Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver herstellen:

Vijver herstellen

Onze vijver van 4 bij 4 meter is bovenin lek en kan waarschijnlijk nog gedicht worden. Maar ikzelf heb daar geen ervaring mee en wil graag alles weer pico bello maken. Het is een vrijstaande woning, goed toegankelijk dus.
Onze klant uit Westdorpe (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver herstellen uit heel Nederland:

Vijvers herstellen

Ik wil graag dat mijn 2 vijver(tje)s hersteld worden omdat ze beide lek zijn en de folie 25 jaar oud en dus versleten. De oude planten moeten eruit, folie eruit en nieuwe folie aanbrengen. De afmeting van de vijvers zijn 240 cm x 210 cm x 120 cm diep en de andere 100 x 80 cm en ongeveer even diep.

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Stroomvoorziening vijverpomp herstellen

De stop die de stroom voor de vijver regelt klapt er steeds uit. Het buitenstopcontact krijgt geen stroom. Zo’n 20 jaar heeft alles goed gefunctioneerd. De kast heeft 5 stoppen met schakelaars waarvan 3 (groene) beveiligd zijn door een aardlekschakelaar. Van de 2 andere is er 1 in gebruik door de wasmachine en de andere voor de vijver. Dus die laatste is de de boosdoener. Moet de meterkast nu vernieuwd worden of kan een groep hersteld worden?

Vijverwand herstellen

Ik heb een vijver met voorgevormde folie. De vijverwand is voor een deel verzakt en ik wil die daarom opnieuw laten uitgraven. Daarna moet het worden opgevuld met zand en een verstevigde rand moet worden opgebouwd ter verbetering. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte.

Herstellen vijverwand

Twee jaar geleden is de vijver aangelegd. Nu is de lange kant naar buiten geduwd. Graag zou ik dit weer hersteld hebben. De lengte van de vijver is circa 400 cm en de breedte ongeveer 2 meter. De vijver heeft een paar niveaus: meest ondiepe is 60 cm en de diepste punt is circa 1.20 meter.

Lekkende vijver herstellen

Onze vijver is 7 meter lang en 1.50 meter breed, doorlopend met een bruggetje en voorzien van een loodrand. Er is een lek ontstaan waardoor de vijver gedeeltelijk leegloopt. Wij willen graag enkele offertes om de kosten van herstel in beeld te krijgen en daarna een definitief besluit te nemen. Er zitten planten in de vijver. De vijver is ongeveer 1 meter diep op zijn diepste punt.

Vijver renoveren

Vijver herstel. Bestaande natuurkeien verwijderen, folie herstellen, bestaande pomp herplaatsen, vijver opbouwen met bestaande natuurkeien inclusief waterval. De vijver is ongeveer 4 meter bij 4 meter, de vijver is ongeveer 1 meter diep.

Vijverwand herstellen en waterdicht maken

Een betonnen/cementen vijver van 500 cm x 400 cm x 60 cm hoog met wanden van 60 tot 70 graden lekt. Totale oppervlakte ongeveer 21 m2. De vijver bevat goudvissen.

Bamboe verwijderen en schade herstellen

We hebben een woekerende bamboe in een vak van ongeveer 4 x 9 meter om een vijver heen met uitlopers de tuin in en naar de gemeentegrond. Vijver zal ik zelf verwijderen. Daarnaast heeft onze buurman eenzelfde bamboe met uitlopers naar onze tuin over een strook van 1 x 15 meter. Alle bamboe moet worden verwijderd en afgevoerd. Uitgegraven deel aan te vullen met zand /tuingrond en opgegraven terrassen opnieuw leggen. Verder een bescherming tegen de bamboe van de buren over 15 meter. Toegang voor een mini-kraan (75 cm) is aanwezig.

Vijverwand herstellen

Ruim een jaar geleden is de vijver aangelegd. In de loop van deze periode is de lange kant door de druk van het water naar buiten geduwd. Graag zou ik dit weer hersteld hebben.