Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vlissingen of directe omgeving.

410 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vlissingen:

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 24 meter lang zonder hoek. Antracieten betonpalen met onderbord antraciet. Schutting hoog i.v.m. privacy Ik zorg ervoor dat de huidige schutting wordt verwijderd. Toegankelijke toegang tot de zijtuin.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk van rond 40 cm laten verwijderen in mijn achtertuin. De doorgang naar de tuin is zo'n 90 cm.

Afgraven van kleigrond en ophogen met zand

Ik wil graag 25 m2 grond afvoeren en zand retour. Ik heb alleen een poort ter beschikking van 1 meter breed en 1,90 hoog als uit en toegang tot de tuin. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Tuin leeghalen en afvoeren

We willen van wat er nu is een echte tuin maken, maar daarvoor moet eerst de tuin leeg en afgevoerd worden en eventueel een tuinontwerp worden gemaakt. De tuin zal ongeveer 30 m2 worden. Het gaat dus vooral om het leeghalen en de omheining van de hond.

Schutting vervangen inclusief poort

Ik wil de schutting, inclusief poort laten vervangen. De schutting is ongeveer 10 meter lang.

Vlonders plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag vlonders geplaatst hebben in mijn achtertuin, voorwerk hoeft niet gedaan te worden want het is bestraat en daar wil ik het op hebben. Ik wil graag weten of dat ook mogelijk is? En wat het in totaal zou kunnen gaan kosten als ik bijv de vlonder van €19,99 neem

Tuinschutting met poort plaatsen

- schutting voor achterzijde tuin, met een poort - totale breedte inclusief poort circa 6 meter - hoogte schutting circa 1.80 meter - houten schutting, planken verticaal - graag ook een opgave voor een alternatieve schutting (6 m) zonder poort Tuin heeft een achterom met de breedte van een auto.

Coniferen snoeien en afvoeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het terugsnoeien van mijn coniferen en het afvoeren van het materiaal. Ze zijn ongeveer 5 meter hoog en 2 meter breed (strook van 5 meter). Goed bereikbaar.

Schutting inspecteren en indien nodig repareren

Sinds augustus woon ik in deze woning. Ik heb in mijn tuin gezien dat de onderste betonnen delen van de schutting hier en daar gescheurd zijn. Ik wil door een vakman laten beoordelen of er hierbij actie nodig is. Misschien is de situatie stabiel, maar daarover laat ik mij graag even adviseren. Als het nodig is, moet er vervanging plaatsvinden.

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.

Composiet schuttingen met poorten plaatsen

Graag willen wij een antracietkleurige composiet schutting laten plaatsen van 240 cm hoog. Het gaat om een stuk van 530 cm en een stuk van 270 cm lang. In dat laatste deel moet ook een poort geplaatst worden. Verder willen we op een andere plaats nog een poort laten plaatsen van 180 cm hoog en 180 100 cm breed. Als laatste willen we een schutting van 130 cm hoog en 300 cm lang. Wij zullen zelf de huidige schutting verwijderen en afvoeren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Heg snoeien en snoeiafval verwijderen

Ik zoek een vakman voor het snoeien van een heg van 20 meter lang. Het is een ligusterheg. Aan beide zijden. De hoogte moet van 1.80 meter naar 1.40 meter hoog. Plus het verwijderen van het afval.

Schuttingdelen plus tuindeuren plaatsen

Het betreft het plaatsen van 4/5 schuttingen plus 2 tuindeuren.

Schuttingdelen en schuttingdeur plaatsen

Het betreft het plaatsen van 4/5 schuttingsdelen inclusief poortdeur.

Hardhouten schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 4 delen hardhoutschutting. Oude delen eventueel verwijderen.

Hardhouten tuindeur vervangen

Ik wil graag mijn tuindeur vervangen. Hij moet ingemeten worden en geplaatst worden. Het is een deur met toog van hardhout, afmeting 180 x 90 cm.

Tuindeur inmeten en vervangen

Een nieuwe tuindeur moet ingemeten en geplaatst worden. Het gaat om een tuindeur toog hardhout van 180 x 90 centimeter groot.

Coniferen verwijderen uit de achtertuin

Ik zou graag de coniferenhaag uit mijn achtertuin willen verwijderen. De haag is ongeveer 10 meter lang. Afvoer van het materiaal kunnen we zelf verzorgen.

Leveren en plaatsen van een onderhoudsvrije kunststof schutting

De huidige afscheiding tussen mijn tuin en die van de buren is in totaal 8 meter lang. Aangrenzend aan de woningen zit een gemetseld muurtje van 160 breed en 180 hoog gevolgd door een glazen wandje van dezelfde afmeting. Hiervoor in de plaats moet komen een kunststof onderhoudsvrije schutting van 8 meter lang. Het muurtje, glazen wandje, bestaande houten schutting moet worden afgebroken en de begroeiing van de schutting (leguster) moet verwijderd worden. Enkele vaste planten, op ongeveer 50 cm van de schutting moeten blijven staan. Het is belangrijk dat alles compleet wordt geplaatst en oude materialen worden afgevoerd. Wij willen graag een eenvoudige schutting. Kunt u ons wat voorbeelden en offertes leveren van de mogelijkheden. Werkzaamheden uit te voeren in het najaar. Graag ontvang ik een offerte.

Houten of composiet terras aanleggen

Wij willen een composiet of houten terras aanleggen in onze tuin van ongeveer 6x3 meter. We zouden dit zelf kunnen maar zijn benieuwd naar de kosten als we het laten doen. Het terras is reeds vlak afgegraven. Er moet dus nog zand in.

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik wil graag betonpalen en schutting laten plaatsen in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 2 maal 9.50 en eenmaal 6.50 meter. Ook wil ik graag een poort laten plaatsen. Ook wil ik graag de oude schutting laten verwijderen. Ik wil graag de prijs per meter weten.

Leilinden laten snoeien

Het betreft boomverzorging. Ik wil graag 7 leilinden laten snoeien

Schutting laten plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen hout met betonnen palen en een betonnen onderrand. Het gaat om 14 schuttingsdelen en 14 betonpalen met betonnen onderrand.

Terras bestraten met tegels

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van de tegels en het leggen van een terras. De oppervlakte is ongeveer 32 m2 groot en er zal nog een toplaag zand gelegd moeten worden. De tegels van 60 bij 60 cm dienen te worden afgewisseld met kleinere tegels.

Tuin renoveren

De achtertuin wil ik laten renoveren. Er moeten een nieuwe schutting komen van 2 houten schermen (1,80x1,80m) plus nieuwe palen. Daarnaast wil ik de bestrating van het terras laten vervangen. Het terras is ongeveer 5 bij 7 meter en ik wil hier grotere tegels laten leggen (50x50cm). De oude kleinere tegels verwijderen en eventueel afvoeren. Er staan 3 a 4 jonge bomen in de tuin, deze zijn ongeveer 3 a 4 meter hoog en hebben een dunnen stam. Ik wil deze bomen laten rooien. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.