Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting monteren:

Schutting monteren

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen en deze moet alleen nog van een schutting worden voorzien van 15 meter. We willen hier niet te veel geld aan uit geven maar het moet wel degelijk zijn. Graag vernemen we de mogelijkheden.
Onze klant uit Sas van Gent (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting monteren uit heel Nederland:

Tuinpoort plaatsen

Ik ga bij Praxis een tuinpoort reserveren en wil die dan door een vakman laten ophalen en monteren. Het gaat om de tuinpoort Elephant Kempas Classic van 80 x 100 cm. Ik wil deze laten bevestigen tussen een muurtje en een schutting. Daar is 112 cm ruimte. Ik wil er graag perfect RVS hang- en sluitwerk op. De poort moet worden geplaatst bij een betegeld terras van een appartement. Ik ontvang graag uw offerte.

Erfafscheiding van composiet materiaal monteren

Wij hebben momenteel een houten schutting staan die aan vervanging toe is. Hij staat tussen 2 tuinen in. Lengte is +/- 12 meter- hoogte +/-190cm. Wij hebben interesse in een composiet schutting. Bodem bestaat uit klei. Graag prijs indicatie voor deze en als optie prijs voor verwijderen en afvoeren oude schutting. Hoor graag van u

Composiet schutting leveren en plaatsen

Offerte voor het leveren en monteren volledige composietschutting. Lengte +/- 12 meter - hoogte +/- 2 meter. Grond bestaat uit klei. Schutting staat als afscheiding tussen 2 tuinen. Goed toegankelijk. Parkeergelegenheid geen probleem. Hoor graag van u Mvg

Schuttingen met poortdeur plaatsen

Ik wil graag 3 verschillende offertes ontvangen voor het volgende: Offerte 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin Offerte 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren Offerte 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm, de hoogte is 200 cm. Voor offerte 2 is de totale lengte van schuttingen 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moeten geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën. In overleg kunnen alle materialen optioneel ook door u worden geleverd. Wij zorgen zelf dat alles vrij is en oude schuttingen worden verwijderd.

Douglas schutting monteren

Wij willen een nieuwe Douglas houtschutting met antraciet betonpalen. Het gaan om 23 meter met een poort van 1 meter. Graag verneem ik ook of jullie de oude schutting voorzien van hedra verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schuttingdelen monteren

Ik wil graag dat er 5 schuttingdelen wordt gemonteerd. Deze schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De spullen staan allemaal in de tuin. Er moet een schutting gehalveerd worden en voor de rest past alles.

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.

Composiet schutting monteren

Ik wil graag een antraciet composiet schutting laten plaatsen. Betreft ongeveer 5 meter. Inclusief deur met hang- en sluitwerk en palen.

Garden Elements hout/betonschutting plaatsen

Ik wil bij Gamma een hout-met-beton schutting kopen en wil die hier laten monteren. Het gaat om een Gamma Garden Elements schutting met betonnen palen, tussenpalen, betonelementen aan de onderzijde en houten schuttingdelen. De betonnen palen moeten in beton worden gezet. Ik wil voor 2 opties een prijsindicatie: plaatsing van 9 delen van 180 cm of 13 delen van 180 cm.

Schutting monteren

Schutting van 20 meter lang en 1 meter hoog plaatsen.

Partners

Partners van Casius