Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Burgh Haamstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Burgh Haamstede heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Burgh Haamstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Burgh Haamstede of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Burgh Haamstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Burgh Haamstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Burgh Haamstede:

Terras bestrating eruit laten halen, opruimen en afvoeren

Terras klinkers er uit halen en een deel uitgraven 80 m2. En alles afvoeren.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Hoekmaat ongeveer 4 bij 6 meter. Afgeronde bovenkant en stevig hout. Ook de tuin herbestraten circa 25 vierkante meter. Voorkeur grindtegels met licht gekleurd grind. Opsluitband lengte aarde circa 14 meter. Eventueel plaatsen klein tuinhuis circa 4-5 vierkante meter in overleg. Vakman verzorgt al het materiaal inclusief tegels en schutting.

Tuin draineren en ophogen

Wij willen graag weten wat het draineren en ophogen van een tuin van 400 m2 zou gaan kosten, met zand en met tuinaarde. De hoogte van het maaiveld is nog niet bekend maar wij gaan daar nog onderzoek voor doen. De tuin is prima te bereiken.

Nieuwe pergola plaatsen

Oude driehoekige pergola verwijderen en een nieuwe (20m2) plaatsen. De tussenruimte is 1.80 meter. Graag een offerte voor de aanschaf en het plaatsen.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een put laten boren in mijn tuin. Een pomp heb ik nieuw gekregen van mijn vader. Het gaat dus alleen om de arbeid voor het maken van een put. De tuin is ca. 40 meter diep vanuit de straat. Ik weet niet of er een machine door het hekje past. Hekje is ongeveer 130 cm breed en machine moet dan over het gras en een bestraat gedeelte.

Tuinafscheiding plaatsen

Het leveren en plaatsen van een afscheiding. Lengte 15 meter van 1,20 meter hoog en een stuk van 2,20 meter van 0,80 hoog. Wij denken aan stevige palen met stevig gaas ertussen. Dit zou ik graag op een donderdag of vrijdag willen.

Tuin draineren en kant en klare groene haag plaatsen

Tuin bij recreatie woning van ongeveer 380 m2, drainage in tuin, ophogen tuin, plaatsen groene haag (hert bestendig) haag is ongeveer 15 meter.

Taxus haag verwijderen

Ik wil graag de taxus haag laten verwijderen, zo spoedig mogelijk. Is circa meter hoog

Omheining realiseren rond een campingplek

Voor onze vaste plek op de camping moet een omheining gerealiseerd worden. We willen dit in maart 2017 laten verzorgen. Op een lengte an 6 meter moeten 3 meter hoge coniferen geplant worden en op een lengte van 14 meter moeten 2 meter hoge coniferen worden geplant. Verder willen we een houten schutting van 180 cm hoog en 21 meter lang en een houten poortdeur van 180 cm lang en 1 meter breed. Wij zorgen er zelf voor dat alles leeg is er er op korte termijn kan worden gestart. Wij ontvangen graag uw offerte. Het is toegestaan om met auto's en aanhangwagens op het terrein te rijden.

Graszoden bij een chalet leggen

Ongeveer 50-60 m2 graszoden leggen bij mijn chalet (na concept-offerte zal ik het oppervlak precies opmeten). Er dient oud gras en wat tegels verwijderd worden.

Terras met composietplanken aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen met grijze composietplanken. De oppervlakte van het terras is 41 m2. Graag ontvang ik een offerte waarbij de materialen en de arbeidskosten separaat vermeld zijn.

Kunstgras aanleggen

Bestaand grasveld verwijderen en afvoeren, nieuw kunstgrasveld aanleggen. Op camping 45 m².

Schutting plaatsen op een chaletpark

Ik wil een schutting plaatsen van ongeveer 5,5 meter. De schutting hoeft slechts enkele jaren te staan, tot de nieuwe aanplant redelijk gegroeid is. Ik denk dus aan een niet zo dure uitvoering en met een natuurlijke uitstraling.

Vlonder bij een chalet aanleggen

Gaarne een prijs voor aanleg van een vlonder van circa 8 x 4 meter meter met 3 treden aan de voorzijde, dat is de korte kant. De hoogte is circa 70 cm om aansluiting naar het chalet te krijgen. In de kleur antraciet grijze planken. Ondergrond is gewoon aarde. Graag eerst een indicatie van kosten per mail.

Coniferen terugsnoeien en tuinschermen plaatsen

Op onze vaste campingplaats in Burg Haamstede in Zeeland, willen wij de tuin van schuttingen voorzien. Lengte 16 meter. De schuttingen kopen wij zelf. Ook staan er iets te hoge coniferen deze moeten terug gezaagd worden naar ongeveer 1.80 meter

Coniferen kappen en snoeien

Het kappen en snoeien van veel zeer oude coniferen in een verwaarloosde tuin in Burgh-Haamstede, inclusief afvoeren van kaphout. Coniferen zijn tot ca. 10 meter hoog en tientallen jaren oud. Bestek kan worden verstuurd naar geïnteresseerden. Graag per email communiceren.

5x 2,60 mtr borders(bielzen angevuld met ...

5x 2,60 mtr borders(bielzen angevuld met tuinaarde en planten/bloemen )verwijderen en op grasniveau brengen .e.v.t. stuk sierbetrating in de vorm van een kwart -grote- circel.(diam,3 mtr ?) Grond en beplanting en ca.6 oude bielzen afvoeren. Open gekomen stukken 12x0,5 mtr met inzaaien/of graszoden afwerken.

Nieuw aan te leggen tuin kindvriendelijk ...

Nieuw aan te leggen tuin kindvriendelijk en onderhoudsarm met grote terrassen en geen vijver