Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Goes of directe omgeving.

307 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Goes:

Aanleg jeu des boules baan

Een baan aanleggen van 3 x 13 meter

Nieuwe schutting plaatsen + verwijderen oude

Ik wil een schutting laten zetten en de oude weg laten halen, gaat om 4.31 m. Graag de nieuwe schutting van hout. Poort is aanwezig, deze hoeft niet vervangen te worden. We zouden het met de buren doen, dus daarmee moeten wij overleggen.

Vijver uitbaggeren

Onze vijver van 200 m2 maakt onderdeel uit van een veel grotere waterpartij en is een vergaarbak voor blad en takken uit de omgeving. In de loop der jaren heeft zich een dichte laag slib met takken afgezet, met name onder de aanwezige steigers. We willen het slib uit ons deel van de waterpartij af laten voeren. Het water en slib zijn zilt.

Schuttingschermen met klimop realiseren

Huidige tuinafscheiding met conniferen, deze ga ik zelf weg halen. Graag schutting. Mogelijk met natuurlijke materiaal. Scherm met klimpop. Het is de bedoeling dat er natuurlijk wel een fundering wordt gestort hiervoor. Afmetingen 30 meter met een hoek. Graag ook een poort, ik hoor de opties graag van u.

Schutting plaatsen

Schutting van 10 meter met betonnen palen plaatsen. Oude schutting vlecht schermen verwijderen en afvoeren.

Vijvers legen

3 vijvers moeten geleegd worden en gevuld met aarde welke reeds beschikbaar is in de tuin. Vijver 1 en 2 zijn 1,10 bij 2 meter en de derde is 1 bij 1,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Schuttingdeel en poort vervangen

Ik zou een stukje (2 meter bij elkaar) schutting en een poort willen laten leveren en plaatsen. In totaal gaat het om een lengte van 2 meter. Het huidige stukje schutting en poort moeten worden verwijderd en afgevoerd. (zie bijgaande foto). Het doel is het uit te voeren zoals bij de achterburen.

Schutting van beton met composiet plaatsen

Op de erfgrens met onze buren staat een oude schutting van 14 meter lang en 180 cm hoog. Wij willen die laten vervangen door een nieuwe schutting bestaande uit composiet schermen van 180 x 180 cm, een betonnen onderzijde en betonnen palen. Aan de onderzijde wordt de schutting aangeaard, i.v.m. niveauverschil met de tuin van onze buren. De oude schutting wordt in eigen beheer verwijderd. Vooraf wordt er door derden een kas en wat oude coniferen verwijderd. We ontvangen graag uw offerte.

Kastanjeboom halveren

Het betreft een kastanjeboom in onze tuin die te groot wordt voor onze tuin en de omgeving.

Poortdeur plaatsen

Poortdeur maken tussen de muur van woning en de betonnen schutting. Breedte 3.25 meter. Er moet een deur in de schutting komen.

Hout/betonschutting leveren en plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen door een hout/beton schutting. Het gaat om 15 meter lengte en 200 cm hoogte. We willen antracietkleurige betonpalen, onderplaten en afdeklatten aan de bovenzijde. Bestaande schutting willen we graag laten verwijderen en laten afvoeren .

Betonnen schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting met betonpalen en betonnen onderrand en schermen. Plaatsen op 2.89 met poort en schutting en plaatsen op 4.15 meter, alleen schutting.

Verrotte palen van de schutting vervangen

De palen van onze tuinafscherming met klimop zijn verrot. We zouden deze graag laten vervangen en de klimopschermen laten staan.

Leveren en plaatsen van een erfafscheiding

het leveren en plaatsen van een erfafscheiding: bamboematten van 200 cm hoog en ongeveer 4,50 meter lang. Met 3 of 4 palen om de matten te bevestigen. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Wat kost dat ongeveer?

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

We willen in onze achtertuin een coniferenhaag laten verwijderen en afvoeren. De haag is 8.50 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. Er wordt op 13 mei een schutting geplaatst, daarom willen we het werk graag zo snel mogelijk laten verzorgen. Onze achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen en oude schutting afvoeren

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een houten schutting geplaatst moeten worden. Er dienen 11 panelen van 1.80 meter geplaatst te worden waarvan er 1 schutting moet worden aangepast. Verder moeten er 11 palen en een poort geplaatst worden.

Buitenterras aanleggen

Ik wil een buitenterras laten aanleggen van ongeveer 25 m2. We willen een terras met grote tegels, iets in de geest van 60 bij 60 cm. Het oude terras zullen wij zelf verwijderen en tevens zullen we het iets ophogen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deur tuinhuis afhangen

In mijn groentetuin heb ik een opbergschuurtje. De huidige deur van dit schuurtje moet worden vervangen en ik heb reeds een nieuwe houten deur gekocht. Het kozijn waar deze deur in hangt bestaat eigenlijk uit twee palen welke ook niet meer van goede kwaliteit zijn. Deze palen moet ook gerepareerd of vervangen worden, graag advies over de mogelijkheden. Het gaat dus om mijn groentetuin en er is daar geen elektriciteit. Ik zoek iemand die deze deur kan ophangen en het kozijn kan herstellen.

Stronken verwijderen en afvoeren

Uit mijn tuin laat ik graag het volgende verwijderen: 8 stronken van struiken van 15 jaar oud. Ze hebben een diameter van 10-20 cm bij de grond. De struiken zijn 'Zeeuwse haag' geweest die ik zelf afgezaagd heb.

Schutting leveren en plaatsen

Er moet in de tuin een schutting van circa 7 strekkende meter geplaatst worden. Een poortdeur is daarbij een mogelijke optie, afhankelijk van de prijs. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Het is voor 1 jaar, dus de materialen dienen zo goedkoop mogelijk te zijn.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen 21 meter coniferen laten verwijderen en 29 meter schutting van geïmpregneerd hout met betonpalen inclusief poort, laten plaatsen. Tuin is goed bereikbaar. Omdat ik er nu net achter kom dat de btw korting eind van de maand stopt, liefst zo snel mogelijk.

Poort in de schutting laten monteren

Graag een vrijblijvende offerte voor een poort met een hoogte van 2 meter inclusief hang- en sluitwerk en afhangen van het geheel. De ruimte tussen de muur en de schutting bedraagt 1,43 meter. Hou er rekening mee dat de hemelwaterafvoer gehandhaafd blijft. Hang- en sluitwerk roestvast, verzinkt, of rvs. Wanneer schroeven gebruikt worden om houten delen te verbinden dan deze liefst uitvoeren in rvs. Ik ga er vanuit dat u gezien de breedte van de poort er rekening mee houdt maatregelen te nemen om schranken, scheef hangen, te voorkomen. Verder in uw offerte aangeven welk hout wordt gebruikt en wanneer u tijd heeft de poort te komen afhangen. Er is een foto en een tekening beschikbaar.

Schutting plaatsen en buitenlamp ophangen

De lengte van de schutting is 3.60 meter, inclusief een poortdeur. Schutting Robuust gezien, 1x schuttingdeel van 1.80 meter lengte en 2x 90 cm lengte. De delen moeten haaks op elkaar geplaatst worden. De palen moeten in metalen voeten/ankers in de grond geplaatst worden. De oude schutting haal ik zelf weg. Tevens de montage van een buitenlamp op stenen schuurmuur, inclusief elektrische bedrading.

Schutting en poort plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting en poort laten plaatsen. Ik heb 3 schermen nodig van 1.80x1.80 meter en een nieuwe poort. Graag de oude schutting slopen en afvoeren.

Herstellen van een omgewaaide schutting

Vanwege de storm is mijn schutting omgewaaid. Als bijlage een aantal foto's. Graag hoor ik van u of herstel mogelijk is en hoeveel dit zou kosten. Als dit niet mogelijk is, of u een indicatie kan geven voor het plaatsen voor nieuwe eenvoudige schutting met dezelfde afmeting. Indien mogelijk zou ik een offerte hiervoor willen ontvangen om deze eventueel bij de verzekering voor te leggen.