Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuid-Holland.

4013 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuid-Holland:

woensdag 1 juli 2020

Tuin aanleggen

Hierbij graag een offerte voor het volgende: Ik heb een nieuwbouw woning met een voor en achtertuin. Voortuintje van ongeveer 5 m2: betegelen met een laag houten hekje omheen. Eventueel 6 kleine licht spotjes. (Heb foto's als voorbeeld). Achtertuin: aangezien het een nieuwbouw woning is moet eerst de aarde verwijderd worden en vervolgens opvullen met zand. Voor ongeveer 40 m2 betegelen en 12 m2 kunstgras. Zijkant van de tuin links en rechts) plantbak van ongeveer 3,5 meter in lengte. Beplanting zelf hoeft niet. En eventueel verlichting, 3 lichtpunten links en 3 rechts in de plantbak.
woensdag 1 juli 2020

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen een Jeu-de-boule baan in onze binnentuin laten aanleggen van 13 meter lang bij 3 meter breed. Binnentuin is zelfs met een auto prima bereikbaar.
dinsdag 30 juni 2020

Onkruid verwijderen en daarna bijhouden

In onze achtertuin (2-onder-1 kap) groeit veel onkruid wat we zelf niet meer wegkrijgen en wat elk jaar gevarieerder lijkt te worden. We wonen hier nu ongeveer 14 jaar. Het groeit ontzettend snel en zit inmiddels ook in het gras. We willen dit laten verwijderen en mogelijk daarna met regelmaat laten onderhouden. De precieze oppervlakte weet ik niet precies, maar ik denk ongeveer 50 a 60 m2. Graag advies en oplossing van een hovenier.
dinsdag 30 juni 2020

Eucalyptus boom snoeien

Eucalyptus boom, hoogte tot aan 2de etage. Terug snoeien tot 2 meter boven de grond.
dinsdag 30 juni 2020

Bomen snoeien

Twee bomen snoeien: Lindenbomen. Hoogwerker is nodig. Boom van ongeveer 5 meter hoog.
maandag 29 juni 2020

Beton houten hekken laten plaatsen

Ik heb een tuin van 5 meter bij 5 meter( misschien nog 5 meter 3 kant als de buren willen) in die ene 5 meter moet een poort van 90 cm komen. Graag wil ik een prijs indicatie
zondag 28 juni 2020

Tuin laten aanleggen

Ik wil een nieuwe tuin laten aanleggen, en ook oud tuin materiaal wegnemen. Oppervlakte ongeveer 35m2, deels bestraten en deels gras. Bestaand groen veelal behouden
zondag 28 juni 2020

Tuin bestrating

Ik zou graag mijn voortuin van 8 meter breed en circa 4 meter diep laten bestraten. Er staan nu nog wat planten die eerst weggehaald en afgevoerd moeten worden. Ik ga de stenen zelf aanschaffen.
zondag 28 juni 2020

Tuin renoveren

Ik zou graag mijn voor en achtertuin willen renoveren. De voortuin is ong 17 m2, hier zou ik graag nieuwe tegels willen plaatsen die ik zelf aanschaf. De huidige ondergrond moet er nog uitgehaald worden. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Hier willen we graag 20 a 30 m2 tegels en de rest kunstgras. Beide schaf ik ook zelf aan. Tegels die er nu liggen moeten eruit en afgevoerd worden.
zondag 28 juni 2020

Riet verwijderen

Aan de overkant van mijn stijger staat een rietkraag. Deze is te bereiken vanaf de overkant en vanaf mijn stijger. Graag wil ik dit definitief laten verwijderen. De kraag is ongeveer 5 meter breed en 1 meter diep.
zaterdag 27 juni 2020

Renovatie tuin

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De oude tegels en het gras moeten weggehaald en afgevoerd worden. Aanleggen nieuwe tuin van ongeveer 35 m2. Lage schutting aan één kant met poort van 1 m, gras en tegels. Het deel waar tegels moeten is 5m x 3,20m en het deel waar gras moet is 6,15m bij 1m.
zaterdag 27 juni 2020

Waterput slaan

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het slaan van een waterput. We willen graag de tuin besproeien met het grondwater.
zaterdag 27 juni 2020

Fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen

Wij, 5 buren willen graag onze schuren vervangen. Omdat er water vanaf onderaf in de schuur komt, willen wij de betonnen plaat die er nu ligt graag aangepast/opgehoogd hebben en daarop dan een simpele functionele houten schuur geplaatst. Het gaat om schuren van ca. 310 bij 2.10 meter, bij sommige gekoppeld waardoor het dus ca 6.20 bij 2.10 mag worden, met een tussenwand ertussen. Plat dak (nu bituum)plaatsen, waterafvoer daarvan installeren, schuur neerzetten incl. deur, of wellicht bij sommige dubbele deur en event. glas erin. Enkele bewoners willen ook een overkapping aan de schuur indien mogelijk. Als dit prijstechnisch haalbaar is evt. schuur afbreken en oud materiaal afvoeren, anders doen wij dat zelf. Eenvoudig geïmpregneerd hout of i.d. Er is de bereidheid om evt. mee te helpen bij de bouw. Wij zouden het fijn vinden op korte termijn offertes te ontvangen, eerdere 2 offertes hadden een niet haalbare prijs voor ons, graag realistisch tarief. Waarvoor alvast dank.
vrijdag 26 juni 2020

Bamboe schutting plaatsen

Ik zou graag aan 1 zijde van de tuin een bamboe schutting willen laten plaatsen van 9 meter lang. 1 stuk moet iets hoger zijn (2,80 m) want deze komt naast het terras te staan. De rest moet een hoogte hebben van ongeveer 2,20 m. Er staat nu een laag muurtje die weg gehaald moet worden. We willen graag licht bamboe.
donderdag 25 juni 2020

Renoveren tuin

Wij willen graag onze tuin renoveren. We willen de tegels laten verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels laten plaatsen van 60x60 cm in de kleur licht wit. Wij willen ook van het onkruid af en daarom voegmortel laten plaatsen tussen de tegels. Verder willen we een stuk kunstgras (4 m2) hebben met een border in het midden van de tuin. Onze tuin is 14 m lang en 5,5 meter breed.
woensdag 24 juni 2020

Vervangen schutting

Wij willen graag van jullie diensten gebruik maken en onze schutting laten vervangen. Het gaat om een schutting van zo'n 12 meter lang die gedeeld wordt met de buren. De buren verlenen medewerking zodat ook via hun kant eventuele werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De schutting is overgroeit door klimop. Aan onze kant is deze inmiddels verwijderd, maar bij de buren is deze nog wel aanwezig. Tevens zullen de wortels ook nog wel aanwezig zijn. We willen graag een houten schutting laten plaatsen (Douglas waarschijnlijk) maar wel met betonnen palen en onderliggers. We horen graag wat hiervan de kosten zullen zijn mocht dit mogelijk zijn.
woensdag 24 juni 2020

Schutting afbreken afvoeren en nieuwe plaatsen

Langs het achterpad 4,5 meter houten schutting en een poort van 1 meter vervangen. Totaal dus 5,5 meter. Nieuwe schutting plaatsen van betonpalen, houten schutting (21 planks) Foto's af te voeren schutting bijgevoegd
woensdag 24 juni 2020

Tuinhek laten plaatsen bij nieuwbouw woning

We willen graag onze voor en achtertuin afschermen. Kortom beschutting. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus geen oude hekwerk aanwezig. De achtertuin is ca 11.5 m lang en 5 meter breed. Ook hebben we een zijpad en een voortuin van standaard 2.5 bij 5 meter. Indien er mogelijkheid is om deuren te plaatsen met sloten is dit ook gewenst.
woensdag 24 juni 2020

Achtertuin leegruimen en volledig nieuw bestraten

Het gaat om een tussenwoning met achterom in Bergschenhoek met een achtertuin van 50 m2. De achtertuin moet eerst leeggetrokken worden en ontdaan van onkruid en 1 boomstronk met wortels. Nieuw betegelen van de gehele achtertuin met nieuwe standaard 30 x 30 straattegel.
dinsdag 23 juni 2020

Gat graven tbv zwembad

Gat 9x4.5 x 1.8 graven en aarde afvoeren
dinsdag 23 juni 2020

Houten tuinpoort repareren

Ik wil een houten tuinpoort van 2 meter hoog en 2 meter breed repareren, en ik ben benieuwd wat dit kost. De poort zit vast in de grond en gaat niet meer goed open.
maandag 22 juni 2020

Schuttingen plaatsen

Ik wil mijn voortuin én achtertuin nieuw schuttingen plaatsen 2 zijde met een poort / 33 meter lang. Ik zou graag een schutting willen met beton platen. Afmetingen zijn van zowel voor en achter kant ongeveer. Op dit moment staat er niks.
zondag 21 juni 2020

Schutting plaatsen in achtertuin

Graag zouden wij een gespecificeerde offerte aanvragen met betrekking tot het plaatsen van een schutting van ca. 15.3-15.5 m. Het betreft één rechte zijde van de tuin. Wij wensen sowieso een afscheiding met betonnen palen, gladde betonplaat (antraciet, 72cm) onder, met erboven Douglas schermen (rechte bovenzijde met afdekking, 19 of 21 planks). Één schermdeel moet een gaasscherm worden van 1.80m breed voor plantengroei, ook gepositioneerd boven een betonplaat. Ivm. mogelijke toekomstige aanbouw zou een paal 4m van het huis moeten komen (nu ca. 1.30m muur). Graag zouden we het verschil in prijs horen als de betonplaat aan één of twee zijden een (Romeins) motief zou krijgen. De huidige schutting en haag halen wij zelf weg, maar terrein bevat veel oude wortels en zal deels nog bouwrijp gemaakt moeten worden.
zondag 21 juni 2020

Draadwerk in de voortuin plaatsen

Ik wil aan beide zijden van de voortuin een hekwerk van draad met een poort plaatsen. Op de foto is te zien dat ik aan de rechterkant een heg heb, die kan worden verwijderd. Hek aan de voorkant blijft staan.
zondag 21 juni 2020

Vlonder plaatsen

Wij willen een vlonder laten plaatsen van 5 bij 2,5 meter grenzend aan het huis. Huidige tegels verwijderen we zelf. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Partners

Partners van Casius