Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor onderhoud tuin:

Onderhoud tuin

Voortuin 40 m2 achtertuin ongeveer 20 m2. Het gaat puur om het schoonmaken van de tuinen, onkruid verwijderen, gras netjes maken. de tuin moet er weer verzorgd uitzien.
Onze klant uit Axel (Zeeland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud tuin uit heel Nederland:

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Eenmalig onderhoud tuin in Vlissingen

Door uitval van degene die mijn tuin onderhield is die het afgelopen jaar wat verwaarloosd. Ik ben nu op zoek naar iemand die voor een redelijk bedrag het onkruid wil verwijderen en de overwoekerde planten en klimop op de schutting wil aanpakken, en eventueel niets aan de tegels kan doen, mochten die erg zijn weggezakt. Het betreft een tuin van zo'n 10 bij 5 meter, voornamelijk tegels met enkele plantenbakken. Eerste contact gelieve alleen via e-mail.

Een achtertuin opnieuw inrichten

Ik wil graag de tuin opnieuw laten aanleggen. Er liggen nu oude tegels waar het onkruid aan alle kanten doorheen groeit en ik heb weinig tijd voor onderhoud. Ik denk dat het om ca 20m2 gaat. Ik zou graag iemand vinden die mee kan denken in ontwerp en dat vervolgens kan realiseren. Ik zie graag grote tegels en misschien een beetje gras terug. De schutting vervang ik zelf.

Periodiek tuinonderhoud

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat periodiek, naar behoefte, mijn tuin (voorkant, zijkant en achterkant) kan onderhouden. Het gaat hier ook om een grasstrook en het onkruid vrij maken en houden van oprit en terras. Gelegen in Brunssum in de buurt van de Afcent school. (Let op: de aanvrager is niet gelijk aan de eigenaar!. Ik ben als mantelzorger hierbij betrokken.) De eigenaar is niet meer in staat om het tuinonderhoud zelf te doen en zodoende zijn wij op zoek naar een bedrijf dat daar waar nodig, naar eigen inzicht en behoefte en na afspraak dit onderhoud gaat uitvoeren.

Tuin onderhoud

Wij willen graag dat onze tuin door een tuinman wordt schoongemaakt. Het gaat dus alleen om het verwijderen van onkruid etc. Wij willen zo min mogelijk groen overhouden. Graag wil ik weten wat het ongeveer gaat kosten.

Tuinmuren metselen

Ik wil rondom in mijn tuin een muur metselen. Heb nu schuttingen maar het onderhoud is niet aan mij besteed. Betreft een tuin van 30 m2. Hierbij wil ik ook een tuinschuur laten metselen van 1,5 bij 1.

Tuin betegelen

Het oppervlakte is ongeveer 10 tot 12m2 Max. Nu ligt er een soort grint (al jaren) maar dit is moeilijk met onderhoud ivm onkruid. Dus ik wil hier graag tegels terug hebben van ongeveer 30 bij 30 of 40 bij 40. Geen siertegels. Redelijk simpel verhaal, maar ik wil dat u de grindlaag weghaald, dit vervolgens egaliseerd en vervolgens de tegels legt. Graag 30 x 30 of 40 x 40 tegels leveren. Als het over het grind gelegd kan worden hoor ik dit graag.

Tuin bestraten

Ik heb een tuin van ongeveer 40m2 (8x5) Ik wil zo min mogelijk onderhoud, grote tegels. Klein strookje voor groen beplanting.

Balkon onderhoud en controleren op betonrot + stucwerk

Wij hebben kort geleden een huis met balkon gekocht, gedeeld met andere bewoners. Er is onderhoud nodig aan balkon. De punten in de muur (van staal) beginnen scheuren te vertonen. Dit willen wij laten controleren; of er betonrot is. Daarnaast ook algemene onderhoud aan balkon. Het is niet heel complex, waarschijnlijk alleen opvullen van gaten en afwerken met gladpleisterwerk. De klus bestaat dus uit 2 delen. Maar het belangrijkste is om goed te kijken wat voor onderhoud er nodig is (betonrot?). Balkon is ongeveer 10 m2 en bevindt zich op de 1e etage. Balkon is makkelijk begaanbaar vanuit onze tuin.

Sierbestrating leggen keramische tegels

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating met keramische tegels, in 2 tuinen van 60 cm x 60 cm x 1,8 m. Het betreft een nieuw pand en uitvoerdatum 1 ste kwartaal 2021, deze is al gekocht. Ben aan het oriënteren en kijken wat we mee moeten nemen in de hypotheek aanvraag. Appartement begane grond. 1 ste tuin 25 m2 en tuin 2 heeft ongeveer 55 m2. Graag een totaal prijs inclusief stabilisatiezand en bestraten. De tuinen worden opgeleverd met zwarte grond. Verder geen onderhoud zoals: oude grond, onkruid, puin verwijderen.

Partners

Partners van Casius