Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg jeu des boules baan:

Aanleg jeu des boules baan

Een baan aanleggen van 3 x 13 meter
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg jeu des boules baan uit heel Nederland:

Aanleg jeu de boules baan

Als uitbreiding voor onze dorpsaccommodatie met als doel uitbreiding van sociale verbinding zijn wij op zoek naar een partij welke een professionele jeu de boules baan kan aanleggen. Graag een offerte voor de aanleg van begin tot eind, graag prijs voor een baan van 3x13 of 6x13 meter.

Jeu de boules baan aanleggen in tuin verpleeghuis

Ik ben werkzaam als woonbegeleider in verpleeghuis Heemswijk te Heemskerk. In de tuin van Heemswijk willen we een Jeu de Boules baan van 9 meter lang en 3 meter breed aan laten leggen. Dit willen we doen voor onze ouderen zodat ze actief bezig kunnen zijn. Voor deze klus moet er een stuk gras en eventueel een paar vierkante grote stenen weggehaald worden. De jeu de boules baan moet dus aangelegd worden waar nu gras ligt. Ik ben benieuwd wat hier de totale kosten van zijn. Dus graafwerkzaamheden etc. en de totale benodigdheden voor de aanleg van een baan. Ik hoor graag van u.

Jeu de boulesbaan aanleggen

In de binnentuin van een seniorenappartmentencomplex in Kortenhoef is voldoende ruimte voor de aanleg van een jeu de boulesbaan. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de complete realisatie hiervan. Inclusief het verwijderen van een graslaag en jea de boulesbaan naar wedstrijdmaten. Er is een poort waar de vakman met een auto doorheen kan rijden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag offerte voor aanleg van twee jeu de boules banen met afmetingen 3 m x 13 m en 4mx15m ( wedstrijdgrootte).

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben vanuit Kansrijk Garrelsweer een ambitieus plan voor een multifunctionele inrichting van een oud sportveld. Hier komt een atletiekbaan, ijsbaan en park. Daarin is ook een jeu de boules baan bedacht. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor aanleg van een jeu de boules baan met afmeting van circa 4 meter breed en 15 meter lang. Om de baan voorzien met een bestrating van circa 3 meter breed en aan weerszijden van de baan 2 bankjes. De gehele baan moet door een vakman worden aangelegd. Er is toestemming van de gemeente, de offerte wordt ook mede gebruikt voor een subsidie aanvraag aan de provincie. In de bijlage een technisch ontwerp waarbij de jeu de boules baan ook is ingetekend.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Evt. Aanleg jeu de boules baan op terrein! Normale afmeting

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil een offerte voor de aanleg van een Jeu de Boulesbaan van 3 x 13 meter in Amsterdam Noord op een grasveld. Er moet aangegraven worden, gedraind worden et cetera.

Jeu de Boules baan afgraven

Voor de aanleg van een jeu de boules baan wil ik een stuk gras van 10 x 3 meter laten afgraven door een hovenier, inclusief afvoer van materialen. Daarnaast zou ik willen weten wat de mogelijkheid zijn om de baan te plaatsen.

Jeu de boule baan aanleggen

Wij willen graag offerte ontvangen voor aanleg Jeu de Boule baan naast onze woning. Afmeting wil ik bijvoorbeeld rond de 3 x 12 meter.