman die ons pad in de tuin kan renoveren. Natuursteen verwijderen en afvoeren, nieuwe keramische (nog aan te schaffen) tegels leggen, pad: flagstones verwijderen, nieuw nog te kiezen pad aanleggen. Dit gaat ongeveer om 35 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.
zondag 5 april 2020

Houten schutting laten plaatsen

Het betreft een volkstuin. Hierbij moet er een schutting komen van 20 meter aan 1 zijde. Geen poort en geen hoeken. Het betreft kleigrond en onderin de grond heel drassig. Hierdoor is beton niet mogelijk. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van de schutting. We willen het qua budget wel echt schappelijk houden. Zie foto
zondag 5 april 2020

Beschoeiing plaatsen en tuinpad aanleggen

Ik zoek een hovenier die werkzaamheden kan verrichten in mijn tuin. Mijn achtertuin grenst aan een sloot van ca 41 meter en de tuin loopt schuin af naar het water. Ik wil graag een houten beschoeiing tot op het niveau van de tuin (schatting 1 meter hoogte). De palen vd beschoeiing moeten tegelijk ook een hek vormen zodat hond en kinderen het water niet in kunnen. Ik wil ook graag een tegelpad van ca 1 meter breed langs ca 20 meter van de beschoeiing aan letten leggen.
zondag 5 april 2020

Pomp laten slaan (grondwater)

Tbv kinderen is het gewenst dat de bestaande pomp weer gaat werken of een nieuw muntstuk geslagen wordt. Waarschijnlijk is de huidige verstopt door te weinig gebruik.
zaterdag 4 april 2020

Tuin afgraven en afvoeren

Hallo ik wil graag onze struiken boomstronken en planten laten uitgraven en afvoeren . Ook een paar schuttingsdelen. De tuin is 10 meter diep 5 meter breed.
zaterdag 4 april 2020

Tuinontwerp maken

Verzoek voor een tuinontwerp voor tuin van 7,5 ×7 m op noord oosten. Wij hebben nu borders, verder veel bestrating. Wat wij willen is een moderne tuin, maar wel met groen en die het ruimtelijk maakt en met een fijne plek om te zitten.
zaterdag 4 april 2020

aanleg houten terras

wij willen graag een houten terras laten aanleggen van ongeveer 9m2. Ondergrond is nieuwe, schone aarde. Ik vroeg me af of het terras ook op grindplaten gelegd kan worden (deze wil ik eigenlijk doorleggen).
zaterdag 4 april 2020

af laten voeren tuin aarde / klei / zand met een Big Bag

Het afvoeren van 2 big bags vol met aarde/ zand van 1 kuub.
zaterdag 4 april 2020

Gazon vervangen 30m2

Vervangen van huidige gras in achtertuin van 30 m2. Huidige weghalen en afvoeren. Eerst egaliseren voordat de nieuwe grasmat wordt gelegd. Graag best mogelijke grassoort, die tegen schaduw en zon kan. Momenteel heb ik veel last van mos. Achterom is aanwezig.
vrijdag 3 april 2020

WPC schutting plaatsen

Wij willen graag 5 schuttingdelen laten plaatsen met een poort en slot. Wij willen WPC composieten schutting met een houten look met aluminium platen. Het is naast de oprijlaan van de buren, daar waait het veel. De oude schutting halen we mogelijk zelf weg. Er is makkelijk bij te komen. Rond juli zou ik graag beginnen.
vrijdag 3 april 2020

zweeds rabbat schutting

We delen een erfgrens met 3 partijen. Graag willen we langs die kant een schutting (zweeds rabat) laten plaatsen van 2.00 hoog. De grens is ca 15 meter lang (moet nog precies worden nagemeten). De bestaande schutting moet ook weg. Voor de aan en afvoer van materialen is de tuin is te bereiken via een zij-ingang. We zijn uit over het ontwerp en de verdeling van de kosten. Kunt u mij een prijsopgave geven?
vrijdag 3 april 2020

Sierbestrating aanleggen en plantenbakken maken

Ik zou graag mijn voortuin en achtertuin willen bestraten met keramische tegels van 60 x 60 en 2 cm dik, die ik heb, en 3 plantenbakken gemaakt willen hebben. Mijn voortuin is 5.13 meter breed en 3.43 meter diep deze is nog niet uitgegraven. Mijn achter tuin is het diepste punt 7.51 en 5.06 meter breed. Het zou gaan voor en achter om ongeveer 48.83 m2. Ook wil aan de zijkanten en om de plantenbakken een strook van 15 cm split. De planten bakken voor moet dan één 90 x 90 cm worden en 3 hoog. En de andere 60 x 60 cm en 3 hoog. Achter zou een bak moeten komen van 60 x 180 cm. Ik voeg even een foto toe van een tekening die ik gemaakt heb. Het is een nieuwbouwwoning er ligt achter zand. Voren ligt er nog klei dus dit moet afgegraven worden en opgehoogd met zand. We hebben achter een achterom.
vrijdag 3 april 2020

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Beschoeiing of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen. Mijn sloot achter ons huis is ongeveer 10,5 meter breed, hier wil ik walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 200 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 10,5 meter lang aanvullen met aarde / zand. De helft van de beschoeiing moet aan de bovenzijde voorzien worden van een hekwerk of een palen, waar een hekwerk tussen gemaakt van worden. Buren doen (nog) niet mee, dus zijkanten moeten dichtgezet worden. Graag een minderprijs als 1 zijkant niet dichtgezet hoeft te worden
vrijdag 3 april 2020

Vijver laten repareren met nieuwe vijverfolie

De vijver is br. 1.60 mtr, lang 6.60 mtr. en loopt in trechter vorm naar het diepste punt 0.75 mtr.
donderdag 2 april 2020

1 tuinscherm en 1 poort plaatsten zijkant tuin

Graag willen wij 1 poort van 180 cm laten plaatsen en hiernaast een poort van 90 met drie palen Deze palen komen in het gras. In de deur moet een slot geplaatst worden en het verdere hang en sluit werk Dit alles moet aan de zijkant van ons huis komen te staan Graag uitvoeren na 6 april zo snel mogelijk indien dit kan Wij horen graag van u Alvast bedankt !
woensdag 1 april 2020

Omgewaaide schutting vervangen

Mijn schutting is omgewaaid en ik zou deze graag willen herstellen/ vervangen. Het gaat om ongeveer 8 meter (4 schermen). Ook de oude schermen graag afvoeren. Ik heb nu bankirai, dit zou ik graag weer willen hebben of iets vergelijkbaars. alvast dank
woensdag 1 april 2020

Bestrating nieuwbouwhuis leggen

Graag laat ik de oprit van mijn nieuwbouw huis bestraten. Oprit en voorstraat: icey blue met onderbreking van vier 40 x 40 cm tegels. Zij en achtertuin: 60 x 60 cm tegels. Stenen en tegels zijn aanwezig. Alles is al opgehoogd met zand. Gaat in totaal om ongeveer 113 m2. Graag alleen bellen in het weekend!
woensdag 1 april 2020

Tuin schutting plaatsen voor 3 huizen

Mijn buren en ik willen een nieuwe beton/douglas of beton/grenen schuttingen laten plaatsen. Het gaat om 3 huizen en 11,60 meter schutting per huis. Ik ontvang graag een prijsopgave.
dinsdag 31 maart 2020

Egaliseren van de tuin

Ik wil mijn tuin laten egaliseren. We hebben zand liggen, het hoeft niet opgehoogd te worden. De tuin is 170 m2. We hebben een achterom.
dinsdag 31 maart 2020

Het leveren en plaatsen van een composieten vlonder aan het water

Ik zoek een hovenier die onze bestaande vlonder van 4,65m bij 3,80m vervangen incl palen en onderconstructie. Vlonder sluit op één zijde 4,65m aan op vijver, hiervoor behoeven geen bijzondere constructies te worden gemaakt. bestaande vlonder word door ons zelf verwijderd. We willen graag een composieten vlonder.

Partners

Partners van Casius