Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen:

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen uit heel Nederland:

Tuin aanleggen met kunstgras en verlichting

Kunstgras leggen in achtertuin van ca 35m2 Grondspotjes plaatsen aan een kant Eventueel bomen planten aan een kant. Vlonderplanken plaatsen in voortuin ca 8m2 Graag prijs van de werkzaamheden zonder spullen.

Tuinrenovatie

Ophogen van de tuin en het leggen van nieuwe tegels (60 x 60 cm) circa 32 m2. Volstorten van de oude vijver met metselzand, het leggen van kunstgras circa 12 m2. Aanleggen van 3 verhoogde border bakken. Planten worden later door ons zelf geplaatst. Zie bijgevoegde tekening.

Kunstgras leggen

Van a tot z

Schutting en kunstgras plaatsen

Wij willen in onze achtertuin graag een nieuwe schutting laten plaatsen en kunstgras laten leggen. De achtertuin is 80 m2 en er moet maar 40 m2 met kunstgras worden belegd. De schutting moet 28 meter lang worden.

Kunstgras leggen en optioneel graszoden plaatsen

Gras/mos verwijderen en vervangen door 85 - 95 m2 kunstgras op speelveld in tuin. Staat schommel & trampoline, voetbal/hockey, hier mag omheen gewerkt worden. Optioneel ook nog ongeveer 120 - 130 m2 graszoden vervangen. Materialen graag in overleg.

Kunstgras laten leggen

55m2 kunstgras laten leggen

Tuin opnieuw betegelen en kunstgras leggen

Wij hebben een kleine tuin van circa 8 bij 4 meter die nu helemaal betegeld is, we willen graag de helft opnieuw betegelen en op de andere helft kunstgras leggen. Opdracht is eventueel met voorwerk, mits dit in het budget past. Er zal wellicht ook extra zand gestort moeten worden maar daarvoor willen wij dat de vakman eerst even langskomt om hierover mee te denken. Materialen halen wij zelf maar ook daar zouden wij advies over willen krijgen.

Tuintegels leggen

Ik wil tuintegels laten leggen. Het oppervlak van de tuin is ongeveer 40-44 m2. Ook moet er rond de 15 m2 kunstgras geplaatst worden. Dat dient de vakman ook te plaatsen. De tuin hoeft niet leeggehaald te worden. Ik heb een achterom.

Bestrating leggen op het terras

In de achtertuin zou ik graag bestrating en kunstgras willen laten leggen. Er is een deel van 8 bij 2.50 meter waar tegels van 60 bij 60 cm gelegd moet worden, een stukje van 1.10 bij 1.75 meter met zeshoekige tegels van ongeveer 25 - 30 cm en een deel van 2 bij 4 meter waar ik graag kunstgras laat leggen. De achtertuin heeft geen achterom, alles zal via de woonkamer moeten gaan.

Delen kunstgras aan laten leggen

Wij willen 2 stukken kunstgras aan laten leggen, in totaal iets van 40 m2. De tuin loopt wat rond. Wij willen een kunstgras type dat er niet uit ziet als vloerbedekking. Graag laten wij ons adviseren door de vakman welk type het beste past bij onze tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius