Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting monteren:

Schutting monteren

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen en deze moet alleen nog van een schutting worden voorzien van 15 meter. We willen hier niet te veel geld aan uit geven maar het moet wel degelijk zijn. Graag vernemen we de mogelijkheden.
Onze klant uit Sas van Gent (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting monteren uit heel Nederland:

Stormschade aan schutting repareren

Van de bestaande hout/beton schutting zijn door de storm 2 betonpalen onderaan afgeknapt. Deze dienen vervangen te worden. Graag de schuttingpanelen en de poort demonteren, oude palen eruit halen, nieuwe palen plaatsen en het geheel weer monteren.

Tuinkast ABSCO Spacesaver monteren

We willen een metalen tuinkast 'ABSCO Spacesaver WG30082 SK' laten monteren (zie bijlage) en op een nog te storten betonnen fundering (3.10 meter lang bij 0.89 meter breed en 10 cm hoog) laten verankeren. Op de plek van de fundering ligt nu nog een perkje, dat zou eerst weg geschept moeten worden en geëgaliseerd. Achterzijde kast vast maken aan een schutting, die circa 1.95 hoog is. We willen kast plus fundering daar liefst zo min mogelijk bovenuit laten komen. Zie verder in bijgeleverde documenten voor de plaats en de handleiding.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting in tuin monteren

Een schutting van 3m. Lang en 2 m. Hoog. Incl. Een schuttingdeur en palen. Materiaal heb ik in bezit.

Schutting monteren

Ik wil een schutting in de tuin laten zetten. Deze is inclusief een schuttingdeur, tuinscherm en palen. Materialen heb ik in mijn bezit. Het gaat om een schutting van 3 bij 2 meter.

Enkele tuinpoort monteren

In plaats van dubbele tuinpoort nu een enkele tuinpoort 120 cm breed en 180 cm hoog en de rest dicht maken aansluitend aan de bestaande schutting.

Schutting in de tuin monteren

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn tuin. Het gaat om ongeveer 15/16 meter. De tuin heeft een achterom.

Schutting plaatsen

Er moeten 3 schuttingsdelen van 1. 80 bij 1. 80 in de tuin worden vervangen, de schutting staat in het verlengde van de garage. Inclusief monteren 4 palen en verwijderen van de oude schutting. Aan de schutting zit een hekje (paar schroefjes) vast en deze moet ook op de nieuwe schutting worden gemonteerd. Tevens twee palen van een bestaand hek (80cm hoog) recht zetten en in mortel vast zetten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schuttingdelen monteren

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Mijn tuin heeft een achterom. Ik wil een normale schutting van hout.

Tuinschermen met poort monteren

Heb 10 stuks tuinscherm met poort die ik gemonteerd wil hebben. Het gaat om de achtertuin, het is een hoekwoning met een paadje er naast. De oude schutting moet afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius