Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik:

Terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik

Met een groep uit de camping De Ploeg te Groede willen we met onze sta caravan wegtrekken vanwege reorganisatie. Velen van ons zitten ook nog met cementtegels en terrastegels. De vraag is of u ze zou willen hebben voor uw werken her en der. Of een offerte kunt geven om ze weg te halen? Bij interesse kun je bellen. Vriendelijke groeten.
Onze klant uit Groede (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik uit heel Nederland:

Terrastegels aan laten leggen

Terras regels leggen op afschot 28 m2. De huidige tegels moeten verwijderd worden. De nieuwe tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm (78 stuks) en verder komen er nog kleine steentjes voor de randen van 30 x 30 cm. Er is waarschijnlijk extra zand nodig, dit kunnen we uit de zandbak halen.

Bestaande tuin renoveren

Ik wil de tuin renoveren. De tuin is 9 meter lang en 6 meter breed. Ik wil terrastegels liefst keramische en een stuk kunstgras en dan een stuk beton tegels naar de schuur toe. Beste is om te komen kijken en meten.

Terrastegels leggen

Om en nabij 16 m2 aan terrastegels moet worden aangelegd. Zand afvoeren en uiteraard zand toevoegen. Je kan niet met een auto achter het huis komen. Wel met een kar of middels een kruiwagen. Wij helpen zelf ook mee. De tegels zijn 50/50 of 60/60

Terras opnieuw leggen

Het huidige terras hebben we zelf tijdelijk aangelegd maar willen we nu graag goed laten leggen. Er ligt voldoende zand en de terrastegels zijn er ook voldoende. De rand wil ik graag vervangen door antraciete stapelblokken. Die heb ik nog niet maar wil ik in overleg bestellen. Kan buiten de offerte blijven. Er moet iedergeval een trapje komen om het terras goed optie komen. De oppervlakte is ongeveer 6 meter bij 3 meter.

Terrastegels leggen

Van de tuin wil ik 35 m2 bestraat hebben. Tegels, keramische terrastegel van 60 x 60 x 2 cm, heb ik al aangeschaft en komen eind deze week binnen. Het ophogen en leeghalen van de tuin doen we zelf. Het zal gaan om het egaliseren en leggen van de tegels. Het liefst z.s.m.

Terrastegels laten leggen

Het plaatsen van keramische terrastegels (61x61x2) op tegeldragers. Terrastegels reeds al uitgezocht. Terras moet ongeveer 6 a 7cm opgehoogd worden dmv dragers om nagenoeg gelijk te komen met de drempel van de deur. Ondergrond is een betonvloer incl. Een regenwaterafvoer. Afmeting terras 4,5m x 2,75m. Situatiefoto's eventueel opvraagbaar. Huidige composietvloer haal ik er zelf uit zodat direct gestart kan worden met de aanleg van de nieuwe vloer.

Terrastegels leggen

Leggen van terrastegel 60 x 60, keramisch 2 cm dik (deze gaan wij zelf aanschaffen). Terrassen en paden zijn eenvoudig aan te leggen. Recht toe recht aan werkzaamheden. Ook onder de overkapping komen dezelfde tegels. Voorwerk doen we zelf, wel moet de vakman waarschijnlijk de grond ophogen/egaliseren. bij elkaar ongeveer 54 m2.

Tuin ontwerpen, egaliseren en aanleggen

Onze tuin graag egaliseren zodat er een terras kan komen. Wij hebben zelf al de terrastegels. Daarnaast willen wij een tuinhuis (nog geen ontwerp) aan het einde van de tuin & een muur (schutting) gemetseld hebben aan de zijkanten van de tuin. Wij hebben al stenen voor 1 muur. Gras, planten(bakken) & looppad in het midden gedeelte is nog helemaal vrij om te laten ontwerpen. De diepte van de tuin is ongeveer 16 meter & breedte ongeveer 7-8 meter.

Schuur slopen

Het gaat om het slopen van een gemetselde, stenen schuur van 4,5 bij 8 meter met een cement vloer eronder, moet ook gedeelte van gesloopt worden, er moeten terrastegels overheen komen. Inclusief afvoeren van het puin.

Keramische terrastegels straten

Heg gaat om een stuk van 29 m2 wat ik met keramische terrastegels wil laten bestraten. De tegels zijn 60 bij 120 cm. Graag leggen in de achtertuin, goed te bereiken via een dubbele poort. De tegels heb ik al aangeschaft. Ik verwijder zelf de tuinaanleg. Er moet wel nieuw zand komen en geëgaliseerd worden. Kosten hiervan?