Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinprieel plaatsen:

Tuinprieel plaatsen

Ik zou graag een tuinprieel van 3 bij 3 meter willen laten plaatsen. Een piramidedak en dakshingels. De palen moeten met betonpoeren geplaatst worden en er is ook een zijwand en achterwandje die geplaatst moeten worden. De tuin heeft een achterom met een poort.
Onze klant uit Terneuzen (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinprieel plaatsen uit heel Nederland:

Tuinprieel plaatsen

Ik wil weten of het mogelijk is 2 tuinpriëlen naast elkaar te plaatsen. En om daartussen een zijwand te plaatsen waarop een mozaïek kan worden bevestigd. Het betreft een buurttuin en het zal onderhouden worden door vrijwilligers. Dus het moet stevig zijn. Graag klusadvies ter plaatse en offerte.

Shingles plaatsen op een tuinprieel

Wie kan er shingles plaatsen op het dak van ons tuinprieel? Het is 2.60 bij 2.60 meter. Er zitten nu dunne plankjesop, het liefst de nieuwe bedekking er overheen. Zie foto's.

Overweeg aankoop tuinprieel. Dakmaat 430 ...

Overweeg aankoop tuinprieel. Dakmaat 430 x 430, funderingsmaat 356 x 356. Nokhoogte 300 cm, onderzijde dak 196 cm. Dakafwerking dakshingles. Prieel wordt als bouwpakket met bouwtekeningen geleverd. Volgens leverancier is dit goed zelf te plaatsen. Voor de plaatsing zoek ik een klusbedrijf die bereid is dit prieel, op reeds aangelegd terras in elkaar te zetten. Voor meer informatie/foto van prieel zie http://www.tuindomein.nl/. Betreft prieel Romano I.