Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Sint Jansteen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Sint Jansteen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Sint Jansteen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Sint Jansteen of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Sint Jansteen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Sint Jansteen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Sint Jansteen:

Schutting tuin en overkapping in de hoek van de tuin

Ik wil graag de helft van de schuur laten wegslopen (deze is leeg) 10 m2. Hier zou een open overkapping moeten komen. En aan de rechterkant van de tuin een houten schutting met beton van ongeveer 14 meter en de oude schutting eventueel weghalen. De overkapping krijgt een diepte 2,5 m en breedte 4 meter.

Nieuwe tuin aanleggen, bestraten en beschutten

Ik wil graag mijn tuin egaliseren, bestrating, schutting plaatsen en eventueel verlichten. Tuin is ongeveer 47 m² met een schuur erin. Daarnaast zal er wat oud grond en tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd.

Tuin afgraven

Ik wil de tuin 20 cm diep laten afgraven en er zand in laten storten. De tuin zelf is 35 m2.

Aanleggen tuin met oprit, poort en erfscheiding

Aanleggen van oprit ongeveer 43.52 m² (60 x 60 x 2 cm). Aanleggen van terras met tuinpad naar schuurtje en oprit ongeveer 45.44 m² (40 x 40 x 3 cm). Aanleggen van (kunst / speel) gras op ongeveer 55 m². Plaatsen van (nog aan te schaffen) erfafscheiding / schutting ongeveer 30 meter á 180 cm. En ongeveer 12 meter á 100 cm hoog. Plaatsen van (dubbele) poort van 2.80 meter breed. Aankleden van voortuin ongeveer 4 x 6 meter (in overleg nader te bepalen). Tegels van 60 x 60 zijn nieuw, tegels van 40 x 40 cm zijn reeds eerder gebruikt. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het betreft een hoekwoning aan de straatkant.

Tuin egaliseren en gras inzaaien

- 100 m2 tuin egaliseren, is al gevlakt met een kraan - 100 m2 gras inzaaien.

Waterbron slaan

Ik zou graag een bron willen laten slaan op 10 meter diep buitenbuis. Deze zal 110 centimeter doorsnee moeten worden. Het moet een zuigbuis met voetklep zijn. De ondergrond is gewoon zand. Wat gaat mij dat kosten. Ik hoor graag van u.

Kunstgras in de tuin aanleggen

Ik wil graag wat kunstgras laten leggen in de achtertuin, ten eerste wil ik weten of dit mogelijk is om dat de achtertuin in totaal 24 cm afloopt. Het gaat om een stuk van 25 m2 waar ik kunstgras wil laten leggen. Graag een indicatie van de prijs voor het leveren en plaatsen van het kunstgras. Wel graag kunstgras van goede kwaliteit.

Tuinafscheiding leveren en plaatsen

Het vervangen van een tuinafscheiding van staalmatten met klimop en hardhouten palen. Afmeting is 3.70 m breed en 2.20 m hoog. Offerte inclusief materiaal en plaatsen.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben twee boomstronken die we graag zouden verwijderen een stronk van een ceder een stronk van den Graag uw prijs voor deze klus

Boomstronken verwijderen

Graag prijsofferte voor het deskundig verwijderen van twee boomstronken. Een stronk van een cederboom en een stronk van een den.

Bomen rooien

Er moeten 2 bomen gerooid worden. Deze staan tussen schuurtjes waardoor ze met een hoogwerker gedaan moeten worden.

Ontwerp en aanleg tuin

Het gaat om een achtertuin van 146 m2 en een voortuin van 20 m2. De achtertuin loopt uit op een punt.Er ligt een gedeelte gras en een gedeelte tegels met aan de zijkanten veel beplanting. Wij zijn geen mensen met groene vingers, dus willen wij een "makkelijke" achtertuin die praktisch is voor onze 1-jarige dochter, maar toch ook een moderne stijl heeft. Graag zouden wij een gedeelte terras, een gedeelte om een tuinhuis te zetten van ongeveer 3 x 4 meter en een gedeelte om een speelhoek voor onze dochter te maken. De voortuin moet simpel gehouden worden met voornamelijk tegels.