Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hulst heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hulst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hulst of directe omgeving.

64 klanten uit Hulst bevelen een bij Casius in Hulst aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hulst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hulst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hulst:

Tuin egaliseren en gedeeltelijk bestraten

Mijn tuin zou geëgaliseerd moeten worden en er zou een terras gelegd moeten worden op een gedeelte ervan. Ong 30 vierkante meter. De andere helft komt normaal gezien gras. Ik denk aan composiet of een mooie tegel. Het moet onderhoudsvriendelijk zijn. Er liggen nu betontegels als terras.

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb een Esdoorn in de tuin waarvan de wortels de tuintegels omhoog drukken. Ik zou graag de boom en wortels laten verwijderen.

Storing grondwaterput verhelpen

Toen wij ons huis, twee jaar geleden, kochten, was er reeds een grondwaterput voorzien. Nu we hem echt nodig hebben met deze droogte, laat hij het afweten. Na ongeveer een kwartiertje sproeien is hij alle druk kwijt en draait de pomp zo goed als droog. Wij willen graag advies voor een reparatie aan ons systeem of een offerte om een nieuwe put te slaan.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag opgave kosten waterbron slaan in achtertuin in Hulst in Zeeuws Vlaanderen Tuingrootte ca 500 m2 Offerte per mail aub

Schutting met windschade repareren

Schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Is een rechte schutting (12,10 meter) van volledig hout met houten palen in de grond. Palen moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven. Planken met schroeven die niet makkelijk los te maken zijn loshalen en weer opnieuw schroeven. Nieuwe plaatsen is volgens mij beter maar verzekering wil eerst weten wat repareren kost. Er is een achterom aanwezig.

Vijver aanleggen

Vijver aanleggen van ongeveer 320 x 80 cm breed. Komt tegen vlonder vloer en met een bruggetje erover in verbinding met vlonder. Beton of vijverfolie naargelang het beste... Graag de prijs ongeveer voor het totaalpakket

Schutting met poort monteren

De lengte is 7 meter daar moet een schutting geplaatst worden inclusief poort,een gewone 19 planks,graag een offerte voor de schutting inclusief poort,

Weghalen van een boom

Ik wil graag een boom laten weghalen. De boom staat achter in de tuin en is makkelijk bereikbaar. De boom is ongeveer 6-7 meter hoog.

Heg of blokhut laten verwijderen

Blokhut van 4m weg halen

Schutting plaatsen

Ik zou graag een schutting wil laten plaatsen bij mij thuis. Ik heb eigenlijk alles nodig houten schermen palen een poort en schroeven enz. Het is ongeveer 40 meter schutting in totaal. Hoeveel kost het in totaal een nieuwe schutting met plaatsen door uw bedrijf? Ik zorg zelf dat de oude schutting is verwijderd.

Vijverfolie vernieuwen

Ik wil onze vijver opnieuw laten bekleden met folie. De vijver is l-vorming en is ongeveer 6 bij 2 meter. Het waterpeil is steeds lager. We hebben een pomp erop staan. Planten en vissen moeten tijdelijk verhuisd worden. De diepte van de vijver is 0.40 tot 1 meter diep, met verschillende niveaus. Kunt u zo een indicatie geven? Anders op afspraak een keer komen kijken.

Antraciet schutting laten plaatsen

Beton schutting antraciet. 40 meter lang 2 meter hoog double zijdig met plaatsen.

Tuinonderhoud: snoei- en onderhoudswerk

Het betreft het snoeien van de struiken en het onderhoud van het gazon. De tuin is 400 m2 groot.

Ceder in de tuin kappen

Een Ceder van 30 jaar verwijderen uit mijn achtertuin, de stam mag blijven staan. Afmeting van de boom zal een meter of 20 hoog zijn. Stamdikte is iets van een halve meter. Achtertuin is te voet bereikbaar. We wonen op een dijk dus het is niet bereikbaar met de auto. De boom heeft wel de ruimte om te vallen.

Terras aanleggen en schutting plaatsen

Op een terras klinkers leggen + (acco)drain + niveleren. Betreft ongeveer 40 a 45 m2. En een houten schutting plaatsen, 3 panelen en een poortdeur.

Complete tuin laten afgraven

Tuin van 135 m2 afgraven voor 5 cm tot 15-20 cm naar achteren aflopend, geel zand storten en egaliseren.

Composiet vlonder aanleggen en tuin egaliseren

Tuin van 135 m2 afgraven voor 5 cm tot 15-20 cm naar achteren aflopend, geel zand storten en egaliseren. Ik heb mij laten vertellen dat dan de aarde met cement moet worden gemengd en dan aangetrild moet worden. Vervolgens het aanleggen van een composietvlonder van 135 m2. Hoe lang gaat dit duren en wat kost het? Vlondermaterialen compleet aanwezig.