Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik:

Terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik

Met een groep uit de camping De Ploeg te Groede willen we met onze sta caravan wegtrekken vanwege reorganisatie. Velen van ons zitten ook nog met cementtegels en terrastegels. De vraag is of u ze zou willen hebben voor uw werken her en der. Of een offerte kunt geven om ze weg te halen? Bij interesse kun je bellen. Vriendelijke groeten.
Onze klant uit Groede (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrastegels gratis komen weghalen voor eigen gebruik uit heel Nederland:

Tuin ontwerpen, egaliseren en aanleggen

Onze tuin graag egaliseren zodat er een terras kan komen. Wij hebben zelf al de terrastegels. Daarnaast willen wij een tuinhuis (nog geen ontwerp) aan het einde van de tuin & een muur (schutting) gemetseld hebben aan de zijkanten van de tuin. Wij hebben al stenen voor 1 muur. Gras, planten(bakken) & looppad in het midden gedeelte is nog helemaal vrij om te laten ontwerpen. De diepte van de tuin is ongeveer 16 meter & breedte ongeveer 7-8 meter.

Schuur slopen

Het gaat om het slopen van een gemetselde, stenen schuur van 4,5 bij 8 meter met een cement vloer eronder, moet ook gedeelte van gesloopt worden, er moeten terrastegels overheen komen. Inclusief afvoeren van het puin.

Keramische terrastegels straten

Heg gaat om een stuk van 29 m2 wat ik met keramische terrastegels wil laten bestraten. De tegels zijn 60 bij 120 cm. Graag leggen in de achtertuin, goed te bereiken via een dubbele poort. De tegels heb ik al aangeschaft. Ik verwijder zelf de tuinaanleg. Er moet wel nieuw zand komen en geëgaliseerd worden. Kosten hiervan?

Trap metselen en terras leggen

Ik wil een terrastrap laten metselen met baksteen (140 cm breed en 4 treden van 25 cm diep). De treden komen tussen twee muurtjes in. En een terras leggen, met terrastegels van 60 x 60 cm, met een bakstenen rand. Het gaat om 23 m2 terras. Ik heb een foto als voorbeeld. Als alternatief: een hardhouten trap en hardhouten terras van 23 m2. Hiervan heb ik ook een foto als voorbeeld. Het muurtje met randen waar de traptreden tussen gemaakt moeten worden, staat er al. De tegels van 60 x 60 cm heb ik bij Gamma gezien. De bakstenen heb ik liggen, 130 stuks. Als ik voor hout ga dan is dat in overleg te leveren. Graag uw offerte met deze twee uitgangspunten. Graag op korte termijn uitvoeren. Kunt u aangeven wanneer u kan starten?

Tuin bij nieuwbouwhuis aanleggen

Wij willen graag een offerte voor de tuin van ons nieuwbouwhuis. Op dit moment zit er alleen zand in. De oppervlak is ongeveer 5.40 meter bij 9.50 meter minus een tuinhuisje van 2 bij 3 meter. We willen een grasveldje van natuurgras ongeveer 2 bij 4 meter. De terrastegels van 60 x 60 cm dienen gelegd te worden, ongeveer 25 m2. Verder willen we 2 verhoogde borders van ongeveer 4.50 meter en 6.50 meter lang. We twijfelen nog of we een extra border willen van 1.50 meter lang, deze zou dan tegenover de border van 4.50 meter komen met daar tussenin een tuinpad.

Terrastegels aanleggen

Ons terras in de achtertuin is ongeveer 36 m2 groot. Hoeveel gaat het ons kosten dit eventueel door jullie aan te laten leggen? De tegels die erin komen zullen 50 x 50 cm zijn. Wij wachten nog reeds op levering hiervan. Ons huidige terras hebben wij er voor 3 jaar geleden wat snel ingelegd en ligt er niet heel netjes bij, vandaar dat wij deze keer liever kiezen voor professionals.

Straatwerk in de achtertuin aanleggen

Ik wil zou graag straatwerk willen laten aanbrengen in mijn achtertuin. Om precies te zijn het uitgraven en afvoeren van de grond, ongeveer 6 kuub. Het aanbrengen van zand en het aanleggen van een terras. Ongeveer 25 m2 met 60 x 60 cm terrastegels. Hierop wordt later een tuinhuis met afdak geplaatst. Op de plek waar het terras moet komen is nu gras.

Terras, pad en veranda betegelen

Wij laten binnenkort een veranda aan onze woning bouwen. De tuin hebben wij inmiddels leeggeruimd en terrastegels zijn verwijderd. Wij willen er in week 34 de tuin met ongeveer 6 m³ zand laten ophogen. Daarna moeten er betentegels van 60 x 60 cm worden gelegd. Het gaat om een pad van 15 m², een terras van 30 m² en onder de veranda 15 m². Er moeten ook opsluitbanden geplaatst worden.Wij zullen de tegels zelf aanschaffen. Aan de achterzijde van onze tuin loopt een pad van 2 meter breed dat toegang geeft tot de tuin. We komen graag in contact met bedrijven die in week 34 tijd hebben voor deze klus en ontvangen daarvoor een offerte.

Grijze terrastegels leggen

Ik wil graag grote grijze betontegels laten leggen in mijn tuin. Er liggen nu tegels (25 jaar). Deze zijn destijds op gras gelegd en moeten uiteraard eerst weggehaald worden. De hele tuin is 63 m2 en het terras, dus waar de tegels komen is ongeveer 34 m2. Offertes graag via e-mail.

Achtertuin aanleggen met straatwerk

Ik wil graag mijn achtertuin laten renoveren: - Het betreft het aanleggen van terrastegels en een stukje kunstgras; - De tuin is 60 m2; - Afvoer oude tegels. Ik zou graag snel in contact komen met een vakman, zodat ik nog gebruik kan maken van de korting die deze week geldt.