Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Axel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Axel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Axel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Axel of directe omgeving.

40 klanten uit Axel bevelen een bij Casius in Axel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Axel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Axel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Axel:

Onderhoud tuin

Voortuin 40 m2 achtertuin ongeveer 20 m2. Het gaat puur om het schoonmaken van de tuinen, onkruid verwijderen, gras netjes maken. de tuin moet er weer verzorgd uitzien.

Kunstgras laten leggen

In de achtertuin zullen wij zelf de graszoden verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin verder uit te graven en klaar te maken voor het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is 9 bij 6.40 bij 10 bij 3.40 meter.

Schutting leveren en plaatsen

Schutting inclusief plaatsen ongeveer 17 meter.

Oude appelboom laten kappen

Wij hebben een oude hoogstam appelboom in onze achtertuin die wij graag laten kappen. De hoogte is ongeveer 5 meter. De wortelstronk mag blijven zitten. De tuin is goed bereikbaar en er is voldoende ruimte om te werken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Houten schutting met betonpalen plaatsen

Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden zijn voor het leveren en plaatsen van ene hout beton schutting? De schutting zal 5.60 meter lang moeten worden en 2 meter hoog. Er dienen betonnen palen gebruikt te worden en betonnen onderplaten met een rotsmotief. De schuttingsdelen zullen van hout moeten worden.

Leeghalen en afvlakken voortuin

Wij hebben een kleine voortuin van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep die wij willen veranderen. Wij willen daar alle beplanting, waaronder bamboe, uit laten verwijderen. Een palmboom moet overigens blijven staan. Daarna moet de grond worden afgevlakt. Vervolgens willen we er een kleine plaatfundering van ongeveer 30 cm diep laten plaatsen. Daarop willen wij in de toekomst steenkorven plaatsen. Omdat hier vroeger een gracht heeft gelopen die men gedempt heeft, is een kleine fundering noodzakelijk om de ondergrond voor de korven wat te stabiliseren. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil mijn oude schutting laten verwijderen, deze is geheel overgroeid door en met klimop. Daarvoor in de plaats wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen. De afmetingen van de af te breken en te plaatsen nieuwe schutting zijn 12,30 meter lang en 3,75 meter breed (L vorm). Aan de breedte zijde zou tevens een poort geplaatst moeten worden, inclusief slot. Ik ontvang graag een prijsopgaaf voor een hout/beton schutting, een schutting van houten palen met houten schermen en een schutting met houten palen en losse planken.

Elephant tuinpoorten installeren

Plaatsing van 2 Elephant poorten. 1 enkele tuinpoort (1 m), 1 dubbele opritpoort (3 m). Poorten, beslag, palen en beton al ter plaatse.

Coniferenhaag rooien en stronken frezen en afvoeren

Ik heb een coniferenhaag staan van 32 coniferen. Graag wil ik deze laten rooien, stronken verwijderen en afvoeren. Er is een foto beschikbaar.

HDPE vijver bouwen + plaatsen

Ik wil een HDPE vijver bak laten bouwen, heb daar ook de plannen en tekening voor. Vijver moet 150 cm diep worden. Graag ook offerte voor het aansluiten van een filtersysteem en er moet skimmer en bodemdrain inkomen. Voor meer info graag via email contact opnemen. 4.10 lang 2.37 meter breed, breedste gedeelte en 1.75 meter breed bij smalste gedeelte. Complete pakket, inclusief levering materialen.

Achtertuin deels wijzigen dwz huidige ...

Achtertuin deels wijzigen dwz huidige grasmat verwijderen en vervangen door kunstgras, dit rondom afwerken met sierrand,tevens aan de voorzijde herstraten waar de auto staat geplaatst dit is verzakt.

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor onze ...

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor onze achtertuin. Hierin zal het grootste deel bestraat moeten worden. We willen graag een indicatie (later mogelijk een offerte) voor de kosten van: weghalen grond / ophogen grond, verwijderen boomstam, bestrating en beplanting. Wij kunnen het ontwerp op schaal eventueel toesturen.

Bestaande situatie: (deels afgebroken) ...

Bestaande situatie: (deels afgebroken) stenen paaltjes incl. fundering verwijderen; rooien van grote laurierstruiken; rooien van diverse grote coniferen; plaatsen van reeds begroeide afscherming min. 2 meter hoog (soort begroeing nnb) totale lengte ong. 35 meter, daarna aflopend naar 1 meter hoog totale lengte ong. 16 meter; het leveren en plaatsen van een toegangshek (electr. schuifhek) en 1 of 2 toegangspoorten; vervolgens inplanten van borders; tevens vernieuwen terras (huidige bestrating van klinkertjes) naar grote tegels. Aanleggen van een vijver/waterpartij.