Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting vervangen door gaaspaneel:

Schutting vervangen door gaaspaneel

De schutting is beschadigd door storm. Deze willen we graag laten vervangen door gaaspaneel. Het gaat om 7-8 stuks van 180 cm lang. De oude schutting mag eruitgehaald worden door de vakman. Wij hebben een achterom maar het is een nauwe gang.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting vervangen door gaaspaneel uit heel Nederland:

Bestaande schutting vervangen

Ik wil graag bestaande schutting vervangen. Dat gaat om 6 delen van hardhouten schutting van ieder 180 bij 180 cm. De oude schutting moet meegenomen worden door de vakman. Er is een achterom.

Schutting met stormschade vervangen

Op 18 januari is er door de storm mijn schutting omgewaaid en zijn er planken afgevlogen. Ik moet dit nu claimen bij de verzekering Reaal en die willen een prijsopgave hebben voor herstel van de schutting.

Schutting met stormschade repareren en vervangen

Met de stormschade is mijn schutting ontzet en gedeeltelijk omgewaaid. De planken zijn eraf en ik heb het gemeld bij verzekeraar Reaal. Zij willen een prijsopgave hebben. De schutting is 12 meter lang.

Steunpalen van de klimopschutting vervangen

Ik wil de steunpalen van de klimop schutting vervangen. Het gaat om drie stuks van 2,5 meter ongeveer.

Beschadigde houten schutting vervangen

7 á 8 stuks (180cm) houten schutting is beschadigd door de afgelopen storm. Deze willen we graag vervangen met gaaspanelen.

Schutting en muurtje in de tuin maken

Onze tuinafscheiding van circa 5 meter is volledig omver gewaaid door de storm. - Er dient een muurtje (vast zittend aan het huis) gemetseld te worden van 2 meter breed en 2 meter hoog. - De schutting van twee panelen van 1.80 meter x 1.80 meter met een pergola aan de bovenkant moet worden vervangen. - En er moet een nieuwe tuindeur van circa 90 cm breed komen.

Beschadigde schutting repareren

Met de storm 2 weken geleden is een deel van onze schutting beschadigd. Deze moet echt worden gerepareerd, want de palen zitten los en er is een deel afgerukt door de wind. Verzekering en buren al benaderd. De buren en wij nemen ieder de helft van de kosten voor onze rekening. Omdat de verzekering de schade bij ons dekt, hebben we wel een gedetailleerde offerte nodig! De schutting is van Hilhout. De schutting die gerepareerd moet worden is 2 meter ongeveer en alle palen moeten eventueel vervangen worden. Het gaat om totaal 4 palen.

Schutting laten repareren

Onze schutting is omgewaaid door de storm van 18 januari. Bijna alle palen zijn gebroken. De houten schutting is in totaal 15 meter lang, 8 tuinschermen. Volgens de verzekering "kan het herstel van de schutting mogelijk plaatsvinden op basis van het vervangen van de schuttingpalen". Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Reparatie van een schutting

Door stormschade van 18 januari is een deel van de schutting omgewaaid. In totaal ligt er 6 meter plat. De stormschade is verzekerd met een eigen risico van 250 euro. Drie palen zijn afgebroken en beschadigd. Deze palen zijn in beton gegoten. Beton moet worden afgegraven en opnieuw gestort. Mogelijk moeten er ook drie schotten worden vervangen.

Partners

Partners van Casius