Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen:

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen uit heel Nederland:

Tuin straten en kunstgras leggen

Voor mijn tuin in Alkmaar ben ik op zoek naar een stratenmaker. Ik wil mijn tuin aanleggen met stenen en kunstgras. De materialen schaf ik zelf aan. De tuin is ongeveer 60 vierkante meter. Wat zou dit gaan kosten?

Tegels opnieuw leggen en kunstgras

Het eruit halen van bestaande tegels en opnieuw leggen van deze tegels (tegels 15*15) ong. 40 m2, daarnaast stukje kunstgras plaatsen van ong. 6 m2

Kunstgras leggen

Ik wil graag kunstgras laten leggen voor een oppervlakte van 12 m2. De ondergrond zal ik zelf afgraven, echter zal de vakman deze wel moeten egaliseren.

Grasveldje vervangen door kunstgras

Ik wil kunstgras laten leggen in mijn tuin. Het is ongeveer 10 m², de afmetingen zijn 435 x 220 cm. Het huidige grasveldje moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik laat graag een goede kwaliteit kunstgras leveren. Er wordt wel eens op gespeeld maar niet intensief. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuin van bestrating voorzien

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 40 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 7,5 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Kunstgras op bitumen dak leggen

Wij willen graag een indicatie voor het leggen van kunstgras op een bitumen dak waar niet overheen wordt gelopen. We praten over een dak oppervlakte van 140 m2.

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 36 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Tuinbestrating aan laten leggen

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 37 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras.

Kunstgras aanleggen

Graag een prijsopgave van een stuk kunstgras leveren en leggen van 6. 1mx4. 6m. Deze maat is inclusief een paar centimeter speling voor het snijden. Ondergrond is een verdichte vlak gemaakte zandbaan met rondom opsluitbanden die een paar centimeter onder het niveau van de bestrating zitten. Kan deze oppervlakte uit 1 stuk gelegd worden?

Kunstgras opnieuw leggen

Het geplaatste kunstgras moet worden losgehaald en opzij geplaatst. De ondergrond aantrillen en egaliseren. Kunstgras terugplaatsen en weer vastzetten met pennen. De ondergrond is brekerzand en daaronder lava zand ten behoeve van een goede waterafvoer. Er is spraken van 2 vlakken, 0,9 meter x 3,55 meter en 3,00 x 3,55 meter. Beide vlakken zijn dus niet egaal. Eventueel zal er brekerzand extra moeten worden toegevoegd. Ook dienen er nieuwe gladde fixeer haringen gebruikt te worden. Het kunstgras is pas 3 maanden geleden gelegd.

Partners

Partners van Casius