Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Middelburg of directe omgeving.

552 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Middelburg:

Haag rooien

Een haag aan de straatkant van ca 40 meter moet worden gerooid. De helft is conifeer van ca 2,5 m. De andere helft bestaat uit laurierkersen. Ook graag afvoeren.

Complete tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor de renovatie van de achtertuin van circa 13 m2. De tegels moeten eruit en de vlonder erin, stenen plantenbakken eruit en stenen afscheidingsmuurtje eruit en vervangen door houten schutting. De schutting moet ongeveer 6 meter worden. Afvoeren ook graag vermelden op de offerte. Er is geen tuinpoort aanwezig, er moet via het huis binnen gekomen worden. Wij hebben een rechte gang dat direct van voordeur naar achterdeur verbonden is.

Tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon)

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouwwoning (2020). De voortuin is circa 15 m2. De achtertuin circa 65 m2. Er zal alleen grond liggen, de tuinen zullen kaal aangeleverd worden. Ik zou graag willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om er fatsoenlijke tuinen in te krijgen, dus met name grond recht zetten, betegelen en bijvoorbeeld een gazon in de achtertuin en planten in de voortuin.

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk

Kunststof tuinhuisje in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van een kunststof tuinhuisje van Grosfillex (wat ik nog moet aanschaffen) met de volgende eigenschappen: Grosfillex Garden Home Utility 4. 9, nummer 22805138, 2,42 meter breed en 2,02 meter diep.

Schutting vervangen door gaaspaneel

De schutting is beschadigd door storm. Deze willen we graag laten vervangen door gaaspaneel. Het gaat om 7-8 stuks van 180 cm lang. De oude schutting mag eruitgehaald worden door de vakman. Wij hebben een achterom maar het is een nauwe gang.

Drainage in de tuin aanleggen en egaliseren

Tuin is zo'n 70 m2. Nieuwbouwwoning. Drainage aanleggen + egaliseren voor het plaatsen van tegels

Voor- en achtertuin herbestraten en schutting plaatsen

Ik wil mijn voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 55 m² graag laten herbestraten. Er is nu sprake van heel veel onkruid en daar wil ik definitief van af. Ik wil de huidige tegels weg laten halen, nieuw zand en worteldoek laten aanbrengen en dan de tegels weer laten leggen. Verder wil ik in de achtertuin een schutting met poort van 5 meter breed laten vervangen en in de voortuin een erfafscheiding van 4 meter lang en 0,5 meter hoog. Ik wil een afspraak maken om het werk hier met u te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een stukje heg in mijn tuin staan wat weg moet, en ik wil er een eenvoudige houten schutting voor in de plek. Ik wil graag de kosten weten. Het betreft een recht stuk van 6 meter lang.

Boom kappen

Grote Wilgen boom kappen en in stukken zagen, hout is voor eigen gebruik. Hoogwerker kan niet in tuin komen. Zie foto.

Waterbron boren

Wij hebben totaal een perceel van 4300 m2. 600m2 is siertuin gras, bomen struiken. Ik heb een irrigatie systeem echter het oppervlakte water is te zout. Ik ontvang graag een offerte voor het boren van een grondwaterbron naar de juiste diepte. De tuin is goed te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en tuinaarde en zand toevoegen

Ik wil mijn tuin naast het huis en de voortuin laten afgraven (dit ook laten afvoeren) en zand aanvoeren om te laten bestraten zodat er naast het huis auto's kunnen staan. De totale oppervlakte is 60 m2. Ik zou graag 2 offertes willen zien: 1 met leveren zand en 1 zonder leveren zand.

Schuttingschermen plaatsen

Schuttingschermen plaatsen: 2 schermen, dan poort van 90 cm, dan ongeveer half scherm. Betonnen palen en beton onder schermen. Kunt u de schutting mee aanbieden. De oude schutting verwijderen en afvoeren? Wanneer kan u dit voor mij doen? Ik heb geen haast.

Tuin egaliseren en grond verbeteren

De tuin is ongeveer 100 m2 groot. De wens is om een basistuin aan te laten leggen om zelf verder te kunnen. Het gaat om het egaliseren, het verbeteren van de grond en het aanleggen van grasmatten en een terras. Er zal ongeveer 50 m2 gras en 20 m2 terras gelegd te worden.

Schutting op de erfgrens laten plaatsen

Ik wil graag een schutting tussen ons en de buren laten zetten. Ik wil graag een schutting van 11 meter lang/diep en 1.80 meter hoog. Ik wil graag een 'gewone' houten schutting, grenen hout.

Tuin opnieuw inrichten en bestraten

Ik wil graag mijn tuin opnieuw inrichten en bestraten. De tuin is ongeveer 90 m2. Er liggen twee terrassen in en een stuk terras. De indeling is niet helemaal naar ons zin, we willen graag iets nieuws. We willen graag gras, bestrating en wat beplanting. Aan de achterkant van tuin staat een overkapping, deze dient te blijven staan. De houten overkapping is ongeveer 5 bij 4 meter.

Kleigrond afgraven en afvoeren

Ik wil graag 7 m3 kleigrond uit mijn achtertuin laten afgraven en afvoeren. De tuin is bereikbaar via een poort van 1.5 meter breed.

Nieuwe tuinpoort met slot laten plaatsen

Ik zou zo snel mogelijk een nieuwe poort van hout willen laten plaatsen, met een slot met sleutel te gebruiken aan beide kanten!

Tuinschermen en een poortdeur plaatsen

Ik wil mijn oude tuinschermen graag gaan vervangen. Ik wil zelf bij de Gamma vier houten tuinschermen, houten palen en een poortdeur aanschaffen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor de plaatsingskosten. Ik zal zelf de oude schermen proberen weg te halen.

Schutting vervangen

Onze schutting is aan vervanging toe en willen wij graag laten vervangen voor 4 schuttingdelen "Wales" recht (180 x 180 centimeter). Graag ontvangen wij een offerte voor: 1. Verwijderen en afvoeren van de oude schuttingdelen, dit moet via het huis, er is geen achterom. 2. Plaatsen nieuwe schuttingdelen. Ik bestel de nieuwe schuttingdelen zelf bij de Gamma.

Omgewaaide schutting vervangen

Mij schutting is in januari omgewaaid. Ik heb heel lang gewacht op Multimate in Serooskerke die beloofde deze klus z.s.m. te klaren maar vandaag kreeg ik te horen dat ik maar iemand anders moet zoeken omdat ze geen tijd hebben. Vandaar mijn email aan u of u iemand kunt vinden die deze klus voor een scherpe prijs kan klaren. Het liefst zo snel mogelijk want vanaf januari kan ik geen gebruik maken van mijn poort. Dit is erg vervelend, mijn fiets staat sinds die tijd in de voortuin en de buren hebben er last van. Op de foto's ziet u hoe de situatie is.

Terras in tuin bestraten

Ik wil graag mijn terras in de tuin laten bestraten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m2. De tegels zijn aanwezig, het zand niet.

Tuinschutting plaatsen

Wij gaan over tot de aanschaf van een nieuwe schutting, inclusief de palen maar zonder poortdeur. Het gaat om 9 delen schuttingdelen en 16 palen. De schuttingdelen en de palen zijn van hout. De palen willen wij aangevuld hebben met snelbeton.

Plaatsen van een composiet schutting

Wij hebben een composiet schutting aangeschaft en zijn op zoek naar een bedrijf/iemand die hem kan plaatsen, maar aangezien onze tuin best afloopt moeten er ook betonplaten geplaatst worden om de bovenkant gelijk te houden. Tevens moet er ook een poortdeur geplaatst worden. Het gaat om een totale lengte is 23 meter, plus de poortdeur. De oude schutting zal ik zelf verwijderen.

Rooien van Sparren

Volledig verwijderen van 4 sparren, op een rij. Dus ook afvoeren. Deze staan wel in België bij Dinant. Verblijf kan worden geregeld. Let wel het ingevulde postcode adres is een andere plek