Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor beschadigde houten schutting vervangen:

Beschadigde houten schutting vervangen

7 á 8 stuks (180cm) houten schutting is beschadigd door de afgelopen storm. Deze willen we graag vervangen met gaaspanelen.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde houten schutting vervangen uit heel Nederland:

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Tijdens de storm van afgelopen week is mijn schutting beschadigd. Het gaat om een houten schutting van 16.5 m lang hiervan zijn zo'n 5 panelen en diverse palen beschadigd, uiteindelijk moet deze wel vervangen worden. De verzekering heeft al aangegeven de schade te vergoeden. Dus graag een offerte voor het herstel hiervan incl afbreken en afvoeren van de beschadigde delen en waar nodig verstevigen van de overige palen. Vermeld de materiaalkosten en arbeidskosten apart graag.

Beschadigde schutting vervangen

Ik zou graag een gehele nieuwe schutting willen laten plaatsen. De schutting moet geplaatst worden bij een hoekwoning. In de bijlage is een schema van de gewenste schutting geschetst met de bijbehorende afmetingen. Ook moet de oude schutting weggehaald en opgeruimd worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit all inclusive (materialen & montage kosten) zal kosten. Het gaat om een houten schutting. De huidige deur is ongeveer 80 cm.

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Beschadigde houten trap bijwerken en schilderen

Onze houten trap is bij het afleveren van een koelkast beschadigd, paar stukjes hout eruit, en wij willen dit graag laten herstellen. We gaan ervan uit dat dan de hele trap opnieuw moet worden geschilderd omdat de trap 10 jaar geleden voor het laatst is geschilderd. Verder liggen er van die voetstappen van Heugaveld tapijt op de trap. Kan daaromheen worden geschilderd of moeten deze worden verwijderd en dan weer terug geplakt?

Houten vloer herstellen, schuren en bewerken

Wij hebben onlangs een kleine brand gehad in onze woonkamer, waardoor de Beuken houten vloer plaatselijk beschadigd is. Het gaat om brandschade aan een aantal planken in de hoek van de woonkamer, die we willen laten herstellen. Vervolgens willen we de rest van de vloer die doorloopt naar de gang opnieuw laten schuren en bewerken. Het beschadigde deel is ongeveer twee vierkante meter, de vloer als geheel zo'n 30 vierkante meter. De vloer is nu gelakt. Kunt u misschien een indicatie geven van de kosten van deze klus? En zou u eventueel op redelijk korte termijn gelegenheid hebben dit te doen? Alvast hartelijk dank.

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Beschadigde binnendeur repareren

Een houten binnendeur is beschadigd. Er is een hapje hout uit de deur en de verf is ook beschadigd.

Beschadigde betonnen (zandcement) garagevloer herstellen/egaliseren

Betreft ongeveer 16 m2 garagevloer, de op de foto grijze vlakken zijn oppervlakkige beschadigingen van 0-5 mm diep.

Renoveren van een houten trap

Hard houten trap renovatie: - Beschadigde houten trede en pilaster vervangen /renoveren; - Twee stuks traphekken vervangen / renoveren in stijl originele trap;

Beschadigde parketvloer vervangen

Ik heb waterschade opgelopen in mijn woning. De wasmachine heeft dit veroorzaakt waardoor mijn houten vloer blank stond. De oude vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer moet erin komen. De oppervlakte is 40 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.