Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver renoveren en opknappen:

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?
Onze klant uit Kerkwerve (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver renoveren en opknappen uit heel Nederland:

Vijver renoveren

Wij hebben momenteel een vijver in een organische vorm en willen deze graag naar een strakke vorm verbouwd hebben. Het is een folie vijver van ca 5x2 meter. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor her verbouwen van deze vijver.

Tuintje renoveren

Tuin 50 m2. Afgraven grond en stenen. Uitgraven vijver L-vorm. 3x1,5/2x1,5. Leggen van tegels en waterafvoer strip. Kleine afscheiding hoek van keien in gaas. voortuin is goed bereikbaar.

Vijver renoveren / vernieuwen

Onze kleine vijver is al zeker 20 jaar oud en aangelegd door de vorige bewoners. Het folie begint te scheuren en de beplanting is bijna niet meer bij te houden. Het gaat om een ronde vijver van ongeveer 2,5 m doorsnee. In het midden is hij naar schatting 1. 30 diep

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag wil ik de achtertuin laten renoveren. De tuin ongeveer 15 bij 7 meter groot. De oude bestrating en de bielzen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De wens is om een deel te laten bestraten, een vijver te realiseren en borders. Ook wil ik graag een terrasoverkapping laten plaatsen met een aluminium frame en polycarbonaat platen als dak. De oppervlakte zal ongeveer 4 meter diep worden en 7 meter breed. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin renoveren

Onze achtertuin: oude vijver en betegeling verwijderen, ophogen, egaliseren, en opnieuw betegelen.

Vijver verwijderen en tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van 50 vierkante meter met een tuinhuisje en een vijver. Ik wil de vijver eruit hebben, maar misschien de beplanting en de stenen houden voor een eventuele rotstuin. Heb helaas even geen inspiratie.

Tuin met vijver renoveren

In de tuin wil ik nieuwe tegels, vijver en verder te onderhandelen materialen. Bij voorkeur wat toepassingen zodat de tuin optisch groter lijkt. De tuin moet ook onderhoudsarm worden, wel veel groen. Aan een kant hebben we een gezamenlijke schutting waar erg veel Hedra doorheen groeit. De tuin loopt in een punt: van 5 meter breed naar 1 meter breed waar een poortdeur is. De lengte is 8,5 meter. In totaal 28.50 m2.

Tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50 m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd, zonder schade aan de voegen als dat kan.

Vijver renoveren

Lekkage vijver, schoonmaken verlichting e.d.

Vijver met hardsteen beplating repareren

Onze rechthoekige vijver bestaat uit een betonnen bak met beplating van Chinees hardsteen, met als afdekking u-profielen van Chinees hardsteen. Bij de u-profielen laten stukken los doordat het ijzer in de profielen is gaan roesten en uitzetten. Bovendien laten de platen los van de zijkanten. In 1 hoek is de vijver verzakt, waarschijnlijk door strenge vorst. De tuin is goed toegankelijk. Afmetingen vijver: Breedte 2 meter Lengte 20 meter Diepte 1 meter Wij zoeken een bedrijf dat de vijver kan renoveren, zodat die weer rechthoekig en strak is. Indien nodig mag de huidige beplating vervangen worden.

Partners

Partners van Casius