Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Bomen verwijderen en flink snoeien

In onze tuin van ons nieuwe huis staat in de voortuin een grote Ceder en achter een hoge Es. Beide willen we laten verwijderen. Ook moet er een beukenhaag en nog wat struiken flink gesnoeid worden: en ook een andere grote Es ingekort. Is het verwijderen vergunningsplichtig? Achterom is een pad van ongeveer 1 tot 1.5 meter breed.

Grote omgewaaide boom verwijderen uit de achtertuin

Tijdens de noordwesterstorm van afgelopen 5 oktober 2017 is helaas mijn 150 jaar oude es omgewaaid. De boom is bijna 30 meter lang en heeft een stamdoorsnede aan de voet van ongeveer 1 meter. Het is heel veel boom dus. Hij is gevallen op een hekwerk. Mijn voorkeur is het meeste van de boom te verwijderen en af te voeren maar enkele mooie stukken zelf te houden als tuindecoratie. Ik ontvang hiervoor graag een globale prijsindicatie.

Grote Es rooien

In de tuin naast onze kerk moet een grote Es worden gerooid, graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De stronk kan blijven zitten. Graag in de offerte aangeven wat de kosten zijn voor volledig rooien en alles afvoeren en een optie om de stam en dunnen takken af te voeren zodat de grote takken achterblijven voor eigen gebruik. De boom is ongeveer 8 a 9 meter hoog met een diameter van 50 cm.

Grote Es laten kappen

Het betreft het kappen van een grote Es. De diameter is ongeveer 70-80 centimeter en de omtrek 225 centimeter. De hoogte is ongeveer 20 meter. De stronk hoeft er niet uitgehaald te worden. Het puin mag afgevoerd worden, maar hoeft niet.

Boom kappen en verwijderen

Er staan 1 grote Es boom in de tuin (ongeveer 10 meter hoog), die moet worden verwijderd en een stronk van een Es die eruit moet. De ruimte is makkelijk bereikbaar. De tuin is ongeveer 22 meter diep. Er is geen vergunning nodig voor de kap van de boom.

Hoge Es laten rooien

Er staat op enkele meters van mijn huis een grote es van ongeveer 15 meter hoog, vlak naast een hek. Graag laat ik deze op een veilige manier kappen. Ik denk dat er een hoogwerker bij moet worden gebruikt. De boom is daarmee goed bereikbaar.

Struiken, coniferen en Japanse Es laten snoeien

We hebben een coniferen haag in de achtertuin van 7 meter lang en 240 cm hoog. Er mag wel een halve meter af maar er zitten vrij dikke takken in het midden. Wat zou dat kunnen kosten. Daarnaast hebben we een vrij grote hibiscus en een grote Japanse Es die uit hun voegen groeien en ook gesnoeid moeten worden.

Takken grote Es verwijderen

Een grote Es aan de waterkant neemt al het zonlicht weg in de tuin. De takken bovenin verwijderen. Er hangen wat takken over het water heen. Groot materieel is alleen via de waterkant (vaart) bereikbaar, of klimmen en zagen.

Grote bomen flink snoeien

Ik heb in mijn tuin een grote Es staan. Deze staat 2 meter van de straat af. Er zit veel dood hout in deze boom. Dit vormt een gevaar voor de mensen. Het dode hout moet uit de boom worden verwijderd en afgevoerd. Ik zou graag de kosten willen weten. Boomhoogte een meter of 10.

Grote boomstronk verwijderen

Es van circa 40 jaar oud. Weg te frezen wortelgestel is ca. 2 meter.