Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage in de tuin aanleggen en egaliseren:

Drainage in de tuin aanleggen en egaliseren

Tuin is zo'n 70 m2. Nieuwbouwwoning. Drainage aanleggen + egaliseren voor het plaatsen van tegels
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage in de tuin aanleggen en egaliseren uit heel Nederland:

Tuin opvullen, afvlakken en drainage aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt bijna opgeleverd. De tuin van 12 bij 12 meter zal 50 cm opgehoogd moeten worden. Daarnaast is er nog een zijtuin van ongeveer 2 bij 20 meter en oprit wat ook opgehoogd dient te worden, Hierna dient alles afgevlakt moeten worden en een drainage aangelegd. Meerdere buren zijn ook op zoek naar een vakman voor deze werkzaamheden.

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.

Drainage in de tuin aanleggen

Ik heb problemen in mijn tuin met betrekking tot het laten afvoeren van het water. Ik zou graag een drainage in de tuin willen aanleggen. Ik weet niet zeker of dit horizontaal of verticaal moet.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.

Tuin drainage aanleggen

Onze tuin blijft veel te nat Kunt u vrijblijvend een offerte voor draineren geven, De tuin ligt rondom beton een verlaagd steigertje en dan een sloot

Drainage aanleggen

Achter het terras de bodem voorzien van een drainage. Na de vele regen van de afgelopen dagen loopt het water tot aan het huis. De lengte is ongeveer 10 meter van de tuin. Het water stroomt nu naar 1 punt toe

Renovatie van een stadstuin

Afgraven, egaliseren en ophogen van overwoekerde stadstuin 200 m2. Mogelijk tevens aanleg drainage. Aanleg van stoere tuin waar kinderen kunnen spelen. Ik heb nog geen idee hoe ik het precies wil hebben. Kan er wellicht iemand langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

Aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin

Het uitgraven van de tuin, oppervlakte ongeveer 300 m2, het aanleggen van een drainagesysteem en vervolgens ophogen voor terras en beplanting.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Half september krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen graag een offerte aanvragen voor 7 tuin van de nieuwbouwwoningen. Wij willen het als buren samen doen om zo de kosten wat te besparen, maar ook voor het gemak. Vier tuinen willen afgraven, afvoeren en ophogen met zand 15 cm. En voor de overige 3 alleen tuin afgraven en afvoeren. Voor alle 7 woningen willen wij graag een optie erbij voor een afwatering/drainage systeem.

Drainage of afwatering in tuin maken

Bij (hevige) regenval komt tuin onder water te staan. De werkzaamheden zijn als volgt: controleren van het huidige drainagesysteem, waar nodig herstellen en/of extra drainage aanleggen.

Partners

Partners van Casius